[SAJ]ber Kurajber
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 17.04.2004
- Poena
- 1,585
Tamo. Imao sam 220 komada. Zbog ovoga sam mrzeo uvek nove novcice.
Tamo. Imao sam 220 komada. Zbog ovoga sam mrzeo uvek nove novcice.
FTC USB block erupter
http://forum.feathercoin.com/index.php/topic,6202.0.html
Znaci jos par meseci dok ne usavrse neke stvari i izlaze mineri pored kojih ce grafike izgledati smesno. Manje-vise sve to znamo samo je pitanje sta cemo posle raditi sa grafikama, da li ce postojati nesto sto ce imati smisla kopati?![]()
ako bih da prodam 5 litecoina ili dolare na berzi kome da se obratim na forumu a i sire?
Ova tema je samo za diskusiju o trenutnim cenama i kupovinom/prodajom na berzama/menjacnicama a ne neki Benchmark Trade Market. Toga nece biti skorije, bar ne javno. Eto da znas odmah.prodao bih litecoine ili dolare sa berze uz neku proviziju. mislio sam da je ovo topic za to.
A procente da ne gledamo?BTC za 10$ a LTC 1$......big pump :d
Rast od 10% u jednom danu za LTC ili BTC jeste ozbiljan rast, nije to DOGE ili FTC ili CHN ili WDC.
Pa i pre neki dan je isto tako skocilo pa se spustila cena i klackala se 1e gore dole. Nije ovo nista sttrasno ali svakako je bolje kad ide na gore. Bilo bi super kada bi islo 1$ dnevno![]()
Koliko treba da legne novac? Bitstamp mi je kao uplatio jos 27.12. i jos nista nema na racunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari