Coindesk.comGde? Classic je i dalje ista.
Ubo si u dolar dokle ce da ide svaka cast ...Blizu smo 200ma, na 32500 otprilike, na 31500 sam stavio tp jer kontam da ce 200ma da ga odbije sigurno .
pa nemoj biti laik, uključi se malo u diskusiju, daj neko mišljenje, postavi pitanje šta te zanima pa ćeš dobiti odgovore.Bas pratim postove ovde, ne komsntarisem mnogo jer sam laik ali mi je drago kad vidim da se ceni drugo misljenje i znanje. Svaka casta za @Simke1984 vidim da si doneo ljudima malo radosti u ovom “nezgodnom” periodu za kripto. Samo nastavi.
Samo nisam ubo trejd do kraja, izasao sam na 30600, tu sam SL stavio. Ubedjan sam da idemo do 36 k. @Simke1984 gde bi sad stavio ulaz da otvaras sad poziciju? 30500 mi deluje kao pocetna tacka?Ubo si u dolar dokle ce da ide svaka cast ...
Ko nije prodao ADA-u na 3$ sad bi mogla da bude prilika pogotovo ako ode jos malo gore ( ja cu verovatno da istresem ovo malo sto mi je ostalo ) -> ili sto kaze covek prebacim u nesta drugo ETH / MATIC / DOT
Vratili lunu na binance. Al samo trejd u busd 🕺
Ako ga je morbius prijavio jako teško, dobro je Simke još i prošao jer nije usput i banovan.@weasel
Da li moze da se vrati na temu Simketov post od pre dve strane gde je postavio svoj chart i objasnio svoj trejd? Ja sam hteo da iskoristim taj post i ove kasnije sa objasnjenjima kao jedan od primera samo nisam stigao da ga detaljnije pogledam, a sad vidim da je iz nekog razloga obrisan.
Hvala unapred
Ako si siguran da idemo na 36k, onda možeš i sad ući lagano, imaš 15ak % prostora za uzimanje profita X leverage, a sl staviš par % od ulaza.Samo nisam ubo trejd do kraja, izasao sam na 30600, tu sam SL stavio. Ubedjan sam da idemo do 36 k. @Simke1984 gde bi sad stavio ulaz da otvaras sad poziciju? 30500 mi deluje kao pocetna tacka?
Pa evo uzeo sam Solanu na ceni od 85$ i onda posle 5 dana je krenula cena dosta dole 50% sad vidim da se malo stvari popravljaju ali daleko je to od dobrog. Interesuje me vase mislje oko solane i kakve su pretpostavke?pa nemoj biti laik, uključi se malo u diskusiju, daj neko mišljenje, postavi pitanje šta te zanima pa ćeš dobiti odgovore.
msm, zasto biti laik kad nas bar ovde ima gomila sa različitim misljenjima, a na kraju sam doneses odluku naravno 😀 + naučiš nešto što nisi znao
@weasel
Da li moze da se vrati na temu Simketov post od pre dve strane gde je postavio svoj chart i objasnio svoj trejd? Ja sam hteo da iskoristim taj post i ove kasnije sa objasnjenjima kao jedan od primera samo nisam stigao da ga detaljnije pogledam, a sad vidim da je iz nekog razloga obrisan.
Hvala unapred
Trenutno bilo koji alt je shit, takav je trend, bitcoin padne za 5% svaki alt padne 10-15-20%, bitcoin skoci za 5% svaki alt skoci 3-7% i sve tako u krug dok se svaki alt ne iscjedi do 90% od ath-a. Po meni u ovom periodu jedino sa cime se moze igrati je btc, sve ostalo samo short...Pa evo uzeo sam Solanu na ceni od 85$ i onda posle 5 dana je krenula cena dosta dole 50% sad vidim da se malo stvari popravljaju ali daleko je to od dobrog. Interesuje me vase mislje oko solane i kakve su pretpostavke?
Priželjkujem da vidim Avax na 10$, Matic na 0.3, BCH na 70, SOl na 25 i ETC na 12-13, pa posle toga neka ide gde hoce.Trenutno bilo koji alt je shit, takav je trend, bitcoin padne za 5% svaki alt padne 10-15-20%, bitcoin skoci za 5% svaki alt skoci 3-7% i sve tako u krug dok se svaki alt ne iscjedi do 90% od ath-a. Po meni u ovom periodu jedino sa cime se moze igrati je btc, sve ostalo samo short...
Ako neko zeli dugogodisnji hold onda neka postepeno kupuje altove u koje vjeruje i tako smanjuje ulaznu cijenu, za "scalp" sada nije vrijeme.
Propast altova. Nego sta je kriterijum ovde?
% pad/rast altova i % pad/rast btc-aPropast altova. Nego sta je kriterijum ovde?
Prema cemu?Zapravo ovo je indikator da treba uzimati altove, ali samo jake
ako smtras da smo dotakli btc dno.. mozda..ali i tada prvo btc skace pa onda povlaci altove...Zapravo ovo je indikator da treba uzimati altove, ali samo jake
Ali je svaki put i opstalaSolani recimo nisu potrebni neki tamo indeksi da bi znao da je strava i uzas.
Svaki dan neki problem, svaki dan prestaje sa radom i svaki dan sve vise tone.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari