Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Svi oni koji znaju da je $ mrtav i da se ceka trenutak kad ce to USA i zvanicno da objavi, i ne bude vise duznik nikome, a oni koji drze zelembace obrisu pedu

I'm addicted. 😀 Opet uleteo u DOT. Ova cena mi se svidja i long term. Ako uspem da istrejdujem super, ako ne moze bez nekog zaljenja na Ledger pa stejk.

Ako nastavimo da padamo ( neko misljenje da hocemo ) po nizim cenama sigurno uzimam BTC, ETH i Link a pod nizim smatram 30-40% nize od ovih.

Laku noc. 💤💤💤

Prilozi

• Screenshot_20230316-000844.png
    Screenshot_20230316-000844.png
    273.2 KB · Pregleda: 323
$2 trillion could be injected into the US banking system by the Federal Reserve's emergency loan program, JPMorgan says.
money-printer-go-brr-jerome-powell.gif

pa dobro sad - da li ce biti propast sveta i ekonomije ili nece?

pa dobro sad - da li ce biti propast sveta i ekonomije ili nece?

Staviš lepo chart nekog američkog berzanskog indeksa, pa preko njega staviš chart američkih interesnih stopa (simbol: USINTR) i pogledaš lepo sam šta se dešava svaki put kada FED pivotuje. Imaš sve što ti treba da sam dođeš do zaključka, nema razloga da pitaš druge.

Da li ima potrebe da govorim da sam izasao iz DOT-a. 😀 Neko bi rekao znanje, proucavanje grafikona i trzisne situacije, ja kazem sreca. 😀 Izasao na vreme pre ovog sada dipa. To mu dodje jos 2.5k za noc. Ovim tempom mozda i stignem do Bajatovica na mesecnom nivou. 😀

Ostaje pitanje kada uleteti opet.

Prilozi

• Screenshot_20230316-123709.png
    Screenshot_20230316-123709.png
    270.7 KB · Pregleda: 140
Da li ima potrebe da govorim da sam izasao iz DOT-a. 😀 Neko bi rekao znanje, proucavanje grafikona i trzisne situacije, ja kazem sreca. 😀 Izasao na vreme pre ovog sada dipa. To mu dodje jos 2.5k za noc. Ovim tempom mozda i stignem do Bajatovica na mesecnom nivou. 😀

A ona kupovina na 6.1339 od prekjuce ti jos stoji?

Raspodelio bih tu kolicinu na dva dela, pola ukoliko dodje do pada na BTC-a na moving average i tu bih ponovo usao, a sa drugom polovinom bih cucao u DOT-u jer moze da probije 25k svaki cas i ode na 28k za par sati jer nema volume-a do te cifre, a onda altovi lete i steta bi bilo to da propustis. Ovo mi je nekako WIN WIN, kad vec mozes da se sprdas sa tom kolicinom :cool:

A ona kupovina na 6.1339 od prekjuce ti jos stoji?
Jok. To sto je kupljeno na 6.1339 je prodato na 6.338. Ako mislis na taj jer sam imao jos jedan koji sam kupio na 6.139 a prodao na 6.204 ( tu nisam bi nesto najsrecniji razvojem situacije pa sam prodao sto se ispostavilo dobro jer smo kasnije pali ispod 6 ). Opet sam full USDT i cekam dok se ne ukaze neka prilika. Generalno mi je cilj da uvecavam USDT. A ako ostanem zarobljen eventualno u novcicu ( tipa padnemo za dolar i kusur ) ide sve u stejk.
Raspodelio bih tu kolicinu na dva dela, pola ukoliko dodje do pada na BTC-a na moving average i tu bih ponovo usao, a sa drugom polovinom bih cucao u DOT-u jer moze da probije 25k svaki cas i ode na 28k za par sati jer nema volume-a do te cifre, a onda altovi lete i steta bi bilo to da propustis. Ovo mi je nekako WIN WIN, kad vec mozes da se sprdas sa tom kolicinom :cool:
Imam oko 5000 DOT-a koje ne diram. To je vec na Ledger-u i stejkuje se. To je long term. Ovo je samo deo koji sam odvojio za trejd pa se igram. A namerno kupujem oko 10k DOT-a jer je razlika u ceni od 10 centi 1k dolara. I jednu kolicinu USDT-a koju sam odvojio za Link i Strax i to ne diram. Jedna od solucija je da odemo na 28k a druga je da odemo na 22k. 😀 Vise sam bearish pa naginjem da budem u USDT-u pre nego u novcicima sa delom za trejd. Imam dovoljno novcica ako odemo na 28k ali nemam puno USDT-a ako odemo na 22k.

Prilozi

• Screenshot_20230316-144915.png
    Screenshot_20230316-144915.png
    940.1 KB · Pregleda: 171
Poslednja izmena:

Staviš lepo chart nekog američkog berzanskog indeksa, pa preko njega staviš chart američkih interesnih stopa (simbol: USINTR) i pogledaš lepo sam šta se dešava svaki put kada FED pivotuje. Imaš sve što ti treba da sam dođeš do zaključka, nema razloga da pitaš druge.

1678999193145.png
kaze mi da ako fed stane i paruzira dokle god ne krene da spusta kamate imamo skok jedno 6m odprilike sada posto ti sve to znas , nadam se da ne cekas Q4 da uzmes neki dinar

kaze mi da ako fed stane i paruzira dokle god ne krene da spusta kamate imamo skok jedno 6m odprilike sada posto ti sve to znas , nadam se da ne cekas Q4 da uzmes neki dinar

Kakav Q4, već sam ti rekao, ima u ovome još dva-tri meseca života. Nauči se na tuđim greškama i ne pokušavaj da cediš suvu drenovinu. Nije vredno rizika, investiranje je strpljenje.

FED će brzo da okrene, ali kapa dole za ECB koji je uprkos svemu što se dešava sa Credit Swisse danas ipak podigao kamatne stope 0,5%. Švajcarska kaže da će da izvede bailout za Credit Swisse, al kako će tako mala zemlja da se sa tim izbori, niko pojma nema. Sad će brzo i drugi jadom da se zabave, neće ni Deutsche Bank još dugo. Sećam se kad je 2009. Nemačka da bi spasla Deutsche Bank demontirala Grčku. Da su umesto toga demontirali Deutsche Bank, sad ne bi bili u ******. Ali eto, hrani pašče da te ujede.

Ja bi to vec prodao :)
Da znaš da sam razmišljao ali vidim krenuo na 28k lagano upravo.
Možda, verovatno ipak, odradim to na 30k, mislim da bi trebao onda na dole malo da se koriguje :D
Zavisi od makroa i ukupne situacije koja je naravno neizvesna iz dana u dan.
Odlučiću na 30k, mada verujem da ću onda biti u fazonu ... ide ovo na 40k :ROFLMAO:
Nije mi frka ***, opuštenije je kad se može imati taj luksuz.
10k gore dole, nekad sam mogao da sanjam samo o tome, 1k bi bila puna kapa.
U malom mozgu vrtim ipak film da sam trebao da uzmem još 2 komada na 24k hahha , no dobro, biće kako biti mora.
Ali bez ikakve šale, kada sada ovog trenutka sagledam celokupnu kripto situaciju, kao i makro, btc mi stvarno izgleda kako jeidni izlaz, ništa altovi i ostala čuda.
Mislim zavisi sve od situacije do situacije, odnosno čoveka do čoveka, i mogućnosti, može da se zaradi i sa altovima naravno, ali sa btc-om nema mnogo cimanja (y)
A kad gruva, onda to stvarno grmi.

Samo kad bi BTC resio par dana da odmori, da se konsuliduje na nekoj ceni i pusti altove da odigraju svoj ples.

Imam spreman LINK od 8 do 9 za prodaju, neki orderi su jos od novembra/decembra.

Samo kad bi BTC resio par dana da odmori, da se konsuliduje na nekoj ceni i pusti altove da odigraju svoj ples.

Imam spreman LINK od 8 do 9 za prodaju, neki orderi su jos od novembra/decembra.
sad ce da skoci mnogo bitcoIN sve se oseca na 180k $ ako to probije ide na 360k veoma brzo amerika je u pitanju:LOL:

PUNK is not DEAD

Vredi pogledati

Bitcoin​

From my last post Bitcoin has went up vertical. Looking at the 20, 50, and 200 day moving averages it appears that it has tuned back bullish. As I stated last week buy the pullback at or around the 20 day moving average. Sometimes there will be pullbacks to the 50 day moving average. I'll be looking to add here as well. The block halving for Bitcoin in next year in 2024. As I also stated last week I believe $15,500 was the bottom and I'm still estimating a 10x off that until I take profits.

LINK mi deluje kao vrlo živahan što se tiče dnevne trgovine, pre sam se igrao sa AVAXom ali sve više se motam oko LINKa.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno