Zavrsio sam upravo sve kupovine i prebacujem sve na Ledger i Wallet-e. Sve sto moze ide u stejk. Sta god da se dalje desi me ne zanima i veliko je olaksanje sto vise necu morati da proveravam sta se desava na dnevnom nivou xxx puta. Nisam verovao da ovoliko moze biti stresno trejdovanje i koliko moze uticati na psihu. U ovom bear-u sam polomio 2 gamepad-a zbog trejda ( od kojih je jedan Elite 2 ). Inace sam long term hodler i ovo je prvi put da sam trejdovao kroz ceo bear. Dobar sam sigurno oko 150k ( zahvaljujuci Strax-u, DCR-u i ETC-u ) ako ne i vise samo trejdom plus sam dokupio sve one kolicine koje sam prodavao mesecima unazad. Sada sam usao u BTC, ETH, LINK i DOT. Od nekih coina sam odustao ali sam uzeo vece kolicine ovih iznad. Zavrsio sam danas i izvlacenje kesa za onaj BTC koji sam prodao na 18.2k tako da je za mene sve zavrseno. Povlacim se u ilegalu do sledeceg bull-a ako ga bude.😀 Ostalima srecno i nemojte biti previse pohlepni. I da padnemo od ovih cena jos 20-30% to je nista gledajuci long term, gde smo bili i gde mozemo biti, ako verujete u kripto i sledeci bull ciklus.