BTC-E ima veze sa Rusijom toliko da mu je samo zvanicni jezik ruski i nista drugo, to sto su 2/3 rusi po rodjenju, nisam siguran da ima mnogo veze, posto mislim da su cak kiparski drzavljani od nedavno![]()
Nece to kolega, "zaustavio" sam ga takticki sa 0,1BTC. Ja prodao po 702, on dohvatio 701 na BTC-E i sad polako penje.slažem se.
posetićemo mi ponovo 400 $, samo ne danas. potrajaće to.
@phoenix
na stampu, naravno.
A gde je problem, 1/3 stek, 1/3 prodaja kad zatreba, 1/3 na berzi?
Zar je toliko tesko. Od plate (oni koji je imaju) placas struju a berzu pratis i trgujes i naravno kopas...
Ako stalno ocekujete padove pa kupovanje, pa prodaju za vece novce, samo se mucite. Zacrtajte neku cifru po kojoj cete kupiti malo novcica, odredite granicu za koliko cete ih prodati i to je to. Uvek moze vise, ali i manje.
Strpljenje i opusteno, ne vidim razlog za paniku i da li ce dole ili ce gore...
Da sam imao 5-6 BTC i da sam prodao, popodne bi gledali 1200$![]()
Hteo bih samo da podsetim da je savet (svima koji su počinjali) iskusnijih članova foruma uvek bio "uloži onoliko koliko ti neće biti žao ako ovo jednog dana pukne". Nije baš citat ali smisao saveta je isti. Pri pokretanju svakog posla moraš prvo da uložiš "nešto" a niko ti ne garantuje da ćeš imati (i kolika će biti) dobit kad posao krene...Ko ima slabo srce nek se ne upušta u privatni biznis :-devil-:Nisam pesimista ali ne volim da budem ni nerelani optimista: Gox je veoma lako povukao pretrošlu noć sve ostale berze za sobom, mislite o tome. Za mene lično koji sam držao najveći deo nočića na istoj berzi, jer mi je ipak ulivala najveće poverenje od svih, ovo je veliki pad poverenje u BTC ekosvet,.. isto verovatno misle i drugi koji ne mogu sad da prebace BTC sa GOx-a u wallet. a pozitivne vesti u zadnje vreme su bile da se tu i tamo otvara neki ATM i možda jednog dana uskoče neki veliki.. hmmm..
Reci cu vam isto sto sam juce i danas rekao kolegi: Gox je sra*e. Ne vidim potrebu za ovim pesimizmom ovde, pauzirali isplate da rese tehnicke probleme i iznenada svi predvidjaju 200$, kao da je kraj sveta. Kineze boli du*e za Gox, sta se mi brinemo. K'o sto kaze brajon, pala je cena 300$ na Goxu i to je oborilo ~100$ s ostalih, prezivecemo. Ja nakupovao BTC-a za dolare sto sam imao, cena vec ide na gore, jos da Gox vrati bitcoin transakcije u normalu i na konju smo.
Gledajte ovo kao priliku da zaradite na berzi, do pre par dana ste se zalili kako je sve ravno, ne moze da se vrti kinta. Sada na 15min cena ide +-15$, uzivancija.
za BTC bi bilo bolje da je stabilniji, i da bude sto ravniji (sa blaaagom tendencijom rasta, ne previse! )
ispastamo, jer cena btc/ltc-a nikad ne moze otici na neku vecu vrednost, kolko realno vredi, dok ima ljudi koji stekaju previse?
aha, znaci tako to funkcionise...
secam se da se kobaya zalio kako su ti sto drze gomilu btc/ltc-a u steku kuga ove zajednice, pa ne znam na sta je tacno mislio, jer ocito da sam izvukao pogresan zakljucak, iako mi je delovao logicno![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari