- Učlanjen(a)
- 16.06.2003
- Poena
- 440
,)
ako ovako nastavim razmislicu da batalim pravi posao.
ako ovako nastavim razmislicu da batalim pravi posao.
Vama prepustam te margine od 2%, pola popijem pola sarcu dajem (berzi) :d
I sta ces ako prodje nalog na 305$ sutra?
POS je smesan... nikako nije dokazan kao sigurnost...... a da ne govorimo o raspodeli kapitala
inace kod UTC radi POS na telefonu.. kod vecine neradi jer nisu "full" wallet-u u pitanju i sa velikim blockchainom zato i nema full verzija za telefon
mora da se šališTako da je DRK tehnicki mnogo ispred BTC-a po svemu..
Koliko ja vidim DRK blockchain je samo 512MB do danas....Nemam pojma koliko je transakcija obavljeno ukupno, on postoji nekih 15 meseci cini mi se...Sve u svemu, dokaz da moze da se napravi blockchain da ne bude suludo velik kao BTC-ov (27GB za 5 godina) a da moze da primi mnooogo vise transakcija od BTC-a...Tako da je DRK tehnicki mnogo ispred BTC-a po svemu..Sto naravno nema veze ni sa cenom ni sa upotrebljivoscu za sada...Ne propagiram DRK, imam ih 0 trenutno, samo kazem da sve moze kad se hoce. BTC je ocito eksperiment, pa se sad vide neki teski previdi napravljeni u startu. Nove valute koje dolaze ce to sve ispeglati.
A kada BTC raste a ti ga imas manje sutra nego danas to nije gubitak?Pa kupiti ponovo kad potone...ne treba se plasiti manje zarade, treba se plasiti gubitka. Gubitak je kad btc padne a imas ga a ne kad raste a nemas ga. Dolar tj. fiat je sigurniji od btc-a jos uvek, na kraci rok. Ovo je samo eksperiment.
ne gledam 15m naravno, 6h i 4h kombinovano, kad sam pri kompu i imam vremena za kliktanje moze i 1h ili 30m, sa sicom tada. Kombinujem stoch rsi, macd i proveravam volume, jer cesto imas polazatelj za rast a volume nikakav...To se vidi na 6h ali na 1h ili 30m moze da te prevari. Volim da povlacim fibb retracements da bih otprilike video drop-jump nivoe, i odredio stop-loss nivoe. Zanimljivo je da je 1w na stampu bio u rastu dve godine...od jula 2012 do maja-juna 2014. Naravno da smo tu jos uvek downtrend, to je ipak jako inertan period uzorkovanja. Uskoro ce i 3d da se prekrsti u uptrend. Nadam se da stizemo u zonu 300+ uskoro, inace imamo double top sto ne valja nikako. Volume je opao i ako ne eksplodira opet ce medjedi da izlete iz jazbine.A kada BTC raste a ti ga imas manje sutra nego danas to nije gubitak?
Hoces i ti poceti trgovati na 15m chartu ili gledas 1d ili 6h?
Najbitnija stvar trenutno je proceniti jesmo usli u up koji se moze lako pretvoriti u zestok pump ili propast jer ako ovo nakon 2 meseca rasta bude corak tesko da ce se uskoro oporaviti.
formira se lep cup and handle, sto znaci da bi trebalo da padne, pa onda probijanje na 300.
Nadam se da ti nisi ozbiljan. DRK je dve svetlosne godine ispred BTC-a. Darkcoin je non stop unapredjivan i mali propust je bio za ocekivati u nekom trenutku. Pogledaj koliko je od januara prosle godine do sada napredovao. Ono sto je najbitnije svi problemi se resavaju u rekordnom roku i sve radi.mora da se šališ
pa pre par meseci je neki haker preusmerio sve masternode isplate na svoju adresu.. trajalo par dana dok nije izašao update..
Kako ste smešni.![]()
Kriptovalute i "pametni" telefoni?
Baterija, ništa? Ko je šiša?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari