zanimljivo deluje ali kao klasičan pump and dump projekat, i po meni totalno beskoristan token jer ne vidim jedan jedini razlog koji bi dao na vrednosti tokena ( osim štampanja tokena / para bez pokrića ). Pritom ima veliki supply i verujem da će dobar deo biti podeljen jutjuberima da ih reklamiraju i pokrenu hajp i onda dumpovanje verovatno do 0, + pogrešan tajming za lansiranje "projekta sa ogromnim potencijalom"Prati li ko #xcad? Uskoro bi trebali da puste plugin za youtube watch2earn
Da, stigla mi je poruka na telegramu, drugarima isto, vidim i po yt pricaju o kolapsu usdta pa reko da pitam i ovde sa misljenjePoruku?
Sva obaveštenja za binance gledaj samo na binance sajtu i to u sekciji Announcement. kakav crni telegram / poruke / mejlovi a pogotovo jt i kripto.Da, stigla mi je poruka na telegramu, drugarima isto, vidim i po yt pricaju o kolapsu usdta pa reko da pitam i ovde sa misljenje
Spx raste kripto pada ?
Ne, raste kao raketa, vec sam u debelom plusu🚀🚀🚀 Ima bug na CMC u vezi cene, ali ljudi kupuju ko ludi xDMisliš eksplodirao i raspao se ? Ili nešto ne vidim dobro ?
Listam listu ponekad na CMC ili neki drugi sajt i pratim rast svih tokena za 1h, 24h i 7 dana, gledam njihov rast dok recimo sve pada ili stagnira, otvorim sajtove koina iscitam malo i rizikujem malu svotu novca u neki koji mi zapadne za oko 😁😀 poraso je 200x do sadaSamo mi nije jasno kako si slučajno uleteo.
Isto sam očekivao nešto veliko ali nista posebno..Nije zakulisni,pisao sam. Proveri zadnjih par strana ako modovi nisu obrisali.
Sutra ističe masa fjučesa ( zadnji petak u mesecu ) pa će biti turbulentno po običaju.
Sve je javno i može se proveriti
CoinOptionsTrack: Bitcoin, Ethereum, and Solana Options
Track options prices on Bitcoin, Ethereum and Solana.www.coinoptionstrack.com
edit:
Nije isključeno da bude wick i ispod 1500 sutra pred zatvaranje fjučersa
Pogledajte prilog 345513
Nek ti je sa srecom junace 💪Listam listu ponekad na CMC ili neki drugi sajt i pratim rast svih tokena za 1h, 24h i 7 dana, gledam njihov rast dok recimo sve pada ili stagnira, otvorim sajtove koina iscitam malo i rizikujem malu svotu novca u neki koji mi zapadne za oko 😁😀 poraso je 200x do sada
Kakav je vas stav o Solani? Dal stvarno toliko pada zbog Britgert-a il je to samo nagadjanje?
Samo polako, bear je tek poceo. Bez zurbe i bez FOMO sad!Avax bio na 21$..Šteta što ne uzeh ništa. Doduše, možda može ovo još da tone.
Baš tako, sa naglaskom na ako smo. Dokle god 28-29k drži na nedeljnom nivou, sve može da se preokrene za vrlo kratko vreme.Ako smo u bearu onda je poceo jos u novembru prosle godine.
Odgovor ti je u postu od Saja iznad.Sta mislite, da li Luna 2.0 moze da napravi boom slican prvoj Luni?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari