Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja sam svoje prodao jos jutros dok su bili dobri sa cenom.. 8% btc-a za pola dana kopanja, ja zadovoljan

Znaci jos par meseci dok ne usavrse neke stvari i izlaze mineri pored kojih ce grafike izgledati smesno. Manje-vise sve to znamo samo je pitanje sta cemo posle raditi sa grafikama, da li ce postojati nesto sto ce imati smisla kopati? ;)

Docice na red i druge zivotinje, polako :)

ako bih da prodam 5 litecoina ili dolare na berzi kome da se obratim na forumu a i sire?

Poslednja izmena:
prodao bih litecoine ili dolare sa berze uz neku proviziju. mislio sam da je ovo topic za to.

Poslednja izmena:
prodao bih litecoine ili dolare sa berze uz neku proviziju. mislio sam da je ovo topic za to.
Ova tema je samo za diskusiju o trenutnim cenama i kupovinom/prodajom na berzama/menjacnicama a ne neki Benchmark Trade Market. Toga nece biti skorije, bar ne javno. Eto da znas odmah. :)

Poslednja izmena:
samo polako, ide to gore zanjih 3-4 sata i ne posustaje. Sa 22 na 23,5 i dalje raste. Mogli bi do ujutru imati lep rast od 10%, mozda i vise.

Poslednja izmena:
ide poslednja 3-4 dana ako ćemo tako :)

Rast od 10% u jednom danu za LTC ili BTC jeste ozbiljan rast, nije to DOGE ili FTC ili CHN ili WDC.

Pa i pre neki dan je isto tako skocilo pa se spustila cena i klackala se 1e gore dole. Nije ovo nista sttrasno ali svakako je bolje kad ide na gore. Bilo bi super kada bi islo 1$ dnevno ;)

I jos 20-tak kad bude kao BTC prosli mesec ;)

9% od juce ;)

sebeqyva.jpg

Poslednja izmena:
Samo nek cepa ovako uzbrdo lagano kao 90-ogodisnja baba stepenicama kad lift ne radi. Nek izgura za praznike uz rast kada bi po nekom pravilu trebao da pada, a posle praznika raketa.

Jel se naplacuje neka provizija na BTC-e kodove? Hteo bih da prebacim neki novac/btc s jednog btc-e naloga na drugi.

Koliko treba da legne novac? Bitstamp mi je kao uplatio jos 27.12. i jos nista nema na racunu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno