Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
u odnosu sa btcom je jos uvek na 0.035, pao je btc dolarski, pao je i eth dolarski samo ce eth mozda pasti jos nize.
Kako misliš "još uvek", pa za manje od 24h je okinuo 10%...
Tek će da pada, na žalost (ili na sreću), biće odnos 0.01....
0eddc991bd0f519f498f9318fe35acc6.jpg

P Smart

Kako misliš "još uvek", pa za manje od 24h je okinuo 10%...
Tek će da pada, na žalost (ili na sreću), biće odnos 0.01....
0eddc991bd0f519f498f9318fe35acc6.jpg

P Smart

koliki je odnos eth/btc? pogledaj ostale da li su pali ili su ostali gde su bili pre 7 dana. Mislim drzi se od juce kada je pao, tu mu je kao neka support linija, padne li ispod kroz odnos onda odosmo na 0.02x sto je ok za kupovinu, sve ispod 0.02 (kao sto napisah pre par godina :d) je premija po meni, po nekome mozda i 0.001 je preveliko ali ti odavno nisu docekali ath za eth, a ima i onih koji trguju eth/$

Poslednja izmena:
Sumljivo ovo mnogo...

Gore pre par dana, nedelju dana, $500 za sat vremena, dole danas, $400, u cugu.

Nije to normalno kretanje vrednosti. Pogotovo u odsustvu činjenica koje mogu da budu razlozi.

normalno ili ne ustaljena shema da btc padne drasticno u odnosu na $ svake prve nedelje u mesecu (05. 06.) .. pa zadnjih 6-7 meseca.
grafikonci proverite.
sa moje strane veoma ocekivano i tako ce biti dok neko ne odluci da razbije ustaljenu shemu.a mi mozemo da gledamo u pasulj.

BTC's drop to the low of $6,302 has neutralized the long-term bullish outlook.
Prices could drop to $6,000, albeit after a minor corrective rally due to intraday oversold conditions.
A weekly close below $6,000 would confirm a bearish reversal.
The odds of BTC ending this week below $6,000 would go up if bitcoin closes below the pennant support (line chart) for two consecutive days.
In the short-term, $7,429 (Sep. 2 high) is the level to beat for the bulls. Meanwhile, a convincing move above the July high of $8,507 would confirm a long-term bullish reversal.

Videćemo opet jednu kratkotrajnu stabilnost za sad jer mu je šestica dno, tjs toliko ima živih para, pa opet ide na sedam, i preko. Mislim da će brzo da se oporavi.
Divota za trgovinu. Ja sam propustio ovaj krug, računao sam na osam da se istovarim, ali sledeći bul bi trebao dosegnuti 8k ili blizu i tad je trenutak za prodaju.
Najbitnije da je živ, žilav i da nema ništa od propasti.
Dakle savet za trejdere, sačekati par dana da se vidi dal će dole još, pa dokupiti. Sigurna zarada.

Poslednja izmena:
10 puta tako, a onda te 11. put tako zakove da ne znas sta te je snaslo.

Nema rizika nema kolača.
Pa što se bavimo onda ovim..da nam prodje vreme..

edit: Tačno postoji sledeća šema u ovom periodu, ovaj pad je saradnja kitova i menjačnica da se pokupi lova od buranije. Čekali su jaku lošu vest da namerno obore kurs. S obzirom da je danas masa svesnija ovih kombinacija, jačina reakcije na ove nivelacije biće sve manja a samim tim manji prostor za mahinacije ovih 'veleposednika' .

Dakle, trenutna šema je pad-stabilizacija prouzrokovana živim novcem, blagi rast-nema loših vesti- rast-priprema za obaranje-loša vest- pad.
Dakle treba dobro pratiti ovaj trenutak jače loše vesti i odmah prodati jer najverovatnije sledi obaranje.

Ova tehnologija će se nastaviti, s tim što će se zbog sve slabije reakcije mase povećavati gornji level pre obaranja, ja očekujem da dostigne i 10 u ovoj godini i verovatno predje taj kurs.

Dakle zaboravite linije i crtice, ne zamarajte se fantazijama, jedino ako vas baš pali...ovde se radi o psihološkoj igri i taktici :smoke:

Poslednja izmena:
Posle ovoga sto je binance uradio za BCD, ja se pitam da li je uopste i jedan grafikon i cena realna ili nas igraju kao majmune sa najvecim IT timovima ikada...

Ljudi krenuo oporavak, sad će BTC na 100k
[emoji6]

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Hoće, samo što nije. Svuda su neke krize, kolapsi, samo će kripto svet da procveta kad mu vreme nije.

Luxury automobile retailer Post Oak Motor Cars is reportedly the first Rolls-Royce, Bentley and Bugatti dealership in the U.S. to accept Bitcoin (BTC) and Bitcoin Cash (BCH) as payment, according to an official press release published September 5.
The luxury auto retailer, owned by American businessman Tilman Fertitta, has integrated crypto payment service provider BitPay to let clients purchase cars with crypto. According to the press release, the Texas-based firm will accept purchases in crypto from customers worldwide.
Fertitta commented that the company decided to provide the new payment option in order to offer their customers “the very best buying experience,” as well as enable “anyon around the world” to buy their vehicles “faster and easier.”
Late last year, billionaire mogul Fertitta had told reporters that most people are “never going to buy [Bitcoin],” since “it's not insured by the FDIC [Federal Deposit Insurance Corporation].”
Earlier this year, major American car manufacturer Ford filed a patent for a system for vehicle-to-vehicle communication methods that involve the exchange of crypto tokens to facilitate traffic flow.
In early March 2018, Germany-based car manufacturing giant Daimler AG, known for its Mercedes-Benz and Smart brands, introduced its own digital currency MobiCoin in order to reward drivers for eco-friendly driving practices, such as low speed driving.

Da li ce i kakav uticaj ovo imati na cenu...

nisam citao al kapiram da je cena u $ a ti samo u trenutku dajes btc koliko treba za dolarski iznos..ako je tako to je nebitno skroz...e da su oni rekli da jedan auto kosta npr 20 bitcoina e to bi bila druga stvar. nisam citao, al znam da nisu :D

^^Ja bih pre pitao za izvor i relevantnost vesti?

Zašto nije krenuo da prihvata BTC kad je bio 20k... lol I da, neće uticati na cenu ni za 1$ jer je nebitno skroz.

Lambo odavno može da se plati BTC-om, a logično samo lambo nas i zanima, tako da nebitna vest :)

moze btc-om ali ga zatvaraju instant kao 1993 dinare

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ovde neka tišina, ko da je neko umro ne daj bože.

Bitna su desavanja :)

Ova predikcija zagovara onih $3k
006ef2c6ad61351e95089719c49c35a5.jpg

Ajmo lozenje, 12k, mega bull, beli mag... :d
Nemojte sada da se poljulja optimizam [emoji14]

Tapatalk

Meni je ovih dana najzanimljiviji> Dogecoin.

Mogu samo da zamislim slatke muke, da'l prodati ili čekati još 50x rast :)

Odlična prilika za ulazak u ETH...

ja cekam ETF pa da cena odskoci jer ce verovatno do tada da se kilavi ovako :D Gledam ovaj ETH kako lepo tone i kako se baca FUD po medijima, to je dobar znak :) Nadam se da ce ga oboriti ispod 150 uskoro pa da se krene polako kupovati. Nesto sam bio na brzaka procitao da je u oktobru nesto bas veliko oko ETH-a ali nisam skapirao najbolje jer nisam miner :) ali kapiram da tek tada moze biti neki mali odbitak na gore

Poslednja izmena:
Moze biti. Po meni je rizicno jos uvek za bilo kakav ulazak jer nismo daleko da probijemo 6K. Ljudi i dalje ne kapiraju koliko duboko mozemo potonuti. Oni malo "matoriji" iz iskustva koliko smo duboko tonuli ranije, nwkoliko puta ispod onoga sto smo mislili da je moguce.
Ne znaci da cemo i sada ali poenta je da uvek moze mnogo dublje i uvek moze mnogo vise nego sto ogromna veci a zamislja.

Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno