Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja mislim da je taj odnos trenutno uslovljen dump-ovanjem koje GPU rudari rade razmenjujući svoje LTC za BTC i da kad krenu da rade ASIC-i i (ako) LTC preživi, odnos bi trebao da se ustabili na 1:4

Raste i to za vikend, sledeca nedelja bi trebalo da bude, onako, interesantna ,)...

da verovatno izgleda da se istorija opet ponavlja prvo ide btc, pa nvc,nmc i onda ltc gore nazad na 50$ i cak i vise :)

Poslednja izmena:
nepostoji bolji rast od ovog! nema naglih skokova i padova, vec polako u vis ide..
Jos i ltc da povuce bar do 28-30 $ pa onda nastavi ka gore

Debos koji ne zna da isti taj sajt ima google autentifikator, kao i potvrdu na mail za povlačenja sredstava...Ili ipak zna, ali naivnima prodaje priču ;)

Taj covek sam ja i nisam debos(mozda si ti) ..prvo jesam pocetnik(to su bili prvi dolari koje sam zaradio) i nisam stavio google zastitu na btc e nalog jer nisam ni primetio tu opciju a i objasnjenje je na ruskom ali imao sam google autentifikator na gmail nalogu tako da mi je tesko da poverujem da je neko mogao da mi udje na gmail da bi potvrdio transakciju jer da bi usao kucam sifru koju mi google salje smsom.
Sa btce su mi poslali listing ip adresa logovanja i tacno u vreme kad mi neko skinuo sve pare je ip adresa koja nije moja (sve ostale su iste tj moje) .dobio sam informaciju da je iz beograda sa telekom srbija provajdera..isao sam u telekom i napisao prijavu jer znam da hoce mogu da mi daju tacnu adresu i broj ko je jer imam i ip adresu i tacno vreme pa cu ja da se obracunam sa tim..ali ono ste me buni je kako je iko mogao da udje u moj gmail nalog tako sumnjam da je uopste poslata mail poruka za autorizaciju.

Cek, a sta bi sa mailom koji ti posalju da kliknes na link u njemu za autorizaciju? To se nigde ne ukljucuje u podesavanjima naloga, to automatski rade..

Cek, a sta bi sa mailom koji ti posalju da kliknes na link u njemu za autorizaciju? To se nigde ne ukljucuje u podesavanjima naloga, to automatski rade..

Oni su mi rekli da kao je transfer aurorizovan sa mog gmail naloga ali te poruke nema ..da su mi poslali stigla bi mi notifikacija na android telefonu (svaki gmail koji mi stigne odmah imam notifikaciju na telefonu istog momenta) a nije mi stigla a i mail mi je zasticen sa google 2 way zastitom tj mora se kuca kod koji dobijes od googla smsom ako je druga ip adresa ,.znaci lazu..nisu ni autorizovali mailom.

Pa bas tako...nemoguce je to sto si napisao..propali bi da tako rade...kako su ti uopste skinute pare..valjda stoji u istoriji transakcija gde su prebacene?

Pa bas tako...nemoguce je to sto si napisao..propali bi da tako rade...kako su ti uopste skinute pare..valjda stoji u istoriji transakcija gde su prebacene?

Pise prebacene btc e kodom..sad se plasim 0.0001 ltc da stavim tamo..a ista sifra mi bila na crypsy,isti mail a tamo mi nisu uzeli nista

samo ti stavljaj iste sifre svud, jesi reinstalirao sistem posle toga

sta mu vredi i da su mu sifre razlicite, ako mu je mail koji (mu je hackovan) isti.. samo ide na recover pass otvori mail, i preuzme i ostale naloge

^^
Meni ovo nesto ne pije vodu ako mu mail nije hakovan..pare nisu mogle biti prebacene..jel btc-e kod isto trazi mail verifikaciju? I drugo pisi btc-e supportu da ti daju gde je otisao taj kod..valjda imaju neki trag

Jeste on pre 3 dana bio 100$ manje, al s obzirom kakvi su ovde trendovi, da i ya jedan dan moze da skoci i po 20-30%, ovo je jos mali rast :)

^^
Meni ovo nesto ne pije vodu ako mu mail nije hakovan..pare nisu mogle biti prebacene..jel btc-e kod isto trazi mail verifikaciju? I drugo pisi btc-e supportu da ti daju gde je otisao taj kod..valjda imaju neki trag

ma mail mu je hackovan kako bi drugacije mogao da potvrdi pravljenje btc-e koda?

Poslednja izmena:
On rece da mu mail nije hackovan jer je imao ukljucenu sms autentifikaciju...ne razumem onda

Oni su mi rekli da kao je transfer aurorizovan sa mog gmail naloga ali te poruke nema ..da su mi poslali stigla bi mi notifikacija na android telefonu (svaki gmail koji mi stigne odmah imam notifikaciju na telefonu istog momenta) a nije mi stigla a i mail mi je zasticen sa google 2 way zastitom tj mora se kuca kod koji dobijes od googla smsom ako je druga ip adresa ,.znaci lazu..nisu ni autorizovali mailom.

Ja iskreno mislim da je tebi haknuo nalog neko ko te zna , kazes da si dobio potvrdu od njih da je adresa sa koje se pristupalo sa telekoma, preispitaj se gde si se i kod koga logovao, gde si pamtio passworde u browserima.... kome si davao telefon....itd

Klasika. Koriste ljudi android, sede u kaficu i proveravaju naloge pa se posle cude sto ih neko opljacka.

Sto puta je do sada receno, logujte se samo od kuce, sa sigurnog racunara, preko kabla, nikako preko TW-a, ukljucite autentifikaciju i za btc-e i za gmail i nema zine.

pozdrav drustvo.
ovo je moja prva poruka ovde
i noob sam sto se rudarenja tiče,i sto se samog hardvera tiče takodje
pokrenuo sam mašinu pre nedelju dana otprilike ...savete sam dobio od jednog krupnijeg igrača po njegovoj priči nasli smo se sasvim slucajno

dao mi je sledece savete i postujem ih za sad jer smatram da dobro ide

kopam sa guiminer script alpha
na litecoinpoolu
imam sapphire 6870
prema wikiju trebalo bi da daje blizu 300kh/s
eksperimentisao sam malo svaki dan i od sinoc dobio najvecu brzinu uz najmanji stale

http://www.dodaj.rs/f/2t/ai/3GmXPsWs/aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.jpg

registrovao sam se na btc-e
i cisto radi probe poslao 0.5 ltc
proslo je ok i sad su u novcaniku

za prodaju mi je reko da se reg.na
bitstamp.net

sto sam i uradio

hteo sam radi probe da pustim masinu mesec dana i da 31-og prodam ltc ako bude bila cena ok

koliko traje procedura od btc-e do bitstampa i do keša u rukama dali je bitstamp ustvari nesto kao skrill tj zadnji posrednik sa mojim deviznim racunom
i dali smatrate da je čovek dao dobre savete ,dali masina radi ok
ili bi trebao da krenem nekim drugim putem.
unapred hvala.pozdrav

Klasika. Koriste ljudi android, sede u kaficu i proveravaju naloge pa se posle cude sto ih neko opljacka.

Sto puta je do sada receno, logujte se samo od kuce, sa sigurnog racunara, preko kabla, nikako preko TW-a, ukljucite autentifikaciju i za btc-e i za gmail i nema zine.

Jos uzmes usb stick i dignes linux na njega (ako te mrzi da imas dual boot na kompu). Otvoris novi gmail nalog kojem pristupas samo preko linuxa i nemas brige :)

@pmfrulez
Poivlacenje novca ce te kostati 1LTC, tj 15$ uzima bitstamp i banka ti uzme 2-3e sve zavisi od banke tako da ti prvo savjetujem da skupis parn novcica i sacekas skok cijene jer sad se ne isplati prodavati.

Poslednja izmena:
Ja iskreno mislim da je tebi haknuo nalog neko ko te zna , kazes da si dobio potvrdu od njih da je adresa sa koje se pristupalo sa telekoma, preispitaj se gde si se i kod koga logovao, gde si pamtio passworde u browserima.... kome si davao telefon....itd

Vec sam pisao u onoj temi. Hakovao ga je neko i upao mu je na masinu. Btc-e pamti logovanje jako dugo tako da mu autentifikacija nije ni trebala. Isto tako mu ne treba ni autentifikacija za logovanje na mail sa njegove masine. Haker je s njegove masine i potvrdio prebacivanje na gmail-u i obrisao je mail-ove. Potrazi u trash-u i bice tu sigurno.
Izgleda da ni njemu nije na btc-e stiklirano da trazi autentifikaciju kada se rade transakcije.
To je JEDINA stvar koja ce vas zastititi. Sve sam to prosao pre par meseci, na isti nacin sam pokraden.

Spucaj sistem odmah, ko zna sta sve imas sada na masini.

ja bi po ovoj brzini kopanja trebalo za mesec dana da iskopam 3ltc-a
sto je po danasnjem kursu 73,4 $

bitstamp mi skine 15$
(nebitno za koju sumu ili?)

banka jos 5$
struja jos 5$

sto je 48.4$ keš u ruke sa 6870hd

ispravite me ako grešim i koliko traje procedura od prodaje do podizanja novca

International withdrawals will be charged with 0.09% fee, minimum fee is $15.00 on Bitstamps end and may incur additional international bank fees. Minimum amount for international withdrawal is $50.00.

Minimum fee je 15% i mozes minimalno povuci 50$.

Meni ovo ide brzo. Bice dump na ~900 a vidim i na ltc se pojavilo crveno.

gox - 1000$...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno