nebeski.letac
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 20.07.2016
- Poena
- 80
Зато је можда најбоље написати одговоре на често постављана питања у првој поруци и поставити линкове.
Nema tema za početnike! , da ste se malo organizirali i napravili par tema za novake, nebi sad imali "problema"
)
A što se mene tiče uopce nevidim problem!, ako ko postavi "amatersko"" pitanje!
možda je nekom ispod časti odgovarati na početnička pitanja, možda nema volje, itd,
Ali netko se uvek nadje, i nikad neznaš kad može nešto dobro da se izdiskutuje na kraju!
Lp
Poslano sa mog T98 4G八核(C6R3) koristeći Tapatalk
@investitor
Pa topic se polako pretvara u kako za 48h se obagatiti na ulaganju u piramidalne seme, masa newbia ulaze u totalno djubre i onda ovde pise.... 0 analiza, nula interesovanja
Postoji ta opcija samo ne preko tapatalka nažalost. Moraš da otvoriš forum u web view, prebaciš na full temu i onda šerif značka u donjem levom uglu postaDa!. ..možda nije loše da se uvede za svaki post opcija svidja mi se i nesvidja mi se!?
I onda je lako nekoga "podržat" ili ne
Poslano sa mog T98 4G八核(C6R3) koristeći Tapatalk
Ne znam o cemu pricas.Zapamtite si ovaj, kako bi ga acivi_nik nazvao, shitcoin- IOP (Internet of People)![]()
![]()
Poslano sa mog XT1635-02 koristeći Tapatalk
Ispričavam se acivi_niku.Ne znam o cemu pricas.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
@alokin1975
Kakve to veze ima, ti uopte ne razumes sta je SCAM, PONZY, PIRAMIDALNA SEMA!
Kad to naucis onda se javi, i smani malo te slike na 2 prozora koje ne kazuju nista
Da baš...
a ti si Bog i sve znaš....
Tu smo da razmjenimo mišljenja i razgovaramo o coinima.
Čemu takav stav!
Poslano sa mog XT1635-02 koristeći Tapatalk
Slazem se u potpunosti. Naravno da nisu mutavi ti sto smisljaju, velika lova se vrti danas u crypto-u, samo je pitanje ko ce se ukrcati na voz na vreme i izaci ko pobednik.To moze dok navlace ovce, i ti sto smisljaju ICO-e nisu oni ludi ni glupi, pre pucanja ces imat samo one koji ce nestajat sa scene, samo je pitanje vremena da balon krene da puca po savovima
Sta mislite o PIVX coinu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari