Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pokusavaju danima da ga obore kao u Aprilu ali NE USPEVAJU samo prave kontra efekat.

Nije ovo obaranje, kao da nekome odgovara konstantan rast ali ne toliko progresivan. Vec danima je blag rast, 550-600 evo sad 700. Ono u aprilu je bas bio balon od 24h.

240$ pad. Genijalcin ne verujem da si do sad izdrzao i to bas na vreme... :)

123.jpg

Poslednja izmena:
Lose genijalcin mogao si i po 750$ ili kao ja pre mesec dana... :( a dokaz 6btc po 184$ nemam ;)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1384825290659.jpg
    uploadfromtaptalk1384825290659.jpg
    141.5 KB · Pregleda: 113
Lose genijalcin mogao si i po 750$ ili kao ja pre mesec dana... :( a dokaz 6btc po 184$ nemam ;)

pa s obzirom na to da je ljosnuo sad na 540 - ja zadovoljan. :D

ps. ma prodavao sam i ja po 130 $. ma i po 80, 30, 20, 15 $...idemo dalje...:)

Poslednja izmena:
Ide nazad, nema mesta panici. Neko obrce kintu zestoko. Neverovatno kako se uvek neki shitstorm desi kad ja napravim potez...

Sad ce da kuka sto je prodao :p
Nije mi jasno sto ljudi panice toliko. Odoh da spavam. Ako LTC dodje do 50$ probudite me ;)

Mene pomalo plasi sto je i u ovom najvecem ludilu i dalje po ko zna koji put prisutan sablon da u jednom trenutku LTC skace do 0.015-0.016 i onda pada prema 0.01. Kao da neko sve vreme sve diriguje i da ce u jednom trenutku neko cudo da se desi i da ode cena u bunar.

cacanin je napisao(la):
E ova ti je dobra, 8 godina ali zelja i dalje postoji... zato nikako da pokusam da prestanem.
Ja vec 6.5 skrpio kako sam ostavio i sjajno se osecam. Ne pomisljam na pljugu uopste.

Air Jordan je napisao(la):
Mene pomalo plasi sto je i u ovom najvecem ludilu i dalje po ko zna koji put prisutan sablon da u jednom trenutku LTC skace do 0.015-0.016 i onda pada prema 0.01. Kao da neko sve vreme sve diriguje i da ce u jednom trenutku neko cudo da se desi i da ode cena u bunar.
Ma daj covece, opusti se. Sto te hvata paranoja cim je krenulo na bolje. Odnos se menja jer se naizmenicno menja vrednost coina. Ko tu i kako mulja apsolutno nije bitno. Sedi i uzivaj, cekaj lepo 20$ ili koliko si vec sebi odredio i onda prodaj. Cim krenes da panicis to je kraj. Prodaces coine i neko drugi ce da se omasti posle umesto tebe. Sedi lepo i uzivaj ;)

Ma daj covece, opusti se. Sto te hvata paranoja cim je krenulo na bolje. Odnos se menja jer se naizmenicno menja vrednost coina. Ko tu i kako mulja apsolutno nije bitno. Sedi i uzivaj, cekaj lepo 20$ ili koliko si vec sebi odredio i onda prodaj. Cim krenes da panicis to je kraj. Prodaces coine i neko drugi ce da se omasti posle umesto tebe. Sedi lepo i uzivaj ;)

Upravo tako. Prvo sam prodao btc na nekom peaku, na svu srecu kupio nazad sve jeftinije. Drugi put pre desetak dana po 280, cekao razvoj situacije i jeo se par dana, kupio ltc za trecinu, i kupio sam svoj btc od milion $ juce za 535 :) http://tinypic.com/view.php?pic=9zvbqc&s=5#.UoobwSfpxt1

Cuj sa 2 grafike napraviti dnevno 7,5$-8$ i nije tako lose.

Kako za koga, ko dobro ubode da. A može i blaga srčka da se dobije :D.

danas sam prodavao za 590e, kupovao za 560, ali mislim da ce mi ovo za 560 ostati... povecala se ponuda, a potraznja je pala... poceli su i ovi bid zidovi da se prave....
U svakom slucaju, izasao sam sa zaradom, a sad sta bude bice... stoji mi jos uvek ona kupovina na 44e i prodaja na 650:D

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno