Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
smrdi na april i onaj ubogi gox. :D

svaka čast svima na optimizmu za 1000 $. to znači da 500 $ po btc je dzabaluk, a nije.

Nemoguce je procenitu u kom obimu je bila potraznja a u kom pump... jer je bilo i jednog i drugog i zato se sad nezna sta je jeftino a sta skupo... cena definitivno ce ici polako gore, ali ako onaj sto je dumpovao ima jos 30-50K BTC ako odluci moze to da se oboti i na 200$

Neka neko probudi kineze. Mora LTC na 15$ :D

Sajber, sanduce. Cekaju postari u redu :D

prashinar je napisao(la):
Neka neko probudi kineze. Mora LTC na 15$ :D

Sajber, sanduce. Cekaju postari u redu :D

Pobrisao. Jos mi cudno bilo da danas nemam nijedan PM, nisam provalio da se opet skupila 'iljadarka.

Bitstamp je morao da radi update software-a u nezgodan momenat, a usput ih je neko nagazio i sa DDoS-om. Danas su radili isplate rucno samo vecim klijentima, ali od pre sat vremena sve radi kako treba. Programeri, sta ces ...

Za sad, polako ali sigurno cena pada.

Da, jedino sto niko ne zna hoce li ludi kinezi da se pomame ponovo. Meni je juce drugar prebacio na stamp neku kolicinu i kaze prodaj na 739, ja reko ma nema sanse, al reko ajd da stavim order. Jutros ustanem, kad imam sta da vidim :D

Zmaje, reci jel jos uvek moguce na Stamp-u da posaljes pare trecem licu preko SEPA? Ne znam sto sam se toga setio ali cini mi se da je bilo price da to vise nece moci. 6 meseci nisam prebacivao lovu pa ne znam vise sta da ocekujem.

Dobro jutro dragi forumasi, najnovije vesti:
Ogromna panika, Gox blokirao berzu... Aprilski scenario. Osobama sa visokim pritiskom i slabim srcem preporucuje se da ostanu kod kuce ovog jutra. Izbegavajte setnje preko mostova ali i gledanje berze.

Pa ko još posluje s MtGox-om? Možda Japanci, US i Evropljani sigurno ne. Kinezi imaju svoje berze tako da im niko drugi ne treba. :D

Zmaje, reci jel jos uvek moguce na Stamp-u da posaljes pare trecem licu preko SEPA? Ne znam sto sam se toga setio ali cini mi se da je bilo price da to vise nece moci. 6 meseci nisam prebacivao lovu pa ne znam vise sta da ocekujem.

Ne moze, ukinuli su pre par meseci

Koje su vam prognoze vezane za cene? Ja ocekujem duzi ali lagani pad cene BTC-a, i nesto sporiji pad cene LTC-a, odnosno porast LTC/BTC odnosa u nekom narednom periodu. Mislim da cemo na sledeci pump cekati krace nego na ovaj, i da ce biti barem na 2000-2500 USD za BTC i 20-30 za LTC. Ako osvane neka vest za LTC u medjuvremenu, mozda ode cena LTC-a znatno vise gore, a sa njom i LTC/BTC...

mozda hteo da rekne da je stamp dole, gox radi

Radi stamp, ali na misice. Opet je DDoS. Realno, od toga nema odbrane, moze samo da se izfiltrira, i incapsula radi dobar posao, ali treba vremena

Ja ocekujem danas ispod 400, mozda i manje. Pa posle u dve nedelje rast na 800. Moj me moj insekt nikad ne vara :)
A pusta zelja kad bi roknuo na 200 pa da se opet utrostruce pare za tri nedelje :)

Razmisljam da krenem sa trgovanjem LTC-a (ne kopanjem), moze neki link ili kratko upustvo preko kojih platformi i menjacnica je najbolje raditi (iz Srbije)?

PS. Ne znam da li ista znaci ali posedujem i Payoneer karticu preko koje bi mogao da vrsim uplate i podizanje novca (ako sa nasim karticama ima nekih "poteskoca")

Razmisljam da krenem sa trgovanjem LTC-a (ne kopanjem), moze neki link ili kratko upustvo preko kojih platformi i menjacnica je najbolje raditi (iz Srbije)?

PS. Ne znam da li ista znaci ali posedujem i Payoneer karticu preko koje bi mogao da vrsim uplate i podizanje novca (ako sa nasim karticama ima nekih "poteskoca")

Mislim da ces tesko uplatiti pare direktno na BTC-E-sajt za trgovinu LTC-om. Nadji nekog ko je voljan da ti proda LTC ili BTC za pare, on tebi prebaci novcice, ti njemu kes kako se dogovorite i trguj!

Mares, Imas ovde zmaja tri posta iznad tebe. Fer korektrna trgovina gde ces najmanje izgubiti. Sve ostalo ti je bar tri puta veca provizija sa bankama, i cekas u nedogled.

Mares, Imas ovde zmaja tri posta iznad tebe. Fer korektrna trgovina gde ces najmanje izgubiti. Sve ostalo ti je bar tri puta veca provizija sa bankama, i cekas u nedogled.

Ajde ne laži čoveka.

Zmaj je super, korektan je i najbolja opcija za one koji nemaju ili se ne snalaze s bankarskim računima. Čovek radi za proviziju, kao i banke, samo što je njegova provizija veća nego kod banke, što je i normalno jer vam u neku ruku čini uslugu. To su činjenice koje i on sam može da potvrdi.

Ok za proviziju, al brze trgovine nema osim preko lokalca (sto mnogo moze da znaci u vreme kad cene suludo skacu i padaju) a tebi frka da udjes u pricu.

Uh, ajde ukratko da kazem sta sam ja mislio pa me ispravite ako je ovako neizvodljivo. Pre koju godinu sam se kratko bavio forexom cisto da vidim kako funkcionise (uglavnom demo account i nesto malo u relanom novcu, mozda oko 100e investirao), i neke stvari tj. osnove su mi poznate. Trgovao sam preko Meta Trader platforme a transakcije tj. trgovanje sam radio preko kreditne kartice (Agrikol banke), ne mogu da se setim koju menjacnicu sam tada koristio kao posrednika za transakcije.

Upravo sam se registrovao na BTC-E, a skinuo sam i Meta Trader platformu i registrovao demo account za pocetak. Da li ja mogu da preko meta trejdera nakon sto registrujem "real" account na njemu, vrsim trgovinu preko kartice (bilo Payoneer ili neka kreditna od domace banke)? Znaci ja hocu da trgujem sa ltc/usd (isto kao sto sam pre sa npr. eur/usd valutama), klasicna trgovina, kupim ltc po jednoj ceni i prodam ga po drugoj. Ok, meta trejder koristim kao platformu da pratim kretanja valuta, da li bi preko njega radio i trgovanje ili odem na btc-e i tamo radim kupovinu/prodaju? I da li na btc-e moze direkt sa kreditne kartice da se placa i povlaci novac?

Problem je povlacenje i ubacivanje novca na btc-e, skoro nemoguce iz srbije....... a na btc-e sajtu imas provizije sa wire transfer pa vidi koje je to dranje i druge nacine koji kod nas uglavnom ne funkcionisu

Pozdrav narode, jel zna neko koji je razlog sad ovog pada odjednom ?! i čini se nema mu kraja ?

mislim, ne znam šta sam propustio od preključe kada je bio neverovatan hype i pozitivne (valjda) vesti iz Senata bla bla..

Pozdrav narode, jel zna neko koji je razlog sad ovog pada odjednom ?!

123.jpg

Buy order se povecava, kontam da ulazi svez kapital da kupi "jeftino".... zve zavisi od onih koji ubijaju cenu koliko BTC imaju, koliko su ulozili u pumpu, i koliko im je preostalo... ja licno mislim da bi cena ovde negde trebala da se stabilizuje, mozda bude jos dumpa ali oporavak ce biti skoro instant tako da mi nema logike, osim ako onaj sto dumpuje ima 100k - 200k BTC u steku

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno