aj svojih 7.2 novicica drzim na btc-e kapiram da cu pre da izgubim USB / da mi rikne hard nego sto ce btc-e da rikne (ili bi mozda trebalo da kupim neki flash ?) koje je vase misljenje ..>
mada relano nije neka suma nece biti smak sveta i ako proadne ..
Cold wallet 'vazda bila vrh kombinacija.. bkp na 3-4 medija.. print passworda na papir.. i aj cao
Ja sam prvi btc prodao na 4.5$.. kolega mige me je uveo u pricu..
Znaci prodavao sam i na 5 $ a i na 1100$..
Ltc kada je bio na ceni od oko 2$ bio sam presrecan.. jer sam dovoljno ostavio sa strane po niskom kursu.. i imadoh srece pa sam istrajao u svemu tome i te ltc napravljene dok im je cena bila ispod 2 $ sacuvam od prodaje..
I sad se nadje neko pametan da kuka kako mu je mala cena od cirka 15$

mala je za onog ko je hteo preko noci da napravi x2 na ulozenu kolicinu..
Elem, ako malo sagledate pricu dugorocnije, ovo sad sto se dogadja je copy/paste zadnje dve godine.. ja licno sam zacrtao sebi prodaju polovine ltca na 100$.. a ostatak ko zna..
Ovi sto su planirali da ulozeno u opremu obrnu za 2 meseca.. pa *** ne ide tako.. moja matematika prilikom prve nabavke opreme je bila da cu ulozeno povratiti za 10-12 meseci..
E sad, to sto se dogodio period kao sto je novembar/decembar 2013. to je samo plus za mene koji sam planirao otplatu za god dana..
Opet ce se ponoviti situacija da ce oglasi biti preplavljeni grafikama koje su mazene i pazene, kako nikad nisu klokovane, kako se igrao battlefield na srednjim detaljima i slicno

ko veruje u pricu kripto valuta, treba da iskoristi taj period i sebi obezbedi jeftin hardver.. naravno nek vam oglasi kolege nesica bude uzor cene koju necete nikada platiti
Kolega Kurajber i njemu slicni misle da je pametno drzati valute spremne za trgovinu na raznim berzama.. i onda mesa guza kad im neko popali kolicinu

tako sam i ja mislio sve dok se nisam dozvao pameti, i video na primeru, meni bliskih ljudi, kako je nezgodno kad ti neko omlati kolicinu sa neke berze.. Svi pricaju kako su zatadili avione/slepere na kursnim razlikama na toj berzi, a niko se ne pohvali kako je popusio golem penis na toj istoj berzi.. niko vam nije docarao kako je odvratan osecaj kad sedis za kompom, i gledas kako cena tone, a zeludac se okrece u krug od muke
Konkretan primer loseg iskustva sa berzama sam bas davno imao sa veselim vircurexom, i od tad ne drzim ama bas ni jednu valutu kod njih.. i smatram da je problem kod nas samih, bas taj sto ne umemo da se naucimo na tudjim greskama, vec idemo hardway, i cekamo da se prvo nama dogodi neki problem, pa tek onda, pouceni losim iskustvom, odreagujemo kako treba..
Ovo je neko moje misljenje, i neko moje iskustvo.. btc/ltc ce sada proci kroz period stagnacije, a posle toga, videcemo

i ne zaboravite, da je ltc prvobitno zamisljen kao kvoter, ili ti 1/4 btca..