Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
sa Bitstampa ja sam cekao od 5.12 do 24.12 . Nista ne brini, pare stizu samo treba par nedelja.

Da, 5.12 su poslali novac.

Pare stizu sigurno. Ja sam ravno mesec dana cekao da se novac pojavi na racun i jos 10 dana da bi podigao isti. Poslato 27.11 stiglo 27.12. Potpisao izjavu i jos uvek cekam da podignem, al je novac tu.

Sve najbolje u 2014 :wave:
Izgleda da sve manje ima spojenih sudova izmedju menjacnica. Prakticno svaka postaje prica za sebe jedino kod velikih promena mada evo ova kod goxa je ostala ne primecena kod drugih

Cestitke kriptovaluterima :), pa da i nasa raketa napravi vatromet :bottle: .

Verovatno jedan od zeljkovih mutanata :D....

Jel prima neko preko raiffeisen banke? Sta treba kad stigne poruka i traze onaj osnov priliva i jel to mora svaki put da se radi?

Jel prima neko preko raiffeisen banke? Sta treba kad stigne poruka i traze onaj osnov priliva i jel to mora svaki put da se radi?

Naravno, za svaki priliv iz inostranstva moraš potpisati osnov za priliv. Dovoljno je da napišeš da su računarske usluge u pitanju i novac ti prosleđuju odmah na devizni račun.

Komentar sa B92 clanak http://www.b92.net/biz/vesti/svet.php?yyyy=2014&mm=01&dd=02&nav_id=795925
''Izbegavajte BTC E berzu.. Danas mi pokrali sve sto sam imao! Srecom bilo 'samo' 360$ .. neko usao na nalog i to dok sam bio online i za 30 sek sve prebacio na neki svoj racun sa btc e kodom.. Ocigledno neko ko ima pristup njihovim serverima.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dzoni, 3. januar 2014 01:02)''

ko je covek?

Komentar sa B92 clanak http://www.b92.net/biz/vesti/svet.php?yyyy=2014&mm=01&dd=02&nav_id=795925
''Izbegavajte BTC E berzu.. Danas mi pokrali sve sto sam imao! Srecom bilo 'samo' 360$ .. neko usao na nalog i to dok sam bio online i za 30 sek sve prebacio na neki svoj racun sa btc e kodom.. Ocigledno neko ko ima pristup njihovim serverima.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dzoni, 3. januar 2014 01:02)''

ko je covek?

Debos koji ne zna da isti taj sajt ima google autentifikator, kao i potvrdu na mail za povlačenja sredstava...Ili ipak zna, ali naivnima prodaje priču ;)

a ti jos budan :)
nebitno to, ljudi kako prebaciti sredstva sa BTER'a, preko kog coina ici?
ja ltc rastvorio u ftc i yak i oba nece da salje, jer tako i sa ostalima ili sam ja bas ubo ta dva koja je blokirao

potrazi prosle postove o bteru, imaju problem sa isplatama

Ja sam uspio povuci ltc sa bter-a. Sad da li li je to zbog 2 maila koji sam im poslao ili mi se samo posrecilo nemam pojma.

Ja upravo povlacim malu kolicinu BTCa sa BTera. Nedelja kopanja sa 4 270x. Bez problems.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno