Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa sad ides iz krajnosti u krajnost, ja ovako zamisljam kao one cyber pank avanture/romani.... protiv teza velikim korporacijama/bankama/vladama...
Ako ne obicnim smrtnicima onda u pocetku bar komunjarama kineskim, mafijasima i oligarskoj stoci rusije, pa polako, ima da se spusti u mase...
USA koliko sam skontao igraju igru... jer direktno da zabrene bi im se obilo o glavu (pre svega zbog kine i rusije a i ilegalnog sveta)

Ovo cudo na svakih sat vremena skace za po 1$. Izlgeda da vec prekosutra pakujete kofere za Dubai :wave:

Sta mi je potrebno za verifikaciju na bitstamp-u? Probao sam da verifikujem na majku sa starom licnom kartom i infostanom i dobio odgovor:

Razlog:
ID document does not meet our verification standards - we are unable to determine the validity of the submitted ID document as we do not understand your language.

Please submit a high quality (300dpi) color image of a notarized English translation of your ID document or an English translation of your ID document certified by a government authority.

"Proof of residence document does not meet our verification standards - we are unable to determine the validity of the submitted document as we do not understand your language.

Please submit a high quality (300dpi) color image of a notarized English translation of your proof of residence document or an English translation of your the document certified by a government authority. "

Ja mogu da im posaljem novu lk ali imam samo sbb racun(latinica) na svoje ime na adresi na kojoj zivim.
Sa cim ste se uspesno verifikovali u skorije vreme?

Sta mi je potrebno za verifikaciju na bitstamp-u? Probao sam da verifikujem na majku sa starom licnom kartom i infostanom i dobio odgovor:

Razlog:
ID document does not meet our verification standards - we are unable to determine the validity of the submitted ID document as we do not understand your language.

Please submit a high quality (300dpi) color image of a notarized English translation of your ID document or an English translation of your ID document certified by a government authority.

"Proof of residence document does not meet our verification standards - we are unable to determine the validity of the submitted document as we do not understand your language.

Please submit a high quality (300dpi) color image of a notarized English translation of your proof of residence document or an English translation of your the document certified by a government authority. "

Ja mogu da im posaljem novu lk ali imam samo sbb racun(latinica) na svoje ime na adresi na kojoj zivim.
Sa cim ste se uspesno verifikovali u skorije vreme?

Ja sam se uspesno verifikovao sa slikom pasosa i racunom za MTS.

Ma ljudi su ti cudo, pokazi im nesto novo lepe se ko muve na *****.... crypto valute po meni najvise im fali adaptacija, lakoca upotrebe i zastita, sve je to veoma lako dobavljivo, ali posto nemamo regulativno telo koje ima interes da isto brzo razvije, kasnimo... ali po meni pitanje vremena...

takodje zaboravih decentralizaciju kao jako vazan parametar i ogranicenu kolicinu... sve je to ono sto $, euro ili na primeru dinara najbolje vidimo sta ne valja...

A stabilnost? A to sto cena varira i +50% dnevno (primer juce ltc,od 10$ -> 20 al ajde nek bude +50% ne 100% :D mada i btc ima te momente) Dok se to ne sredi nema obiljne price za njih.. Uzmi bilo koju valutu al pravu valutu danas i vidi kako se (ne)cene te valute gde im vrednost toliko varira

Ne pominji crne oseke, trebamo da se čupamo mi što smo prodali u bescenje :)
Ajd ja što sam poduvao par stotina, al drugovi na hiljade... Menjali i kad je kurs bio 1.7$ :-( pre par meseci...

Ako veliki holderi pumpaju altove da bi rasteretili ltc mrezu znaci da cena moze komotno jos 2,3 x nagore... izgleda da magicna cifra od 50$ i nije tako nedostizna...

Ne znam, meni ovde nije baš najjasnije, zašto se pumpa svaki coin maltene? Ovi što imaju mrežu/nemaju nebitno, ide gore, ko kupuje te neke "leve" coine i zašto? Voleo bih da znam pravi razlog :).

Ne znam, meni ovde nije baš najjasnije, zašto se pumpa svaki coin maltene? Ovi što imaju mrežu/nemaju nebitno, ide gore, ko kupuje te neke "leve" coine i zašto? Voleo bih da znam pravi razlog :).

Zato sto se stvara masovna histerija da su coini odlicno ulaganje u buducnost. Za nekoga sigurno da, za mnoge ne, pogotovo ne za one koji se uplase pa izlete sa manje nego sto su ulozili, da smanje gubitak. Ne znam sta bih ti rekao, ako ovo uopste potraje dovoljno dugo, svi koini ce imati nekakvu vrednost, kao i danas sto imas gomilu valuta i sve vrede nesto. Mnogi se kockaju pa kupuju za "malo" i nadaju se da ce pri nekom pumpu prodati za "malo vise". Pre godinu dana BTC je bio oko 12$, gledaj ga danas. LTC da i ne pominjem. Sve ovo je ludo i totalno histericno. Ne znam samo kada ce poceti oni mega holderi da se oslobadjaju...bice veselo kad pukne, a puci ce sigurno. Naravno, nadamo se da ce se i vratiti. BTC-u je trebalo ovog puta skoro 7 meseci da ponovi istorijski max. Mislim da ce nakon pucanja ovog balona to vreme biti krace.

Poslednja izmena:
Pa definitivno postaje sve opasnije ne prodati bar deo, jer mi neće mnogo značiti činjenica ako ode dole 3x da će jednog dana ponovi biti ova ili veća cena ;), stvarno nije lako biti pametan pre a i zadovoljan posle prodaje..

Pa definitivno postaje sve opasnije ne prodati bar deo, jer mi neće mnogo značiti činjenica ako ode dole 3x da će jednog dana ponovi biti ova ili veća cena ;), stvarno nije lako biti pametan pre a i zadovoljan posle prodaje..

Ne znam kakva je tvoja situacija, ali ja sam resio da budem ladan ko spricer... :) do 2017.

Pa 1BTC od mojih 1,5 :d čuvam eto možda do 2017-e :), a sa LTC ko zna, do sada nisam prodao ništa skoro ali ga imam malo nemam ni 1000, voleo bih za što više naravno da prodam delić za početak ;).

Lako je, kako nije lako. Ako si unapred zacrtao cenu onda prodaj pa ma šta posle toga bilo. Nisi prorok da znaš dokle će ovo da ide i kada će da pukne. Ovako, ješćeš se u sebi kad pukne zašto nisi prodao, a jedeš se već 10 dana po kojoj ceni da ga prodaš.

Ako ti je cilj da kupiš jahtu onda kopaj i čekaj 1000$ za LTC.

U svakom slučaju sve zavisi od tebe. :)

Gox = $999. :p

Ja cu takodje spakovati 2 bitkoina u wallet, i zaboraviti za njih.Barem na 5 godina. Hocu majke mi.

LTC 26$...
Ko zna gde je plafon... :D

$27 Ltc
$1,020$ BTC

WTF?

Pfff... ovo mi jedino lici na velike holdere koji pumpaju cijenu u nebesa do ko zna kog trenutka.
Ili neko pere ogromne pare, bas ogromne.

Jao kako imam srece da nisam prodo na 3 dolara. Ja mislio da ce mu plafon biti 5 kad ono evo srece za mene. Iako nisam velka riba 100+- LTCa obradovao me jako ovaj rast. Al muka je ovo svakih 15 minuta strepit ocel puknut ili ic gore. A kad se sjetim kad nije ni pola dolara bio. Pametni su tad kupovali tisuce LTCa i sad kontroliraju valutu. Kud nisam bio pametan. ::smash:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno