Šta vrede lažni buy wallovi kad su većinom u pitanju skripte koje reaguju u mili sekundi, po algoritmu... Ovde mnogo više vredi iskustvo starijih vukova koji znaju prave support levele...Neverovatno mali volume za obaranje cene BTC-a za nepunih pola sata čitavih 500 dolara .. lažni buy wall-ovi su nestajali kao od šale na Finexu..
...manipulacija još gora malopre na Binance-u sa Bitcoin Diamondom BCD - jako podseća na SYS manipulaciju od pre jedno dva meseca na istoj berzi.. ne bi me čudilo da opet odu u neko održavanje kao i tada za SYS.
Ko da sam znao, teterovao sam neku količinu pre 3 dana, eto prilike za dokup. Samo da vidimo koliko će ovo dole.
Da vidimo koliko je ETH zaista jak na 250...
P Smart
IstoJa ga cekam izmedju 6600-6800 za ponovni ulaz ( jedan deo ) a drugi cekam oko 6k.
ETH cu ovaj krug zaobici posto su svi izgledi da ce tonuti najvise dokle god ICO projekti ne istresu sve sto su naštekali prošle godineKad udje u dvocifreno, onda tek krecem da kupujem
![]()
A sad ja da pitam...sta pre ocekuje istovar tog ulaska od 6.6-6.8 ili ponovo utovar na 6k??
Ako je blizi iatovar sta mislis koliko bi mogao gore da li bi ponovo mogao do 7.4k?
Evo ga ETH 239 , koliko je isao najnize ove godine?
Da da, čitao sam o tome, moguće je i da su napravili neki broj ordera random veličine, što bi moglo prouzrokovati ovakav pad, ali brzina kojom se desio, mu je i dalje sumnjiva...
P Smart
Na CEX je minimum bio 240, pre manje od mesec dana, izgleda da i on pada...Evo ga ETH 239 , koliko je isao najnize ove godine?
Samo još da se javi Borko sa "ovo je i bilo očekivano" i 1nick sa "prodajte dok možete, ide ovo na 3 cifre"
:smoke:
Ja sam lagano poceo da kupujem ETH. Prodao sam vecu kolicinu na 294$ otprilike . Videcemo sta dalje , ali na 1h grafikonu ETH ima jaku negativnu divergenciju na RSI . Nalazi se daleko od linije 200 MA i ima jos dosta drugih pokazatelja da se padajuci trend umorio . Jedan je i da predhodna najniza cena je bila oko 250 , a da danas je jedva na misisce sa ovolikim kolapsom dosla do 238 , sto je samo 12 $ ispod predhodne najnize cene . Mislim da ce se sad pojaviti kupci za ETH , Kao i da ce mnogi iz BTC prelaziti u ETH![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari