Ja ne znam dali cu bas docekati 2017 sa ovom kolicinom coina ali trudicu ce da mi ostane bar pola steka. Ti imas mnooogo vise od mene i jedini sa dovoljno razuma da izvuce maximum iz toga.student je napisao(la):Ne znam kakva je tvoja situacija, ali ja sam resio da budem ladan ko spricer...do 2017.
Ja ne znam dali cu bas docekati 2017 sa ovom kolicinom coina ali trudicu ce da mi ostane bar pola steka. Ti imas mnooogo vise od mene i jedini sa dovoljno razuma da izvuce maximum iz toga.
Danima gledam ljude i kako im je cifra pomutila razum. Plase se da uspeha, da ce uzeti mozda ozbiljne pare. Plase se i da ne puknu... Sve sto treba da urade je da ne gledaju berzu i da ne razmisljaju o tome.
Ja ne znam dali cu bas docekati 2017 sa ovom kolicinom coina ali trudicu ce da mi ostane bar pola steka. Ti imas mnooogo vise od mene i jedini sa dovoljno razuma da izvuce maximum iz toga.
Danima gledam ljude i kako im je cifra pomutila razum. Plase se da uspeha, da ce uzeti mozda ozbiljne pare. Plase se i da ne puknu... Sve sto treba da urade je da ne gledaju berzu i da ne razmisljaju o tome.
Pozdrav svima.
Da li mi neko moze reci kako podici 40LTC (trenutno ~ 1100$) sa BTC-e withdraw-om na banca intesa devizni racun? Koliko sam pratio ovde, pre je bio moguc withdraw preko moneybookers-a siguran do nas, ali sad su ga izbacili. Da li moze WireTransfer i kakva su iskustva sa njim? Nisam mogao da nadjem nikakve informacije o tome.
Hvala
Pa zar nije lakse odmah prodati za btc i onda poslati na bitstamp neko prodavati za dolare pa onda za btc. Btw ja nisam stigao da prodam obecanu kolicinu na 20$ i bas mi je drago zbog toga![]()
Blizimo se letnjem ltc/btc odnosu od 0.0365. Velika je nervoza na berzi. Ako to prodje, ide do 0.045 a onda se vise nista ne zna...
Pitanje koliko fontas i david pate drze, nesto nisam siguran da su stigli da se natovare.... tako im i treba zato i pumpaju shit coin-e....
Takodje postoji i veca kolicina ljudi bag holder-a sa jos vecim kolicinama ali oni ne trguju...
Ne postoje Fontas ni Davidpate ni Pera ni Mika. To su sve brokeri BTC-e sajta koji upravljaju njegovim fondom i kreiraju klimu koja podize volume...
Zasto mora biti Rus da bi radio za Ruse? Lepo fixni deo+procenat od zarade i milina.
Ja sam stavio nesto malo na 32.5 i 33.5...zaista ocekujem 0.0365 ili blizu, samo da ne padne btc...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari