Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Je l' neko ko je uzeo prosle nedelju Lunu dobija nesto ili ne? :D
 
Airdrop bi trebao da ide od danas pa naredne dve godine dok sve ne podele. Ko ima 1M old luna dobice 15 komada novih v2. Imate na cmc live chat. Tamo je najbolje za pracenje bilo kog koina.
Inace luna postaje long therm investicija. Nema od ovog leba a mnogi smo mislili da uzmemo laku i veliku lovu. Dosta love ce da ostane zarobljeno na visim nivoima, sem ako u junu ne opali na bar 1 cent usled burna ili da malo suknu te ukradene milijarde koje imaju pa da operu obraz...
Luna v2 je pak prioritet developerima. Lunc mnogi napustaju u svojim app...
Btc moze lako da se spusti na 19k i onda jos gore..
 
Prati li ko #xcad? Uskoro bi trebali da puste plugin za youtube watch2earn :)
 
Prati li ko #xcad? Uskoro bi trebali da puste plugin za youtube watch2earn :)
zanimljivo deluje ali kao klasičan pump and dump projekat, i po meni totalno beskoristan token jer ne vidim jedan jedini razlog koji bi dao na vrednosti tokena ( osim štampanja tokena / para bez pokrića ). Pritom ima veliki supply i verujem da će dobar deo biti podeljen jutjuberima da ih reklamiraju i pokrenu hajp i onda dumpovanje verovatno do 0, + pogrešan tajming za lansiranje "projekta sa ogromnim potencijalom"
Bilo je i pre sličnih pokušaja, koji su vremenom nestali, pa me nebi čudilo da tim koji stoji iza njega ima već dobro razrađenu strategiju za exit
 
Da li je neko od vas dobio poruku da sredstva sa binance salje sto pre negde drugde, i da se usdt menja za usd i usdc sto pre?
 
Da, stigla mi je poruka na telegramu, drugarima isto, vidim i po yt pricaju o kolapsu usdta pa reko da pitam i ovde sa misljenje
Sva obaveštenja za binance gledaj samo na binance sajtu i to u sekciji Announcement. kakav crni telegram / poruke / mejlovi a pogotovo jt i kripto.

Ovde konkretno ako nema zvanično, onda je fake:

 
Kripto tržištu se pored svih muka desila i Luna, to je bio priličan šok i ogroman novac je naprosto vaporizovan preko noći.
Ljudima se takva sranja ne svidjaju, posebno kada se to desi top10 coinima, GTFO je sasvim očekivana reakcija.
 
Misliš eksplodirao i raspao se ? Ili nešto ne vidim dobro ?
 
Samo mi nije jasno kako si slučajno uleteo.
Listam listu ponekad na CMC ili neki drugi sajt i pratim rast svih tokena za 1h, 24h i 7 dana, gledam njihov rast dok recimo sve pada ili stagnira, otvorim sajtove koina iscitam malo i rizikujem malu svotu novca u neki koji mi zapadne za oko 😁😀 poraso je 200x do sada
 
Kakav je vas stav o Solani? Dal stvarno toliko pada zbog Britgert-a il je to samo nagadjanje?
 
Nije zakulisni,pisao sam. Proveri zadnjih par strana ako modovi nisu obrisali.

Sutra ističe masa fjučesa ( zadnji petak u mesecu ) pa će biti turbulentno po običaju.
Sve je javno i može se proveriti :)


edit:
Nije isključeno da bude wick i ispod 1500 sutra pred zatvaranje fjučersa

Pogledajte prilog 345513
Isto sam očekivao nešto veliko ali nista posebno..
 
Ako smo u bearu onda je poceo jos u novembru prosle godine.
Baš tako, sa naglaskom na ako smo. Dokle god 28-29k drži na nedeljnom nivou, sve može da se preokrene za vrlo kratko vreme.

25k je bio samo wick na nedeljnom nivou. Tanka crtica koje se niko neće sećati ako krenemo na gore u narednih par nedelja.

I da pojasnim, market je svakako u bear periodu. Govorim o velikom višegodišnjem bear-u i novom ciklusu. To još nije potvrdjeno.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno