Uh, ajde ukratko da kazem sta sam ja mislio pa me ispravite ako je ovako neizvodljivo. Pre koju godinu sam se kratko bavio forexom cisto da vidim kako funkcionise (uglavnom demo account i nesto malo u relanom novcu, mozda oko 100e investirao), i neke stvari tj. osnove su mi poznate. Trgovao sam preko Meta Trader platforme a transakcije tj. trgovanje sam radio preko kreditne kartice (Agrikol banke), ne mogu da se setim koju menjacnicu sam tada koristio kao posrednika za transakcije.
Upravo sam se registrovao na BTC-E, a skinuo sam i Meta Trader platformu i registrovao demo account za pocetak. Da li ja mogu da preko meta trejdera nakon sto registrujem "real" account na njemu, vrsim trgovinu preko kartice (bilo Payoneer ili neka kreditna od domace banke)? Znaci ja hocu da trgujem sa ltc/usd (isto kao sto sam pre sa npr. eur/usd valutama), klasicna trgovina, kupim ltc po jednoj ceni i prodam ga po drugoj. Ok, meta trejder koristim kao platformu da pratim kretanja valuta, da li bi preko njega radio i trgovanje ili odem na btc-e i tamo radim kupovinu/prodaju? I da li na btc-e moze direkt sa kreditne kartice da se placa i povlaci novac?