Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ama, svakako će nešto da srče bateriju, kad su kriptovalute u pitanju. Recimo, preuzimaće se blockchain od mene, sa samog telefona.

svi ucutali, zatisje pred buru :d
Pametnjakovici rekli opet ce dole a ono novi max.

296783afb233ffb00bf5acae1321e5f7.jpg

Kako ste smešni. :D

Kriptovalute i "pametni" telefoni?

Baterija, ništa? Ko je šiša?
Ti si smesan jer si ogranicen. Ne u smislu da si glup vec sto nemas nimalo maste, to je skroz ostvariva ideja. Blockchain ne mora da se skida uvek, moze samo kad si na wifi recimo, mozes sync i da iskljucis. Vidi koliko ima pametnih telefona, neka samo 1% ima aktivan wallet i zamisli koji je to broj masternodova potencijalnih. Naravno, moze ti fon to raditi dok spavas i dok je na punjacu. Ja se cudim sto tebi to deluje tako nemoguce.

u sto mi drago sto ga psg zabio. :)

sam633...vidi se da ne ides na one forume gde masta postaje realnost...niko ne zna kako tacno, ali postaje ako dovoljno jako pozelis.

7105367_orig.png

fino neko kupuje na stampu, izgleda da stigle pare... zatvorih short. sledeci otvaram na oko 320. :D

mada mi je i dalje sumnjiv 1 d chart, da nije cup and handle...zazalicu ako pocne da pada pre novog high-a.

Poslednja izmena:
Sad ne prate kinezi ovaj pokusaj bitstampa. Teško će preko 300 sami.

Zrela situacija da se konačno krene u proboj 300 barijere. Brine me to što ovi na bitstampu ne povlače ordere što znači da; i ako se prevali preko, neće ići značajnije gore. Bar ne sad za sad. Šta vi mislite?

Smotan poprilicno taj BTC bik, svaki put mu crvena marama prekrije vugla i udari u zid :D.

ako nama je dobar, neka potraje ovako kako je bilo zadnje 3 godine, ne zalimo se :)

Zrela situacija da se konačno krene u proboj 300 barijere. Brine me to što ovi na bitstampu ne povlače ordere što znači da; i ako se prevali preko, neće ići značajnije gore. Bar ne sad za sad. Šta vi mislite?

Ma pusti te maske.Sve i da krene,pa nece u jednom dahu da ode u 350$ sve i da nema ordere.
Ako ima dovoljno daha(para) probice on kako hoces.
S ovakvim stanjem,ne moze,morace malo vise akumulacije da se desi ako pre toga ne dozivimo pad za -5-10$

ja sam skoro siguran da kad prebaci 300, nece se tako lako zaustaviti do 420, mozda i vise

Bikovi se boje medveda. To je prirodni poredak . :d

istorija nam govori da je tako, ali kada imas krdo bikova, to RUSI sve pred sobom,
pogotovo stepenicaste grafikone
:)

kapiram da ce prava panika krenuti ako padnemo ispod 1800 CNY.

cenim da moze da dogura do do 278 $ u tom slucaju...taman da se formira taj handle od soljice. :)

Izgleda da ce preko 300 uskoro.

Kilavo..sad kinezi koče. Nikako dva dobra sastaviti. :)

A taman su i oni krenuli kao da su se predomislili. Videcemo kasnije, mozda krene novi udar za par sati.

Kakav obrt...pušiona!

Aha, a sinoc se bas lomilo, kao da ce da predje trista i odjednom se kinezi povukli.

pa sad ovo lici kao u stara dobra vremena petkom pocinje da pada , u ponedeljak da raste :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno