Ja ne znam dali cu bas docekati 2017 sa ovom kolicinom coina ali trudicu ce da mi ostane bar pola steka. Ti imas mnooogo vise od mene i jedini sa dovoljno razuma da izvuce maximum iz toga.student je napisao(la):Ne znam kakva je tvoja situacija, ali ja sam resio da budem ladan ko spricer... 🙂 do 2017.
Ja ne znam dali cu bas docekati 2017 sa ovom kolicinom coina ali trudicu ce da mi ostane bar pola steka. Ti imas mnooogo vise od mene i jedini sa dovoljno razuma da izvuce maximum iz toga.
Danima gledam ljude i kako im je cifra pomutila razum. Plase se da uspeha, da ce uzeti mozda ozbiljne pare. Plase se i da ne puknu... Sve sto treba da urade je da ne gledaju berzu i da ne razmisljaju o tome.
Ja ne znam dali cu bas docekati 2017 sa ovom kolicinom coina ali trudicu ce da mi ostane bar pola steka. Ti imas mnooogo vise od mene i jedini sa dovoljno razuma da izvuce maximum iz toga.
Danima gledam ljude i kako im je cifra pomutila razum. Plase se da uspeha, da ce uzeti mozda ozbiljne pare. Plase se i da ne puknu... Sve sto treba da urade je da ne gledaju berzu i da ne razmisljaju o tome.
Pozdrav svima.
Da li mi neko moze reci kako podici 40LTC (trenutno ~ 1100$) sa BTC-e withdraw-om na banca intesa devizni racun? Koliko sam pratio ovde, pre je bio moguc withdraw preko moneybookers-a siguran do nas, ali sad su ga izbacili. Da li moze WireTransfer i kakva su iskustva sa njim? Nisam mogao da nadjem nikakve informacije o tome.
Hvala
Pa zar nije lakse odmah prodati za btc i onda poslati na bitstamp neko prodavati za dolare pa onda za btc. Btw ja nisam stigao da prodam obecanu kolicinu na 20$ i bas mi je drago zbog toga 😀
Blizimo se letnjem ltc/btc odnosu od 0.0365. Velika je nervoza na berzi. Ako to prodje, ide do 0.045 a onda se vise nista ne zna...
Pitanje koliko fontas i david pate drze, nesto nisam siguran da su stigli da se natovare.... tako im i treba zato i pumpaju shit coin-e.... 🙂
Takodje postoji i veca kolicina ljudi bag holder-a sa jos vecim kolicinama ali oni ne trguju...
Ne postoje Fontas ni Davidpate ni Pera ni Mika. To su sve brokeri BTC-e sajta koji upravljaju njegovim fondom i kreiraju klimu koja podize volume...
Zasto mora biti Rus da bi radio za Ruse? Lepo fixni deo+procenat od zarade i milina.
Ja sam stavio nesto malo na 32.5 i 33.5...zaista ocekujem 0.0365 ili blizu, samo da ne padne btc...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari