MWEB uskoro: https://litecoinsignals.quest/
Nisam čitao Skeleton Crew, ostalo jesam.
Porast nezaposlenosti u SAD od 1% posredno izaziva smrt 40 hiljada ljudi, citat iz Big Short. Ne, nema boljeg horora od ekonomije.
To su uvek dobre vesti mada pitanje je sta ce biti od toga. Bez obzira na to kripto iz svake krize izlazi kao pobednik.Trza, sve više vesti o zaobilaženju sankcija prema Rusiji.
![]()
Bitcoin helping Russia evade financial sanctions, Putin may legalise crypto
Bitcoin surged to $39,000 in a quick rally following Biden's sanctions after dipping below $35,000 on Thursday when Putin declared war on Ukrainewww.business-standard.com
Ma usrali se RUSI 🤣🤣🤣🤣🤣🤣Rusi masovno kupuju kripto, blokiraju im $ i €
Sad ce vozic da istovari putnike ubrzo.Probili smo 40K. Zao mi je onih koji su cekali 30K, voz nece cekati nikoga.
Ako može kraće objašnjenje zašto misliš da ćemo uskoro biti na tom nivou?Uskoro cemo mi opet na 30-33k, nemojte da vas ovo ohrabruje previse, utakmica jos nije pocela...
Ovo je vise ljudi pisalo ovde, kako ce da prenesu 100kg zlata pa me bas zanima:Tako je i apsolutno me ne zanima zlato. U slučaju nekog rata ne znam kako da prenesem 100kg zlata. 😂
Nekretnine, zemlja, stocks nekih novih tehnologija, Crypto, više vrsta valuta.
Mislim da sukob nije ni zagrebao finansijsku situaciju, i da cemo kroz para dana imati jasniju sliku. Tek ce poceti zalopojke po svetu sto ce naravno izazivati sankcije na sankcije. Ubedjen sam da rusi i usa rade u talu i da gledaju da sto vise destabilizuju svet kako bi izvukli svoje krize... Nadam se da ce se odraziti i na kripto jer ce nam svima lepo leci cena od 30-33k, pre neki dan kad je bajden uveo sankcije smo sisli do 34k, a "mere" tek pocinju... Naravno, ja se uvek ogradim, nisam najpametniji, mozda je sve greska , ali ok ja cekam taj iznos za dokup. Svakako sam u kriptu jednim delom, rado bi ga povecao...Ako može kraće objašnjenje zašto misliš da ćemo uskoro biti na tom nivou?
Nosis ono sto moras, a to je garderoba, lekovi, hrana. Kad se natovaris time da bi uopste preziveo nema govora o zlatu, kukuruzu itd... Tu je jedan usb flesic da sacuva lovu...ako ne destabilizuju i internet..Ovo je vise ljudi pisalo ovde, kako ce da prenesu 100kg zlata pa me bas zanima:
A kako ces bilo sta drugo da preneses? Hoces da vozis kola kukuruza? Ili ces kripto koji izgubi 98% vrednosti?
Mislim da sukob nije ni zagrebao finansijsku situaciju, i da cemo kroz para dana imati jasniju sliku. Tek ce poceti zalopojke po svetu sto ce naravno izazivati sankcije na sankcije. Ubedjen sam da rusi i usa rade u talu i da gledaju da sto vise destabilizuju svet kako bi izvukli svoje krize... Nadam se da ce se odraziti i na kripto jer ce nam svima lepo leci cena od 30-33k, pre neki dan kad je bajden uveo sankcije smo sisli do 34k, a "mere" tek pocinju... Naravno, ja se uvek ogradim, nisam najpametniji, mozda je sve greska , ali ok ja cekam taj iznos za dokup. Svakako sam u kriptu jednim delom, rado bi ga povecao...
Nosis ono sto moras, a to je garderoba, lekovi, hrana. Kad se natovaris time da bi uopste preziveo nema govora o zlatu, kukuruzu itd... Tu je jedan usb flesic da sacuva lovu...ako ne destabilizuju i internet..
Ovo je vise ljudi pisalo ovde, kako ce da prenesu 100kg zlata pa me bas zanima:
A kako ces bilo sta drugo da preneses? Hoces da vozis kola kukuruza? Ili ces kripto koji izgubi 98% vrednosti?
Diskusija o cenama
Ne verujem da ovde ikoga zanima sta raditi u situaciji kad pokušavaš da pobegneš iz Ukrajne ili bilo koje druge zemlje.
Čovek polu "krah berze" polu "kupite zlato" 😂Prvo i osnovno pitanje bi trebalo da bude kako će uopšte da nabavi 100 kila zlata kad to po sadašnjim cenama košta pet miliona evra. 🤣
Drugo, 100 kila zlata bez problema staje u ranac ili akt tašnu. 🤣 Šta ćeš, ljudi se ne razumeju u fiziku, a televizija ih naučila pogrešno. Čuvena scena kada Indijana Džons uzima zlatni idol i zamenjuje ga vrećicom zemlje, da je taj idol stvarno bio od zlata, težio bi oko 60 kilograma i Indijana ne bi mogao da ga podigne jednom rukom. Zlato je jedino tačno prikazano u Umri muški 3 gde se Samjuel L. Džekson oteli noseći zlatnu polugu.
Nisam to hteo da mu kažem, pošto je bio nervozan, a ionako me optužuju da trujem temu pričajući o zlatu, tako da bolje ne nastavljamo ovu priču.
I šta ti pomaže bila koja količina zlata ako si u situaciji poput trenutne u Ukrajini i gledaš da pobegneš iz zemlje, kad te zaustave na nekom punktu i uzmu ti sve ?
U poredjenju sa kriptom recimo.
Generalno i sa fiatom je horor sada tamo, ode sve što si imao u bankama.
Ne moraš ti da držiš fizičko zlato, čoveče. Ni ja ne bih držao puno metala, za sad mogu pošto ne pričamo o ne znam koliko velikoj količini. Imaš razne firme širom sveta koje platiš, kupe i čuvaju zlato za tebe, imaš ETF-ove koji su specijalizovani za zlato, možeš da kupiš akcije rudnika zlata, ima mnogo načina da investiraš u zlato. Imaš i kriptovalute koje su tokenizovano zlato, ako im veruješ, ali nemaju dobru reputaciju. Svejedno, verujem da su kriptovalute koje predstavljaju zlato i druge commodities budućnost u kripto industriji, umesto sadašnjih kockarskih kriptovaluta koje predstavljaju digitalni qrac od ovce.
Al dosta više o tome, ajmo malo o cenama kripta, malo mi se srce razgalilo kad vidim zeleno. Ne smem više ni da se ponadam da smo konačno ušli u taj završni rally koga stalno pominjem, al nikako ne dolazi. Baš sam danas gledao, 75% akcija u NASDAQ indeksu su već u bear teritoriji, nemamo mi još ne znam koliko da idemo pre nego što ovo pukne, ali mora doći bar taj završni rally, jer kad je to berza pukla kad su to svi redom očekivali...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari