Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
par dolara pa puta kolicina pa puta leverage. :D
znas ono "+tri na karte".
uostalom, sta...par stotina dolara sto ti kazes...nisu to pare danas.
Kako za koga, pa ima ovde ljudi koji su znali sta su pare i pre kripta a jos nisu dosli do tog stepena preduzetnistva da pale cigare zbog par stotina dolara :)

kako kome. moj je neki utisak, mozda i pogresan, da u srbistanu a i sire to i nisu tako male pare.

mislim, meni su ovde dzigericu vadili za 2 k dinara pojedini. ;)

Student, poceo si i ti inatiti se kao sto smo mi dok je bilo down, nadam se da si u novcicima dok raste.
Znas ti vrlo dobro da se pare ne uzimaju na daytrejdingu, mislim na pare ne na par stotina dolara...

evo gde sam ja...jos uvek BTC...nije okinuo sell

totalno zatisje...nista se iz chartova ne vidi, moze na obe strane...ja sam full u btc-u, kocka. Stavio sam sell na 305, btc-e, tu sam izmerio stepenicu ako krene bull...Za medjede nisam siguran koliko bi ga sabili, verovatno 250-260. Ako krene ispod, odoh u $ na prvom bounceu...

Moguce, ali karata za sve ove koji su pratili talase i igrali na tehnicku verovatno nece biti za sve bez doplatne ?
Ti nemas puno prtljaga pa ce te pustiti mozda i bez karte :)

a ne, meni placaju doplatne posto imam dnevno 0.21 iz rudnika mog skromnog. >D

jedino ako me baksuz potera pa ne otvorimo ni jedan blok za 24 h.

Bitstamp je taj koji koči i neda da se ide preko 300. Što se tiče ostalih moglo bi glatko.

Željko. Ti predlažeš da se ne prodaje dok ne dođe bar na 800 :d

Željko. Ti predlažeš da se ne prodaje dok ne dođe bar na 800 :d

Pa trenutno je dosta veci rizik ako prodas... ja ocekujem stabilizaciju cene BTC, jer negativnih vesti nema na vidiku, ovi day traderi koji to kazu da nisu, njima jednostavno odgovara strah i takvo stanje jer oni jedino tu mogu zaraditi... long term je nesto za sta su u proslih 6 meseci totalno zaboravili

evo i dokaz u broju transakcija
B_u8jU9U0AArl1e.png

Poslednja izmena:
Pa trenutno je dosta veci rizik ako prodas... ja ocekujem stabilizaciju cene BTC, jer negativnih vesti nema na vidiku, ovi day traderi koji to kazu da nisu, njima jednostavno odgovara strah i takvo stanje jer oni jedino tu mogu zaraditi... long term je nesto za sta su u proslih 6 meseci totalno zaboravili

Upravo tako

Trenutno dok BTC galopira gore, neko odrzava LTC ili traduje na par procenata, ja nikako da uletim jer je moja margina bar 8-10% :)

Zarada od par stotina $ dnevno za nase uslove u Srbiji je sasvim zadovoljavajuca, sem ako neciji prohtevi nisu mnogo veci, ali to je vec druga stvar. Valja malo trgovati uzeti koju kintu iskesirati, pa malo stekati itd. Uglavnom predpostavljam da lopovi sa wall streeta itekako kupuju bitcoin i verovatno planiraju kako ce se masno opariti, kao sto su to i dosad radili na raznim drugim stvarima. Sumnjam da je njima 1000$ po komadu dovoljno. ;)
Preporucio bih vam da odgledate dokumentarac Inside Job (2010)

Kao da citam one reklame za forex "napravite 100$ -->>10.000$ za dva meseca" a u pozadini plavusica i japi sa tompusom na pola izgorelim :)

evo i dokaz u broju transakcija
Pogledajte prilog 164695

"ja ocekujem stabilizaciju cene BTC," Pod ovim, verovatno misliš da se lagano konstantno kreće gore na duže staze, Svi bi smo to voleli. No strah me ako se ovih nekoliko K na bitstampu>300 uskoro ne "proguta" strpljenu će doći kraj i eto ga za minut 250-60

ma na svakih cu 15 minuta ako ima dovoljno prostora, a ja pri racunaru.

ovo i jeste zamisljeno kao play by play tema. a svakako mislim da ovo nije peak. ima jos prostora za gore.

Poslednja izmena:
i onda u jednom trenutku ostanes u $, a BTC ode 20+% i tako 2 puta i dovidjons i sa cigarama i sa trgovinom

pa zato pozicuju prilagodjavas...dosipas iz dolara u btc i viceversa, po potrebi.

prebacujes iz novcanika na jednu menjacnicu, pa iz jedne na drugu. na jednoj kupujes, na drugoh hedzujes tako sto shortujes.

mozda nekome zvuci kao presipanje iz supljeg u prazno, ali to se zove risk menadzment i ozbiljna je nauka.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno