Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
trc na 1010% isplativosti, oped ga neko skenjava?
ili se isplati da se kopa, ne mogu da nadjem nigde za koliko se menja diff

Odmah po resenom bloku ;)

zato se za 15 minuta doveo na 300% i sad je i dalje FTC bolji od njega.

Trc je zlo, ne isplati se mlatiti sa njim. On samo kratko vreme bude isplativ, posle toga se svi prebace na njega i za par minuta cao, cisto gubljenje vremena. Jedino da neko dezura pored kompa pa da pusti 10 minuta da kopa i vrati nazad. Toliko se brzo menja diff da ne moze nikada napraviti racunicu.
Bude 15 minuta na 500-600% posle pola dana provede na ispod 100%. Budalastina.

Radi li vam SMS autorizacija na Cryptsy-ju? Meni veceras uopste ne stizu poruke, pa ne mogu da se ulogujem.

nestize ni meni, a i logovanje je radio jakooo sporo, izgleda da je ddos ili nesto se zagusilo

Kako neko pokusava izvuci pare sa mtgox-a
Tamo skace a na bitstampu i btc-e pada cena :)
Razlika preko 13% tenutno.

Kinez je pomerio 10.000 btc sa adrese gde je primao uplate od cipova. Da vidimo oce sutra pasti cena za jedno 5 do 10%...

pitanje: jel kada saljete dolare sa bitstampa na svoj devizni idete na eubank(sepa) ili international transfer?

International transfer

sepa je samo za clanice EU

Jedno početničko pitanje: koliko vremena treba da protekne da bi se videli LTC-i sa pool-a na btc-e. Na BTC-e sam kliknuo na depozit dobio novu adresu, uneo je u pool i kliknuo na CashOut, napisao je da je uspešno poslao novčiće.

15-20 minuta, nekad i 30, ali uglavnom ne vise. Na BTC_E ides na deposit tamo gde si dobio adresu. Dole ces videti transakcije koje pristizu i broj konfirmacija. Treba da dobije 6 konfirmacija + da prodje 1 minut.

Posle 5min je leglo samo sa ja bio nestrpljiv. Ako nekom nije teško da mi napiše šta dalje odnosno kako da prodam i da mi pare legnu na moj dinarski račun u banci, može i na PM, naravno častim sa LTC :)

Moras prvo kupiti BTC pa ga prebaciti na bitstamp.
Tamo prodas te BTC i dobijes dolare.
Onda ti treba devizni racun u nekoj banci gde ce ti dati IBAN za taj devizni racun.
Onda na bitstampu ukucas taj IBAN i povuces pare na njega.
Za par dana te zovu u banku da napises izjavu koji je osnov tog priliva i najkasnije sutradan imas svoje pare na racunu u dolarima ili eurima zavisi sta ti je stiglo.

Ako na sve ovo imas jos 5 pitanja onda se bolje javi zmajns pa zavrsi sa njim...

I ako vuce manji iznos, bolje da se ne muci vise ce izgubiti

Sve ovo sam već ranije pročitao (nisam bio lenj), ali mi je drugar rekao da direktno na BTC-e prodaje i dobija novac na dinarski račun sa provizijom od 6%. Moraću da se konsultujem sa njim kao to konkretno ide. Inače mala suma je upitanju 20-tak LTC-a.

pa 20 LTC bi te samo provizija izasla, leglo bi ti par dinara :p

Prodaj te novcice nekome odavde s berze i neka ti uplati lovu na racun. To ti je najlakse ;)

Sve ovo sam već ranije pročitao (nisam bio lenj), ali mi je drugar rekao da direktno na BTC-e prodaje i dobija novac na dinarski račun sa provizijom od 6%. Moraću da se konsultujem sa njim kao to konkretno ide. Inače mala suma je upitanju 20-tak LTC-a.

Verovatno je mislio na ovu menjacnicu.
http://www.bitcoinsi.com/

Mala je to suma za podizanje, al' dobro to je vec tvoja stvar...

Za tu sumu ce mu svakako uzeti vise nego sto ima :). Javi se meni, i resicemo to isti dan

Batalih ljudi ja ovo, lepo je bilo dok je trajalo :), ostalo mi je nekih 150e na mtgox nalogu, ostalo sam prodao i/ili prebacio, ima li neko voljan da mi ih skine sa grbače, za neku normalnu nadoknadu :)?

Kako izlazite na kraj sa strujom, da li je neko racunao ovo poskupljenje, mislim da nam je skocilo vise od 11%

Nije, ocitavanje je skoro svuda kasnilo 2 dana. Slucajno ili namerno to je vec drugo pitanje + je leto, ako si palio klimu, trosio vise tople vode itd.

Najbolje sam prolazio kada sam menjao odmah LTC u BTC...ovo cekanje i cekanje i cekanje zadnjih 2 meseca...se pretvorilo izgleda u fijasko....

Sta rekose jel BTC ulazi na NYSE?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno