Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
smes li se kladiti, naucnice? :)
i upamti kad btc dostigne ~3000$+ i ltc ce biti itekako skup, a svoja mastanja i frustracije usled gubitka na ltc zadrzi vec jednom za sebe (preboli to , idemo dalje) :)

Tebi je ponuda vec ponudjena za cenu do kraja ove godine, odnosno bilo kad tokom ove godine. Pogledaj unazad, nisam video da si potvrdio. Za Saj-a imam rezervaciju. I svidja mi se ono kad dostigne, mada mislim da je prikladnija rec ako...

http://forum.benchmark.rs/showthread.php?300292-Litecoin-LTC-(scrypt)/page638

Poslednja izmena:
ne bih ni ja ltc tako lako otpisivao, mozda neshto i oni spremaju u svojoj "kuhinji" pa, kad se najmanje budemo nadali, poleti u nebo, probije isto, i dodje na mesec :D.
ali, previshe nas cheka taj pump, teorije nema da se desi dok svi ne pomislimo da je mrtav skroz i vecina rasproda po ~2$.

pa uz ovakve komentare "strucnjaka" mnogi ce se i zaleteti i uraditi bas to (isto kao i pre 2 i po godine sto je bilo sa BTC-om kada je masa ljudi prodavala btc za nekoliko dolara, a svi znamo sta je posle bilo)
sto se mene tice ja taj pump mogu cekati i 10 godina ako treba, ali znam da cu parkirati onaj masserati u dvoristu
;)

Poslednja izmena:
***, zato treba dobro filtrirati sve shto se prochita na forumu, svako ima pravo na mishljenje, i svi to chitaju (sem onih koji praktikuju ignore opciju :D) pa i sam sam nebrojeno puta podlegao panici i komentarima i zahebao se.
najbolje je raditi suprotno od vecine (kad krenu panika i pohlepa da rade) a pogotovo od ovih vele struchnjaka :D ...ili makar po nekom svom osecaju.
rekoh vec mozda par puta, ponovicu, najmanje boli kad se zahebesh, a sam si doneo odluku. Isto tako je najsladje kad sam neshto uradish dobro, neslushajuci savete drugih.

shto se tiche ltc-a ja pogledam jednom u 3 dana cenu, ne opterecujem se previshe njome, trudim se da prebolim ispalu od pre godinu i jache i da nastavim dalje, pa kad bude i ako bude nekad opet....
jedno znam, za 2$ ga ne dam pa makar propalo sve, neka mi to bude jedna shkola :D

toliko optimizma citam ovde, dodah jos na svoj short koji ne planiram skoro da ga zatvorim. :D

cenim 260 $ za dve nedelje. ltc 1.6 $

ko nije izasao neka izlazi. :D

ovaj pad nema veze sa tom prevarom. cenim da u naletu mozemo da padnemo i na oko 220. ako dotaknemo 208 u bilo kom trenutku biće stotka za mesec dana.

ko nije izasao neka izlazi. :D

ovaj pad nema veze sa tom prevarom. cenim da u naletu mozemo da padnemo i na oko 220. ako dotaknemo 208 u bilo kom trenutku biće stotka za mesec dana.

Opet nisi bio u pravu... :) izasao si na preko 285 ako sam dobro pohvatao...cisto za one sto te hejtuju...

na 287 i pojacah se na 294. :D

ali ovo ne zatvaram skoro. kod onog poslednjeg skoka na 295 sam bio brat bratu u minusu 200 $, ali dodah jos na tu short poziciju...

sad sam debelo u zelenom...i sacekacu strpljivo rasplet.

Poslednja izmena:
Naravno da će izaći ko je pazario dole, $50-60 po kom je odlično.

Jao bre vi i vasi izrazi, svako svoje gura, ne mogu da vas pohvatam vise. Usao, izasao, izuo se, nije se izuo :D. Jel nije lakse kupio, prodao itd....

Poslednja izmena:
au kakva pucnjava!
Izgleda ce ovo jos dole kad prispe cold storage iz steka:S:

123.png

sell or die. :D

cekam malo bounce da pojacam short, malo. mozda 5 ~ 10 %.

Trebalo bi da se zabrani editovanje postova u ovom podforumu, bilo bi noajlijama mnogo lakse da skapiraju neke stvari, tj kako se postaje milioner.

meni je ovo danas ulepsalo dan, bez obzira na ovaj privremeni pad :)
"Due to unforseen events I decided to close down Evolution Marketplace. We want to thank you guys for you effort and help making this the most profitable and popular marketplace. This wasn’t an easy decision but due to other marketplaces getting shut down and the forum going downhill I decided to cut my ties and exit with an eight figure profit. The millions from evo will be divided up amongst the mods a few admin and members. Since this is such an abundance of money I may consider buy ins from former evo members in exchange for 1k bitcoinis. I’ll be around around for a short period of time before permanently moving to the caribbeans, I hope you guys understand." Verto - jedan od odgovornih sa DARKNET MARKET EVOLUTION

Dingospo :smoke:

Znaci idemo dole :)
Dok pametni ljudi zgrcu milione mi kupimo mrvice :D

Nego niko mi ne odgovori na pitanje, sta je sa bitstampom sto je onako mrtav? nisam nesto ranije pratio volume, al sad imam deo love tamo pa gledam, jel shit volume od one kradje ili je bilo i ranije tako?

Pitam jer me zanima koliko je pouzdan da se drzi lova ili da begam na btc-e?

bitstamp je po meni najsigurniji. pogotovo zbog toga sto su ostali kratki 18 k novcica, a nikome nije ni jedan satoshi zafalio.

btc-e je isto sigurica.

volume je bedan zato sto je vecina trgovaca preslo na bitfinex, jer je tamo mogucnost za zaradu veca.

+ zato sto je ovo u principu bio low volume rally. kad bude krenuo da pada opet na stotku videces kako ce volume krenuti da raste.

svakako je pametno rasporediti se na vise mesta, tj. ne drzati sva jaja u jednoj korpi.

sacekaj da se cena malo stabilizuje, pa deo prebaci.

Poslednja izmena:
Nego niko mi ne odgovori na pitanje, sta je sa bitstampom sto je onako mrtav? nisam nesto ranije pratio volume, al sad imam deo love tamo pa gledam, jel shit volume od one kradje ili je bilo i ranije tako?

Pitam jer me zanima koliko je pouzdan da se drzi lova ili da begam na btc-e?

ni bitstamp ni btc-e nemaju dovoljan volume niti mehanizme za iole ozbiljnu trgovinu, ne mozes prodati nesto da ozbiljno ne poremetis cenu, kao referenca stoje za cene btc i ltc ali to je sve za sad kako stvari stoje. Za drzanje coina samo offline wallet, za trgovinu sta god izaberes i da imas dovoljno srece da u tim momentima neko ne dozivi hack.

da, ali se na stampu i btc-e trguje pravim kesom, a ne leverage-om.

postoji razlika u kvalitetu izmedju volume-a u kini/bitfinex u odnosu na stamp i btc-e.

meni zao sto nisam ranije presao tamo sa delom para, jos lakse se prave nego na btc/e i stampu.

ali se i lakse gube, ko ne ume...jasno.

Stvarno preterujes sa time "ko ne ume"... jednog dana kad puknes debelo bice ti jasno, valjda :)

Mada razumem da je zelja da sto vise pilicara pilicari jer se tako stavra nestabilnost, to te razumem i tome se licno protivim! jer BTC je potrebna stabilnost a ne zilion umisljenih likova koji zamisljaju da su berzanski moguli

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno