Pametnjakovici rekli opet ce dole a ono novi max.svi ucutali, zatisje pred buru :d
Ti si smesan jer si ogranicen. Ne u smislu da si glup vec sto nemas nimalo maste, to je skroz ostvariva ideja. Blockchain ne mora da se skida uvek, moze samo kad si na wifi recimo, mozes sync i da iskljucis. Vidi koliko ima pametnih telefona, neka samo 1% ima aktivan wallet i zamisli koji je to broj masternodova potencijalnih. Naravno, moze ti fon to raditi dok spavas i dok je na punjacu. Ja se cudim sto tebi to deluje tako nemoguce.Kako ste smešni.![]()
Kriptovalute i "pametni" telefoni?
Baterija, ništa? Ko je šiša?
Zrela situacija da se konačno krene u proboj 300 barijere. Brine me to što ovi na bitstampu ne povlače ordere što znači da; i ako se prevali preko, neće ići značajnije gore. Bar ne sad za sad. Šta vi mislite?
ja sam skoro siguran da kad prebaci 300, nece se tako lako zaustaviti do 420, mozda i vise
istorija nam govori da je tako, ali kada imas krdo bikova, to RUSI sve pred sobom,
pogotovo stepenicaste grafikone
![]()
Na momenat sam pomislio da sam prolupao i da sam na nekom stočarskom forumu :-devil-:![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari