Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
BTC-e je menjao posatvke, sad je verifikacija mail-om obavezna i ne moze se iskljuciti, ranije nije bilo tako...

Inace primecujem ucetale napade na IP kompa na mrezi, uglavnom pokusavaju da se uvuku preko rupa u windows-u pa zato REDOVNO azurirajte security updatove!

Jos jednom ponavljam kome je sta ukradeno nek cuva sve logove kad tad ce LOPURDI neko da OTKINE glavu!

Poslednja izmena:
da nije isplativiji skrill,imam nalog tamo, kupovao sam bf3 na g2play preko njega mislim da skidaju 2,5$ za povlacenje novca ako nije promenjeno nesto

Oni su mi rekli da kao je transfer aurorizovan sa mog gmail naloga ali te poruke nema ..da su mi poslali stigla bi mi notifikacija na android telefonu (svaki gmail koji mi stigne odmah imam notifikaciju na telefonu istog momenta) a nije mi stigla a i mail mi je zasticen sa google 2 way zastitom tj mora se kuca kod koji dobijes od googla smsom ako je druga ip adresa ,.znaci lazu..nisu ni autorizovali mailom.

Da li si bio i preko cega logovan na gmail kada su te pokrali ? Na masini sa koje pristupas ne isntaliraj teamview, koristi screenkeyboard uglavnom sale ti je odgovorio.

Klasika. Koriste ljudi android, sede u kaficu i proveravaju naloge pa se posle cude sto ih neko opljacka.

Sto puta je do sada receno, logujte se samo od kuce, sa sigurnog racunara, preko kabla, nikako preko TW-a, ukljucite autentifikaciju i za btc-e i za gmail i nema zine.

Poslednja izmena:
.. bas lepo raste BTC. Kao da je krenuo na onih predvidjenih 10k$ :p

Eh bilo bi sjajno to znati...verovatno do sledece lose vesti, neke zabrane itd. A mozda sad ide do 1300$ :)

kolege rudari molim pomoć
rudarim pomalo i sad bi pokušao prebacivati te novčiće da vidim kako to ide
frend rudar mi je preporučio novčiće koje kopam na cryptsiju menjati u btc pa slati na btc-e na trgovinu?
postoji li bolji način?
hvala

Otvorio sam racun u Intesi sa osnovnom valutom euro. Uzeo sam SWIFT i IBAN i za eure i za dolare.

Koji SWIFT i IBAN da unesem na Bitstampu? Kako je povoljnije sto se provizija tice, pretpostavljam da mi uplatu u dolarima banka konvertuje u eure, pa tek onda idu na racun? Pretpostavljam da je bilo bolje da sam racun otvorio u dolarima?

Sam si sebi odgovorio....racun mora biti vezan za jednu valutu u tvom slucaju za euro ali na njega mozes primati i podizati dolare (bez konverzije) cim imas swift i iban za obe valute ....

Pise ti na papiru sve. Ja sam prebaciovao i $ i euro. Kad mi je stigao dolar, ne moze direktno da se zameni za euro, vec u din pa kupis euro. Kad saljes direkno eure gubis 15$ i oko 20e jos.

kolege rudari molim pomoć
rudarim pomalo i sad bi pokušao prebacivati te novčiće da vidim kako to ide
frend rudar mi je preporučio novčiće koje kopam na cryptsiju menjati u btc pa slati na btc-e na trgovinu?
postoji li bolji način?
hvala
Ako vec imas BTC zasto bi ih slao na BTC-e? Radi menjanja za neke alt novcice? Po meni je to presipanje iz supljeg u prazno....;)

Sam si sebi odgovorio....racun mora biti vezan za jednu valutu u tvom slucaju za euro ali na njega mozes primati i podizati dolare (bez konverzije) cim imas swift i iban za obe valute ....

Pise ti na papiru sve. Ja sam prebaciovao i $ i euro. Kad mi je stigao dolar, ne moze direktno da se zameni za euro, vec u din pa kupis euro. Kad saljes direkno eure gubis 15$ i oko 20e jos.

Hvala :)

Dakle, preporuka je da upisem IBAN i SWIFT za dolare i da povlacim novac u dolarima, odnosno tako su najmanji gubici provizija i konverzija?

:wave:

Otvorio sam racun u Intesi sa osnovnom valutom euro. Uzeo sam SWIFT i IBAN i za eure i za dolare.

Koji SWIFT i IBAN da unesem na Bitstampu? Kako je povoljnije sto se provizija tice, pretpostavljam da mi uplatu u dolarima banka konvertuje u eure, pa tek onda idu na racun? Pretpostavljam da je bilo bolje da sam racun otvorio u dolarima?

Pošalji $ i stižu ti $, nema konverzije.

sorry ja sam ti njubara žešća a vodim se onom da ko pita ne skita
kako ću imati btc ako negde te ancoine ne pretvorim u btc?
i kako da ih pretvorim u živu lovu ako na tom krispiju, na kojem od anca stvaram btc ne mogu trgovati btc za keš?
imaš neku lakšu/bolju shemu?
hvala

i kako da ih pretvorim u živu lovu ako na tom krispiju, na kojem od anca stvaram btc ne mogu trgovati btc za keš?
imaš neku lakšu/bolju shemu?
hvala
E to je vec "malo" jasnije pitanje...otvoris nalog na BITSTAMP-u i ubacis podatke ( licne i deviznog racuna) a nakon verifikacije (odobravanja od strane bitstampa) BTC prebacujes (sa cryptsy-a) na bitstamp tamo ga prodas i nakon toga $ povlacis (withdraw) na svoj devizni. Kad ti pare legnu na racun odes do banke i podignes...

Poslednja izmena:
Imaš valjda na Btce sa nekim sačuvaj bože procentom

...hehe, zid na 10k$ od nekih 4k btc-a :trust: :D...

Lažni zid, povlači ga sutra čim se cena približi. :d

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno