Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam na cryptsy ukljucio verifikaciju na mobilni prilikom logovanja mi salje kod... svakih par dana

Ja sam mali rudar meni je sve preko 0.1 veliko :D
Salu na stranu sinoc sam prebacio manju kolicinu FRK na prodaju i mislim da je sve otislo, a imao sam nesto BTC i ostalih alt valuta. Mada vidim da svi imaju problem sa logovanjem. Iskreno mislim da cu odustati od cryptsy-ja jer stalno nesto zeza ili cu ga samo koristiti za dump i odmah povlaciti BTC.
Trebao je da ubaci TOTP.

Proradio craptsy sva lova ok fala bogu.
Jel' se naplacuje sms?

Skoro sve alt valute su u blazem ili ostrijem padu. Valjda ovo nece biti dugorocni trend...

ohooho, ovi izgleda krenuli po moje novcice... pa morace jos malo da se potrude i tu su. :D

Oce li BTC jos gore ili se zadrzava na ovome ? Kakve su prognoze ?

Pitanje od milion $ :) Ko bi to sa sigurnoscu mogao da ti kaze?
Mozda i padne cena ali na dugorocnom planu ici ce gore. Trebalo bi. Ne znam koji te vremenski period interesuje. Svasta moze da se desi.

I onda ako krene gore, da se ždere što je prodao pola, a ako krene dole, da se ždere što nije prodao sve :d

Hoće se opet dogoditi LTC pump pred promenu diffa ? Baš sam pratio, svaki put kad je trebao drastično da padne (kao i sad što se predviđa), bila je pumpa od desetak centi i diff se smanjio za dva posto max...

Uzivajte u ovom rolerkosteru. Sve je ovo jedna fina zabava. :)

Oce mi neko vec jednom objasni poentu tj sta znaci to wall?!

zid na kupovinu ili prodaju, kada se veliki broj novcica prodaje ili kupuje

Zid je situacija kada imas neke normalne cifre coina i onda cena kalkulise malo tamo, malo ovamo i onda neko da bi manipulisao berzom ili kupio jeftine coine stavi da prodaje 25.000btc-a po trenutno najnizoj ceni. On je tu udario zid jer se 25.000 coine ne prodaje tako lako a onaj kome je frka da proda (uvek ima takvih) stavljaju svoju ponudu istod te. Postavljanjem zida moze da se dize cena, spusta cena, moze i da se postave zidovi s obe strane i tako zagarantuje neka vrednost "od x do y".
Moze svasta da se radi ako imas dovoljno novca i coina ;)

Hahahaha.... Dodje konacno taj dan za naplatu mukotrpnog "kopanja" i vadjenje duse racunaru i celokupni stek ode za trenutnu cenu danas u toku dana a evo veceras odmah cena ode gore... Oko pola 12 sam mogo da odradim sve kako valja a sad neko mucka moje coine i okrece pare.... UH... Malercina na kub..

Ala se mesetari ltc sa 0.0275 na 0.0299 pa sad za par minuta na 0.0288...

Gledam i ni sam ne znam sto nisam zavrteo krug na 0,028 bilo je prilike... mogao sam po 0,0295 lagano prodati. No dobro, valjda ova vrucina, smorio sam se. Sve je krenulo klasicnim "przenjem" na catu kako GOX uvodi LTC, evo bas sada. Naravno 3 magicne reci uvek pale, Gox, LTC, fontas.... masa se "primi" samo tako. :D

Poslednja izmena:
Bas tako moglo je se profitirati...

Da chat odma gox gox gox ...

Zašto je i dalje withdraw fee za LTC na BTC-e 0,5 LTC, kad su već fee za BTC smanjili na 0,001? Preterano.

Ne sa pool-a vec sa btc-e kad povlacis. Ne znam, i meni to deluje previse. Verovatno na taj nacin zele da zadrze sav ltc tu.

Na neku drugu berzu gde mozes menjati za btc npr. ;)

Zar nije isti (0,5 LTC) penal i na cryptsy-u?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno