Ne staj na muku stariOvih dana su ljudi podivljali kod nas sa prodajom ltc-a... a on ide gore![]()
Ja predvidjam stabilnih $1000 i to pre Decembra meseca. Znaci za ~11 dana ocekujem.
Litecoin neka bude tu oko $10, to je sasvim fina cena za sada.
Ko vise kupuje po ove pare BTC-a? Koji vec dan po redu je "ludacka" cena..a i trenutno ponovo divlja,na bitstamp-u prelazi 890$........
Cini mi se da je sve manje i manje sitnih riba koje cuvaju ltc/btc, ljudi prodaju sve sto iskopaju na ovim cenama
balkanci da... bar vecina
ja cekam gox, bitstamp (bitpay sve vise spominje ltc, btc china)... do tada ne trgujem
Na bitstampu neces videti ltc, a gox je sve manje bitan, tako da... Za ostale ne znam
Spomenuo sam bitpay bas zbog toga, bitpay se oslanja na bitstamp tako da ako bitpay za ltc nadje drugu berzu, bitstamp ce biti na gubitku, ona sprdnja od ripple-a ima kad tad da im dune u glavu...
A bitpay se oslanja na njih jer ih voli? Ne, nego nema nikog drugog. Da nece da se oslone na btce. Bitstamp malo po malo ima zastoje, a to nikad ne vodi dobrom.
Ovo za wire nisi u pravu, pogotovo za vece kolicine para ... Samo anonimnost
Anonimnost nema cenu. Dzaba je da muljas preko banke kada mogu da otkriju gde su smotao novac. Da bi ti neko sakrio veliku kolicinu oklepace ga i 10% bez problema. Ovde je to daleko jednostavnije i jeftinije. A nas biznis cveta![]()
Ma ljudi su ti cudo, pokazi im nesto novo lepe se ko muve na *****.... crypto valute po meni najvise im fali adaptacija, lakoca upotrebe i zastita, sve je to veoma lako dobavljivo, ali posto nemamo regulativno telo koje ima interes da isto brzo razvije, kasnimo... ali po meni pitanje vremena...
takodje zaboravih decentralizaciju kao jako vazan parametar i ogranicenu kolicinu... sve je to ono sto $, euro ili na primeru dinara najbolje vidimo sta ne valja...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari