Tihi_Bandit
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 20.05.2013
- Poena
- 170
Max Keiser @maxkeiser 11m
By the time my "Keiser Report" covering litecoin airs, price will have jumped 300%
o cemu se tu radi?
Max Keiser @maxkeiser 11m
By the time my "Keiser Report" covering litecoin airs, price will have jumped 300%
po jednoj mojoj proceni idemo do 700 $ sad odmah, a po drugoj 1000 $.
![]()
Prestige, ti jos imas onih 2500?
o cemu se tu radi?
Odoh da radim, još uvek je preko 5$. U trenutku mi zaigra desna ruka na mišu ali sam uspeo da se iskontrolišem i ne prodam. Zacrtao sam na 8$ pa ćemo da vidimo.![]()
Al ce biti fora sad kad se skljoka(pu pu daleko bilo)
^I ja brale. Ima da padne novi Audi pre vremena.
P.S $7.7. A kod kineza naveliko preko 8 dolara.
Kontam da je trenutno u jeku arbitraza okcon i btc-e jer je razlika prevelika, a ima onih koji dumpuju na btc-e jer eto misle da je pravi trenutak da shortuju
Rekao sam sebi necu se *****ati kao za BTC samo ima i ovo granicu GDE je ...npitanje za 1.000.000... $
Zacrtao sam 100 ltc po 10$ jos kad je bio 1.6$ a ostalu vecu gomilu kad bude 50$...
Sad se lomim da prekrsim zacrtano . Ovih 100![]()
Z'dogovorenoAko ti nije hitno, ja bih to odlozio. Tj tih 10$ bi bilo u slucaju sporog rasta. Ali posle ovakve BOMBE sa 2 na gotovo 10 dfolara, samo je pokazao potencijal. Zacrtaj ti 100 novcica po 20$, cisto da se naviknes na novce pa kad prodas onu vecu gomilu po 50-60, da se ne slogiras prilikom dizanja. :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari