Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prestige, ti jos imas onih 2500?

2700 zapravo. ;)

2,5k mi je u walletu, tacnije na flashu koji mi je zakljucan katancem u fijoci. :p A ovih 200 na btc-e. Malo trgovina, ovo-ono.

@zeljko,

o cemu se sa njim radi?

u *** sad razmislljam da kupim ltc iako sam ga prodavao ko budala za manje, pa na 10 cashout, mada na kineski sajt je 12.xx$

ollee...audi, stan...karibi :D

red bi bio konachno da neko chasti demiosa :D

Poslednja izmena:
Demios, 'oces i ti Audi uzimati? :d

Btw, na FXBTC Bitcoin je $777 a litecoin je skoro 13$. :O

Ajde da nerviramo lazu. :d

S6/RS6 se cesto vidja po Bg-u, daj nesto unikatno. :p

Ja pazarim...
Audi-S7-4.jpg

Al ce biti fora sad kad se skljoka :p (pu pu daleko bilo)

^I ja brale. Ima da padne novi Audi pre vremena. ;)

P.S $7.7. A kod kineza naveliko preko 8 dolara.

Rekao sam sebi necu se *****ati kao za BTC samo ima i ovo granicu GDE je ...npitanje za 1.000.000... $

Zacrtao sam 100 ltc po 10$ jos kad je bio 1.6$ a ostalu vecu gomilu kad bude 50$...

Sad se lomim da prekrsim zacrtano . Ovih 100 :)

Kontam da je trenutno u jeku arbitraza okcon i btc-e jer je razlika prevelika, a ima onih koji dumpuju na btc-e jer eto misle da je pravi trenutak da shortuju

Kontam da je trenutno u jeku arbitraza okcon i btc-e jer je razlika prevelika, a ima onih koji dumpuju na btc-e jer eto misle da je pravi trenutak da shortuju

Solidan problem je bio i LTC supply od samo 130K komada u jednom momentu...Sva sreca otvorise se ljudi pa je to sada preko 300K...i dalje malo...ali mnogo bolje nego 100K

Rekao sam sebi necu se *****ati kao za BTC samo ima i ovo granicu GDE je ...npitanje za 1.000.000... $

Zacrtao sam 100 ltc po 10$ jos kad je bio 1.6$ a ostalu vecu gomilu kad bude 50$...

Sad se lomim da prekrsim zacrtano . Ovih 100 :)

Ako ti nije hitno, ja bih to odlozio. Tj tih 10$ bi bilo u slucaju sporog rasta. Ali posle ovakve BOMBE sa 2 na gotovo 10 dfolara, samo je pokazao potencijal. Zacrtaj ti 100 novcica po 20$, cisto da se naviknes na novce pa kad prodas onu vecu gomilu po 50-60, da se ne slogiras prilikom dizanja. :d

Ako ti nije hitno, ja bih to odlozio. Tj tih 10$ bi bilo u slucaju sporog rasta. Ali posle ovakve BOMBE sa 2 na gotovo 10 dfolara, samo je pokazao potencijal. Zacrtaj ti 100 novcica po 20$, cisto da se naviknes na novce pa kad prodas onu vecu gomilu po 50-60, da se ne slogiras prilikom dizanja. :d
Z'dogovoreno :)

Nemojte samo zaboraviti da sve ovo moze da se sroza vrlo brzo zbog neke tamo vesti, reakcije vlada ili ko zna cega jos. Ne zelim da budem pesimista samo se secam da sam bio veoma ushicen u martu i aprilu i onda me docekao tezak udarac kad je cena otisla u podrum. Samo podignute pare su prave, ovo na "monitorima" nije jos to :D.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno