Phoenix257
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.02.2005
- Poena
- 440
nisu nikad ni bile
Kako za koga, pa ima ovde ljudi koji su znali sta su pare i pre kripta a jos nisu dosli do tog stepena preduzetnistva da pale cigare zbog par stotina dolarapar dolara pa puta kolicina pa puta leverage.
znas ono "+tri na karte".
uostalom, sta...par stotina dolara sto ti kazes...nisu to pare danas.
Student, poceo si i ti inatiti se kao sto smo mi dok je bilo down, nadam se da si u novcicima dok raste.
Znas ti vrlo dobro da se pare ne uzimaju na daytrejdingu, mislim na pare ne na par stotina dolara...
totalno zatisje...nista se iz chartova ne vidi, moze na obe strane...ja sam full u btc-u, kocka. Stavio sam sell na 305, btc-e, tu sam izmerio stepenicu ako krene bull...Za medjede nisam siguran koliko bi ga sabili, verovatno 250-260. Ako krene ispod, odoh u $ na prvom bounceu...
Bitstamp je taj koji koči i neda da se ide preko 300. Što se tiče ostalih moglo bi glatko.
Željko. Ti predlažeš da se ne prodaje dok ne dođe bar na 800 :d
Pa trenutno je dosta veci rizik ako prodas... ja ocekujem stabilizaciju cene BTC, jer negativnih vesti nema na vidiku, ovi day traderi koji to kazu da nisu, njima jednostavno odgovara strah i takvo stanje jer oni jedino tu mogu zaraditi... long term je nesto za sta su u proslih 6 meseci totalno zaboravili
sad je rizik ne prodati nakon 10 dana rasta.
na forexu tesko da tako moze, sa bitcoin-om ako znas kako moguce jeKao da citam one reklame za forex "napravite 100$ -->>10.000$ za dva meseca" a u pozadini plavusica i japi sa tompusom na pola izgorelim![]()
Pa trenutno je dosta veci rizik ako prodas... ja ocekujem stabilizaciju cene BTC, jer negativnih vesti nema na vidiku, ovi day traderi koji to kazu da nisu, njima jednostavno odgovara strah i takvo stanje jer oni jedino tu mogu zaraditi... long term je nesto za sta su u proslih 6 meseci totalno zaboravili
evo i dokaz u broju transakcija
Pogledajte prilog 164695
I sta ces ako prodje nalog na 305$ sutra?
pa onda nakon sat vremena novi pogled u proslost i...proci ce danas verovatno
ako, otvorih jos jedan mali šortić.
****ga, em sam narcisoidan, em me hoće ovih dana.
i onda u jednom trenutku ostanes u $, a BTC ode 20+% i tako 2 puta i dovidjons i sa cigarama i sa trgovinom
Trenutno dok BTC galopira gore, neko odrzava LTC ili traduje na par procenata, ja nikako da uletim jer je moja margina bar 8-10%![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari