$2 trillion could be injected into the US banking system by the Federal Reserve's emergency loan program, JPMorgan says.
pa dobro sad - da li ce biti propast sveta i ekonomije ili nece?
A ona kupovina na 6.1339 od prekjuce ti jos stoji?Da li ima potrebe da govorim da sam izasao iz DOT-a. 😀 Neko bi rekao znanje, proucavanje grafikona i trzisne situacije, ja kazem sreca. 😀 Izasao na vreme pre ovog sada dipa. To mu dodje jos 2.5k za noc. Ovim tempom mozda i stignem do Bajatovica na mesecnom nivou. 😀
Ostaje pitanje kada uleteti opet.
Raspodelio bih tu kolicinu na dva dela, pola ukoliko dodje do pada na BTC-a na moving average i tu bih ponovo usao, a sa drugom polovinom bih cucao u DOT-u jer moze da probije 25k svaki cas i ode na 28k za par sati jer nema volume-a do te cifre, a onda altovi lete i steta bi bilo to da propustis. Ovo mi je nekako WIN WIN, kad vec mozes da se sprdas sa tom kolicinomDa li ima potrebe da govorim da sam izasao iz DOT-a. 😀 Neko bi rekao znanje, proucavanje grafikona i trzisne situacije, ja kazem sreca. 😀 Izasao na vreme pre ovog sada dipa. To mu dodje jos 2.5k za noc. Ovim tempom mozda i stignem do Bajatovica na mesecnom nivou. 😀
Ostaje pitanje kada uleteti opet.
Jok. To sto je kupljeno na 6.1339 je prodato na 6.338. Ako mislis na taj jer sam imao jos jedan koji sam kupio na 6.139 a prodao na 6.204 ( tu nisam bi nesto najsrecniji razvojem situacije pa sam prodao sto se ispostavilo dobro jer smo kasnije pali ispod 6 ). Opet sam full USDT i cekam dok se ne ukaze neka prilika. Generalno mi je cilj da uvecavam USDT. A ako ostanem zarobljen eventualno u novcicu ( tipa padnemo za dolar i kusur ) ide sve u stejk.A ona kupovina na 6.1339 od prekjuce ti jos stoji?
Imam oko 5000 DOT-a koje ne diram. To je vec na Ledger-u i stejkuje se. To je long term. Ovo je samo deo koji sam odvojio za trejd pa se igram. A namerno kupujem oko 10k DOT-a jer je razlika u ceni od 10 centi 1k dolara. I jednu kolicinu USDT-a koju sam odvojio za Link i Strax i to ne diram. Jedna od solucija je da odemo na 28k a druga je da odemo na 22k. 😀 Vise sam bearish pa naginjem da budem u USDT-u pre nego u novcicima sa delom za trejd. Imam dovoljno novcica ako odemo na 28k ali nemam puno USDT-a ako odemo na 22k.Raspodelio bih tu kolicinu na dva dela, pola ukoliko dodje do pada na BTC-a na moving average i tu bih ponovo usao, a sa drugom polovinom bih cucao u DOT-u jer moze da probije 25k svaki cas i ode na 28k za par sati jer nema volume-a do te cifre, a onda altovi lete i steta bi bilo to da propustis. Ovo mi je nekako WIN WIN, kad vec mozes da se sprdas sa tom kolicinom![]()
Staviš lepo chart nekog američkog berzanskog indeksa, pa preko njega staviš chart američkih interesnih stopa (simbol: USINTR) i pogledaš lepo sam šta se dešava svaki put kada FED pivotuje. Imaš sve što ti treba da sam dođeš do zaključka, nema razloga da pitaš druge.
kaze mi da ako fed stane i paruzira dokle god ne krene da spusta kamate imamo skok jedno 6m odprilike sada posto ti sve to znas , nadam se da ne cekas Q4 da uzmes neki dinar
Easy 5k+ , postaću btc maxi 👌Pazario malo btc-a danas, ispadne sigurnije držati to umesto fiata i stejbla
Pogledajte prilog 380773
Ja bi to vec prodaoEasy 5k+ , postaću btc maxi 👌
Pogledajte prilog 381325
Da znaš da sam razmišljao ali vidim krenuo na 28k lagano upravo.Ja bi to vec prodao![]()
sad ce da skoci mnogo bitcoIN sve se oseca na 180k $ ako to probije ide na 360k veoma brzo amerika je u pitanjuSamo kad bi BTC resio par dana da odmori, da se konsuliduje na nekoj ceni i pusti altove da odigraju svoj ples.
Imam spreman LINK od 8 do 9 za prodaju, neki orderi su jos od novembra/decembra.
Samo da se podsetimo u Aprilu 40KKao i uvek do sada , svi misle trap pa cekaju dole , kad ono mosa, al videcemo. Do marta ce ovde da se ukopa a onda
Zanimljiv period pred nama.Samo da se podsetimo u Aprilu 40K
Veceras je i zvanicno prestao da postoji stari SWIFT i zamenio ga ISO 20022.
zvanicni prelazak na digitalne valute
![]()
Ready for ISO 20022?: By Tareq Shaheen
ISO 20022 is now imminent, with a go-live in just ten days. Are you ready for this essential transfo...www.finextra.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari