Pošto vidim da još ima dosta optimizma u temi, deder da vas malo popišam, da vam se glave ohlade.
Ja sam mislio nema šanse da će da bude invazije Ukrajine, nije Putin glup, da je hteo to da uradi, uradio bi početkom zime, kad je mogao bolje da ucenjuje Evropu gasom. Al vidiš, on je čekao ovaj momenat da udari, kad su berze nisko i samo treba malim prstom udariti jezičak na vagi. Težak dick move.
Sad, da li će ovo stvarno biti igla koja probuši balon, ja ne mogu da znam. Recimo da su fifti-fifti šanse. U svakom slučaju, nadam se da je pojedince ovo malo otreznilo koliko je kripto rizičan asset i šta će biti s njim kada everything bubble definitivno i pukne. I takođe, koliko je zlato još uvek bitan asset, cena je za samo par sati jutros porasla za preko 100 evra, napravila ATH i potpuno mi izbrisala sve gubitke na kriptu. Nisam ja vama bezveze ponavljao da ga kupujete na vreme, jer ono sad prolazi kroz svoju standardnu unaffordium > unobtainium transformaciju koju su pametni trejderi najavljivali puno unapred.