Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam ispratio sto je opet 10% razlika mtgoc bitstamp ? I sto odjednom ovoliko pade ?

Kinezi su unovčili malo novčića.. da se nađe za vikend - standardno :p

Aha, oni za koje Risim kaze da ne postoje :d

cao drushtvo, jel neko unovchio kriptovalute skoro i kako je to uradio.....msm dal da idem preko banke ili neko ima neki bolji predlog..... hvala

Neki stručnjak stavio sell wall na btc-e 77777 komada po 2.678...

Prilozi

• sell.jpg
    sell.jpg
    29.3 KB · Pregleda: 89
Poslednja izmena:
e da su moji ja bi slavio :)

ma ona budaletina devidpete on je kod prethodnog pumpa sa 2->3$ dumpovao, to je retard nad retardima.......

Poslednja izmena:
Koliko vidim, ovde ima 4 strucnjaka... koji vrte bezmalo 800.000$.

Prilozi

• str2.jpg
    str2.jpg
    55.3 KB · Pregleda: 121
Poslednja izmena:
Pa pojaviše se u međuvremenu, a mene mrzelo da editujem post...šta će biti sa cenom ? da neće da ode malo dole ? :D

desilo mi se juche neshto chudno.
ukljuchujem ja skype i iskache mi btc-e support da hoce da me doda na skajp.
ja kontam malo i prihvatim. vidim ima 254 kontakata, pishu neki silni telefoni,
za sliku stoji regularan onaj btc-e logo. al reko ajde ja da pitam na sajtu podrshku shta je ovo.
dok sam chekao odgovor koji je danas stigao, pitao sam tu navodnu podrshku preko skajpa, bzvze tipa,
shta je najbolje za prenos novca, on kaze okpay pa na visa karticu. i ja se zahvali i to je to.
nije nishta on od mene trazio.
elem, chitam jutros poshtu i btc-e podrshka kaze da oni nemaju skajp podrshku :D
odmah je pao delete i block dotichnog.
e sad, da li je mozda trebalo da prijavim i neki abuse :D?

kako me je lik nashao ako su mi hidden i email i skype na btc-e?
da nije neki njihov ex admin ili supporter?

ima li neko slichnih iskustava, predloga?

napominjem da na btc-e imam 2-step verifikaciju, pa kontam da sam bezbedan?

trebalo bi da si bezbedan, cini mi se da sam citao negde da ima virusa koji traze walet preko skajpa, verovatno se predstavlja kao suport i kad ti treba link on ti da link od virusa?

razmisljam naglas

Ne brinite, nece podrska nikada vas da zamara :)

Bagra neka hoce tudje novce...

Da samo mogu preko skajpa da ga dohvatim na par sekundi. :mad::mad::mad:

Nekima radi zavisi koji deo sveta, imaju problem sa pristupom

Cryptsy Shitsi :mad: Sta reci osim nesposobni ljudi sa velikim apetitom! Prihvataju toliko novcica a nisu u stanju da hardverski isprate obim trgovine.. Juce sam im samo 2 puta pisao support ticket. Prvi put nakon cancel buy-a nisam dobio svoj novac nazad skoro 1h, znaci na chatu je bila masovna panika.. A drugi put mi je trebalo da prebacim nesto BTC-a sa Cryptsija na Mcx hitno i neki security bug mi nije dozvoljavao tako da su me zaj***li posteno.. Sve u svemu neozbiljna i amaterska organizacija, da ne moram ne bih nikad nisat radio preko njih...

Ko zna šta se dešava sa našim orderima. :D Danas je baš sporo radio sajt, a i meni se juče desilo da cancel nije odmah odradio povrat, već tek nakon pola sata.

Jesu sa te strane loši, ali meni je daleko lakše da zaradim trgujući na Cryptsy-ju. Recimo LTC/BTC često ima jako velike razlike između buy i sell ponuda, pa samo presipam iz LTC u BTC i obrnuto, uz solidnu zaradu. U labelu drugog taba mi uvek ispisuje trenutnu cenu na BTC-e, tako da jako dobro ispratim i pump/dump pokušaje koje često rade sa LTC/BTC.

Poslednja izmena:
Ma ne kazem ja za zaradu, ok je sve, nemaju limitirane ordere mogu da stavim kolko hocu, tipa 20. Ali nekad je brzina presudna, treba brzo kliknuti cancel i istog casa reagovati na ponudjenu cenu ili ode:p, a na Cryptsiju uglavnom ode, jer dok se sisten nakani da ti vrati pare pa onda dok kliknes i prepravis cenu, najvece su sanse da ne uspes. S druge strane na Mcx-u ide sve munjevito, cak ne mora ni da se kuca nista, samo tri klika te dele od cancel ordera do novog ordera.

Da, ne mogu da se ulogujem. Stigao mi neki mail za promjenu passworda a nisam trazio nikakvu promjenu. Nadam se da su mi svi novcici tamo.

prilikom withdrawa bi trebalo da stigne email za potvrdu, osim ako ne moze da se iskljuci?

Poslednja izmena:
Nisam nista povlacio. Dosao kuci odem na cryptsy tamo mi trazilo da potvrdim acc info ili tako nesto sad se ne sjecam. Uglavnom nisam tad nista uradio jer sam morao da idem ali poslije kad sam pokusao dobijao sam error a vidim u mailu stoji da sam zahtijevao promjenu passworda. Uglavnom poslao sam poruku supportu pa vidjecemo sta ce biti.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno