- Učlanjen(a)
- 16.06.2003
- Poena
- 440
"svež kapital" je već ušao, na 600~750 $.
samo je promenio ruke.
samo je promenio ruke.
"svež kapital" je već ušao, na 600~750 $.
samo je promenio ruke.![]()
Redovno pratim vaša razmišljanja na ovu temu, pa mi je lakše šta i kako. Uglavnom je sve suprotno na kraju.
pa gresili su samo oni (nek se prepoznaju) koji tvrde da je crypto ponzi
ostalo je cist pump/dump i oscilacija, dok je trend uzlazan jer sve vise njih priznaje i veruje u crypto potrebu...
e da i student je gresio po pitanju LTC pa kad je video 9.99$ (u kini besa 16-17$) odjednom je promenio misljenje![]()
Pa da, nije mi dobroJel ti to pričaš u trećem licu? :trust:
Valjda će i student jednom da diplomira.![]()
Zdrav razum, pogotovo ovaj nas napaceni balkanski cesto moze smanjiti vidike.Svi vole da su u piramidici dok se penju stranom koja ide ka vrhu, a ona druga je rezervisana za većinu.
A koju bolju cenu, ako se ne varam vecina nas je ovde pre 20 dana kada je bio 2$ mastala da ce jednog dana biti 10$ i tada da smo mogli potpisati da prodajemo na tu cifru ako dodje do kraja godine vecina bi potpisala.Matori, drz se ti onoga sto ja upravo sada radim. Prebacujem sve LTC-e u wallet i ostavljam ih da cekaju bar sledecu godinu i neku mnogo bolju cenu.
A koju bolju cenu, ako se ne varam vecina nas je ovde pre 20 dana kada je bio 2$ mastala da ce jednog dana biti 10$ i tada da smo mogli potpisati da prodajemo na tu cifru ako dodje do kraja godine vecina bi potpisala.
A onda kada je dosao do 8$ pocele su da sevaju slike audija i jahti i samo nebo je bila granica...
Svako ima neku cifru u glavi sa kojom misli da bi mogao otici u penziju. Nekom je to 100k nekom 500k, nekom milion ili 10 miliona. Ali kako se vremenom priblizavas toj cifri tvoj apetit raste.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari