Gde ima ta opcija na btc-e? Ja je nigde ne nalazim..
Isto pitanje.
Gde ima ta opcija na btc-e? Ja je nigde ne nalazim..
zna li neko cime je uslovljen ovaj rast
Oni su mi rekli da kao je transfer aurorizovan sa mog gmail naloga ali te poruke nema ..da su mi poslali stigla bi mi notifikacija na android telefonu (svaki gmail koji mi stigne odmah imam notifikaciju na telefonu istog momenta) a nije mi stigla a i mail mi je zasticen sa google 2 way zastitom tj mora se kuca kod koji dobijes od googla smsom ako je druga ip adresa ,.znaci lazu..nisu ni autorizovali mailom.
Klasika. Koriste ljudi android, sede u kaficu i proveravaju naloge pa se posle cude sto ih neko opljacka.
Sto puta je do sada receno, logujte se samo od kuce, sa sigurnog racunara, preko kabla, nikako preko TW-a, ukljucite autentifikaciju i za btc-e i za gmail i nema zine.
Ako vec imas BTC zasto bi ih slao na BTC-e? Radi menjanja za neke alt novcice? Po meni je to presipanje iz supljeg u prazno....kolege rudari molim pomoć
rudarim pomalo i sad bi pokušao prebacivati te novčiće da vidim kako to ide
frend rudar mi je preporučio novčiće koje kopam na cryptsiju menjati u btc pa slati na btc-e na trgovinu?
postoji li bolji način?
hvala
Sam si sebi odgovorio....racun mora biti vezan za jednu valutu u tvom slucaju za euro ali na njega mozes primati i podizati dolare (bez konverzije) cim imas swift i iban za obe valute ....
Pise ti na papiru sve. Ja sam prebaciovao i $ i euro. Kad mi je stigao dolar, ne moze direktno da se zameni za euro, vec u din pa kupis euro. Kad saljes direkno eure gubis 15$ i oko 20e jos.
Otvorio sam racun u Intesi sa osnovnom valutom euro. Uzeo sam SWIFT i IBAN i za eure i za dolare.
Koji SWIFT i IBAN da unesem na Bitstampu? Kako je povoljnije sto se provizija tice, pretpostavljam da mi uplatu u dolarima banka konvertuje u eure, pa tek onda idu na racun? Pretpostavljam da je bilo bolje da sam racun otvorio u dolarima?
ne kopam btc nego anc koji na cryptsiju pretvaram u btc, na btc-e ne vidim anc2btcAko vec imas BTC zasto bi ih slao na BTC-e? Radi menjanja za neke alt novcice? Po meni je to presipanje iz supljeg u prazno....![]()
Ja sam tebe razumeo al ti nisi mene pa cu da ponovim pitanje:"Ako vec imas BTC zasto bi ih slao na BTC-e? Radi menjanja za neke alt novcice?"ne kopam btc nego anc koji na cryptsiju pretvaram u btc, na btc-e ne vidim anc2btc
jasnije?
E to je vec "malo" jasnije pitanje...otvoris nalog na BITSTAMP-u i ubacis podatke ( licne i deviznog racuna) a nakon verifikacije (odobravanja od strane bitstampa) BTC prebacujes (sa cryptsy-a) na bitstamp tamo ga prodas i nakon toga $ povlacis (withdraw) na svoj devizni. Kad ti pare legnu na racun odes do banke i podignes...i kako da ih pretvorim u živu lovu ako na tom krispiju, na kojem od anca stvaram btc ne mogu trgovati btc za keš?
imaš neku lakšu/bolju shemu?
hvala
Jel voljan neko da kupi malo dolara na sa btc-e ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari