Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cupam kosu,grickam nokte,pa dokle ovo ovako,izgubicu razum mlad i lep!!

obrnuh 3 zadovoljavajuce ture i na 4toj se zeznem, ebi ga sta da se radi, sledecav prodaja ltc-a na 50 mada kako ide mozda sacekam i 100$ :p ionako imam neku sicu

Poslednja izmena:
Prodao sam prve novcice 60% od ukupnog steka. :D 40 ltc prodadoh na BTCe za 1150 USD :D.

edit: I izgleda sam se zaebo :D ovo na svakih par minuta ide za 1 usd gore....

Poslednja izmena:
student je napisao(la):
Ne znam kakva je tvoja situacija, ali ja sam resio da budem ladan ko spricer... :) do 2017.
Ja ne znam dali cu bas docekati 2017 sa ovom kolicinom coina ali trudicu ce da mi ostane bar pola steka. Ti imas mnooogo vise od mene i jedini sa dovoljno razuma da izvuce maximum iz toga.
Danima gledam ljude i kako im je cifra pomutila razum. Plase se da uspeha, da ce uzeti mozda ozbiljne pare. Plase se i da ne puknu... Sve sto treba da urade je da ne gledaju berzu i da ne razmisljaju o tome.

Ja ne znam dali cu bas docekati 2017 sa ovom kolicinom coina ali trudicu ce da mi ostane bar pola steka. Ti imas mnooogo vise od mene i jedini sa dovoljno razuma da izvuce maximum iz toga.
Danima gledam ljude i kako im je cifra pomutila razum. Plase se da uspeha, da ce uzeti mozda ozbiljne pare. Plase se i da ne puknu... Sve sto treba da urade je da ne gledaju berzu i da ne razmisljaju o tome.

You sir have balls of steel:smoke:

Pravo u centar.

"Ovde nema pola metra zdrave vene"

Poslednja izmena od urednika:
Pozdrav svima.

Da li mi neko moze reci kako podici 40LTC (trenutno ~ 1100$) sa BTC-e withdraw-om na banca intesa devizni racun? Koliko sam pratio ovde, pre je bio moguc withdraw preko moneybookers-a siguran do nas, ali sad su ga izbacili. Da li moze WireTransfer i kakva su iskustva sa njim? Nisam mogao da nadjem nikakve informacije o tome.

Hvala

Pozdrav svima.

Da li mi neko moze reci kako podici 40LTC (trenutno ~ 1100$) sa BTC-e withdraw-om na banca intesa devizni racun? Koliko sam pratio ovde, pre je bio moguc withdraw preko moneybookers-a siguran do nas, ali sad su ga izbacili. Da li moze WireTransfer i kakva su iskustva sa njim? Nisam mogao da nadjem nikakve informacije o tome.

Hvala

Pretvori ih u BTC, pa BTC pošalji na Bitstamp, prodaj BTC na Bitstamp-u i na kraju povuci novac sa Bitstampa na devizni račun.

Druga varijanta je da prodaš nekome odavde taj LTC. Sad ih ima puno koji bi da ga kupe.

Pa zar nije lakse odmah prodati za btc i onda poslati na bitstamp neko prodavati za dolare pa onda za btc. Btw ja nisam stigao da prodam obecanu kolicinu na 20$ i bas mi je drago zbog toga :D

Blizimo se letnjem ltc/btc odnosu od 0.0365. Velika je nervoza na berzi. Ako to prodje, ide do 0.045 a onda se vise nista ne zna...

Pa da mislim da veci holderi koji su skloni trgovanju vec su davno krenuli dump, vecina do sad odustala, u principu ko drzi 300K LTC nije mu puno 5-15K da dumpuje i ceka... ali sila pumpa je OGROMAN, nisam racunao ali kontam da neko sad drzi ogromne kolicine LTC!, nema tu vise velikog pada u duzem periodu!

Pitanje koliko fontas i david pate drze, nesto nisam siguran da su stigli da se natovare.... tako im i treba zato i pumpaju shit coin-e.... :)
Takodje postoji i veca kolicina ljudi bag holder-a sa jos vecim kolicinama ali oni ne trguju...

Torbari :d...

Pitanje koliko fontas i david pate drze, nesto nisam siguran da su stigli da se natovare.... tako im i treba zato i pumpaju shit coin-e.... :)
Takodje postoji i veca kolicina ljudi bag holder-a sa jos vecim kolicinama ali oni ne trguju...

Ne postoje Fontas ni Davidpate ni Pera ni Mika. To su sve brokeri BTC-e menjacnice koji koriste njen fond i kreiraju klimu koja podize volume...

Poslednja izmena:
Mislim da rusi cute +nemaju tri ciste da bi pricali engleski..... na primer pump ppc pre mesec dana je sigurno bio inside job... ltc veoma moguce ili je neka nova faca uletela u dil sa btc-e ili btc-e trosi imaginarne $ :p

nisam jos skontao sve parametre sa http://bitcoinwisdom.com/markets/btce/ltcusd

buy/sell vidim ali ne kontam sta je drugi, treci red ispod...

Poslednja izmena:
Opasan zid, ali znas sta je najjace, ima i vise LTC nego pre, a logicno i vise $ zbog cene. Velika riba jede malu ribu.

Ja sam dumpovao 2k LTC-a zajedno sa zidom i dumpom, i nista, cena ista povratila se u roku od minut :p

sad cekam, pokusaj shortovanja dela

Ako ste prodali *aebali ste se ludilo nema kraja :smoke: idemoooo. Ko ostane zadnji nek ugasi svetlo :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno