Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
BTC/LTC [cena, menjačnice, kupovina i prodaja]

Najbolje sam prolazio kada sam menjao odmah LTC u BTC...ovo cekanje i cekanje i cekanje zadnjih 2 meseca...se pretvorilo izgleda u fijasko....

Ni ja nisam nista mijenjao, sve cuvam u LTC-u, pa sta bude - "ko ne riskira, ne profitira" :).

Pri ovoj cijeni, tesko da ostane 6-7% profita mjesecno, ne racunajuci amortizaciju, tako da je situacija bas ocaj :).

Poslednja izmena:
Ima i ona druga "ko reskira prosi na mostu " :D

Il' pukovnik il' pokojnik :D.

U septembru prosle godine sam razmisljao da udjem u BTC pricu, i na svoju zalost, nisam. Usao sam tek krajem aprila i odmah poceo kopati LTC, ali isto sam napravio gresku sto nisam odmah sve masine uzeo - vec sam povremeno dokupljivao, otprilike do pocetka juna... Pa s' obzirom na sve to, odlucio sam da nista ne prodajem i cekam izlazak LTC na Gox, ili drasticno povecanje diff-a, sa kojim bi i cijena definitivno morala ici gore, jer u suprotnom grafike ne bi mogle ni za struju zaraditi.
A ako sve propadne, vec sam prezalio pad :Dz

Cena na Mtgox-u danas bila 124$. Znam da je irelevantna ali opet lepo je videti brojku daleko vecu od 100. :)

Sve mi ovo ide polako na zivac.....i stvarno ne shvatam zasto cena LTC-a sada ne prati cenu BTC-a na gore....neka mi to neko objasni...stvarno bih bio zahvalan ....

Sve mi ovo ide polako na zivac.....i stvarno ne shvatam zasto cena LTC-a sada ne prati cenu BTC-a na gore....neka mi to neko objasni...stvarno bih bio zahvalan ....

sta tu ima da se objasnjava, manipulatori sa svojim ciljevima i rudari sa 0 grama mozga... :)

Ma veliki igraci ne rade protiv sebe skoro nikad, znaju oni dobro da LTC nakon Gox-a moraju da pumpaju tako da im BTC treba, svesno ce pumpat LTC i u minusu sbog kasnijeg profita, tacno znaju psihologiju rudara ako drmaju LTC da ce ga 10min pre Gox-a kupiti badava, takodje vecinu drze u LTC pa mogu da se igraju sa dnevnim oscilacijama

Njaveci gubitnici su kao i uvek oni koji dumpuju a to su 70% rudari i sitni mesetari 30% koji misle da ce zaraditi 0.5%

Ja sam sad usao na coinwarz i video da je profitability sa kolko tolko stabilnim "shitcoinima" otisla na 45+ dana tako da ce ovo verovatno da se zavrsi uskoro.. Diff za BTC ode u nedogled i ove ostale valute ne mogu vise da ga prate da bi se sve isplatilo nama sitnasima...

LTC ce da prati ali kad mu skoci cena svi rudari ima da naskoce na njega sto samo znaci da ce shit coini potonuti SKROZ

Da li je neko skoro slao dolare sa Stampa na devizni u Intezu npr. , kolike su provizije, bruto poslato neto podignuto ... ???

Nazalost je tako i mi moramo menjati preko Stampa nekog privatnog kao stamp ili btc-e. Dok Slovenci lepo prolaze na razlici...

Pa zar svemocni btc-e da pukne? Sta ce sad ra rade oni trolovi sa chat-a?

Dear customers ! Site will be down for 30-60 minut maintenance in 20-00 MSK.

pusti vijagru kupi stap memorije.

zeljko je napisao(la):
Dear customers ! Site will be down for 30-60 minut maintenance in 20-00 MSK.

Za btc-e je vreme stalo. Dugo ima traju tih 30-60min. Sad prebacuju sve coine negde i pojela maca :D

Radi btc-e.

Uh nije mi bilo svejedno. Vozim, citam forum preko tapatalka i vidim btc-e down. Malo se preznojah jer imam poprilicnu kolicinu novcica tamo ali sad mi je lakse. :)

Jel ima neko preporuku gde drzati novcice? Da li u walletu, pa ga snimiti na dva flash-a i staviti u fijoku, ili ima jos bezbednija varijanta?

Uh nije mi bilo svejedno. Vozim, citam forum preko tapatalka i vidim btc-e down. Malo se preznojah jer imam poprilicnu kolicinu novcica tamo ali sad mi je lakse. :)

Jel ima neko preporuku gde drzati novcice? Da li u walletu, pa ga snimiti na dva flash-a i staviti u fijoku, ili ima jos bezbednija varijanta?

Druze kako stvari stoje PRODAVATI kako napravis 100-150+$ , pametan je Mige...

Ja da mogu da ih stavim u dzep npr ne bi ih godinama prodavao...

Ja sam povukao sve u novčanik. Fee je sada 0,1 LTC, a čini mi se da je bio 0,5 LTC-a.

Sam si sebi dao odgovor, posalji na 1,2 ili vise adresa, sacuvaj private key tih adresa, to stavi na fles i nakrivi kapu dok ne dodje do 5 $.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno