Pokusavaju danima da ga obore kao u Aprilu ali NE USPEVAJU samo prave kontra efekat.
Lose genijalcin mogao si i po 750$ ili kao ja pre mesec dana...a dokaz 6btc po 184$ nemam
![]()
vec kupio.
da nisam ostavio cigare pre 8 godina - sad bih zapalio.
Ja vec 6.5 skrpio kako sam ostavio i sjajno se osecam. Ne pomisljam na pljugu uopste.cacanin je napisao(la):E ova ti je dobra, 8 godina ali zelja i dalje postoji... zato nikako da pokusam da prestanem.
Ma daj covece, opusti se. Sto te hvata paranoja cim je krenulo na bolje. Odnos se menja jer se naizmenicno menja vrednost coina. Ko tu i kako mulja apsolutno nije bitno. Sedi i uzivaj, cekaj lepo 20$ ili koliko si vec sebi odredio i onda prodaj. Cim krenes da panicis to je kraj. Prodaces coine i neko drugi ce da se omasti posle umesto tebe. Sedi lepo i uzivajAir Jordan je napisao(la):Mene pomalo plasi sto je i u ovom najvecem ludilu i dalje po ko zna koji put prisutan sablon da u jednom trenutku LTC skace do 0.015-0.016 i onda pada prema 0.01. Kao da neko sve vreme sve diriguje i da ce u jednom trenutku neko cudo da se desi i da ode cena u bunar.
Ma daj covece, opusti se. Sto te hvata paranoja cim je krenulo na bolje. Odnos se menja jer se naizmenicno menja vrednost coina. Ko tu i kako mulja apsolutno nije bitno. Sedi i uzivaj, cekaj lepo 20$ ili koliko si vec sebi odredio i onda prodaj. Cim krenes da panicis to je kraj. Prodaces coine i neko drugi ce da se omasti posle umesto tebe. Sedi lepo i uzivaj![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari