Kao svojevremeno ko je čekao SOL NA 30$Ko god da je spomenuo da ceka Qnt na 40$ krece mu srecna ruka
Kao svojevremeno ko je čekao SOL NA 30$Ko god da je spomenuo da ceka Qnt na 40$ krece mu srecna ruka
Kraken je blokiran vec par sati.. na desktopu ne dozvoljova ni login, dok na telefonu mogu samo portforlio da vidim lolJUST IN CoinAcademy is reporting that Kraken has paused withdrawals..
Cini mi se da je ovo gora situacija nego luna / celisus / 3AC
Kraken je blokiran vec par sati.. na desktopu ne dozvoljova ni login, dok na telefonu mogu samo portforlio da vidim lol
cim se odblokira prebacujem sve na binance evtl na ledger, dizem ruke od ovih
Možda se i ne ispostavi kao best buy..vreme će da pokaže 🙂Da vidimo sta dalje😀💪
Sigurno nece jer je to vec prodato na 18.2.😀 To je bio brzi trejd kada je bila panika. Kes kojim je kupljen taj btc je bio za izvlacenje ali sam hteo da zaradim dodatno za fee sto je i uradjeno. Moj pravi order je postavljen na 15.2k sto se tice btc-a i to ce za mene biti dno sta god bilo posle.Možda se i ne ispostavi kao best buy..vreme će da pokaže 🙂
Pa šta bi od one teorije dolar pada btc raste ?
Ovo je skolski primer za kripto rukije da se ne zalecu u kupovinu citajuci sta drugi rade Nista licno, ali sam se ovoga nagledao u poslednjih par godina.Sigurno nece jer je to vec prodato na 18.2.😀 To je bio brzi trejd kada je bila panika. Kes kojim je kupljen taj btc je bio za izvlacenje ali sam hteo da zaradim dodatno za fee sto je i uradjeno. Moj pravi order je postavljen na 15.2k sto se tice btc-a i to ce za mene biti dno sta god bilo posle.
Kad pocnu dinosaurus coini da se pumpaju to je uglavnom znak da sledi korekcija celog marketa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari