Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
dokupice se ada na 30-50c, dot na 10ak $, kda na 1-2$

kako reče kolega, nek potraje par meseci da se dokupimo, pa kad skoči uzeće se pare

Ako vam je frka da ce pare da ispare, evo da vam bude lakse, ja udjoh u kripto u oktobru i novembru 2021, eto, ako vam je za utehu :)
Nesto zaradih trgovinom, ali ne bih bas da izlazem trenutno stanje mog portfolia, nemam ni 1€ u stable coins :eek:
Bice to sve dobro, ***** kripto, ili ce ici dole ili gore, treceg nema, nek smo mi samo zivi i zdravi.

Usao mesec dana posle tebe i od jutros mucim muku sta raditi...
Usao u DOT i LINK na x2 manje od ATH, dokupio na x3 manje od ATH a sada smo vec na x4 od ATH.
Da li biti uporan, dokupljivati i dalje ili se vise fokusirati na dnevnu trgovinu jer definitivno dnevnom i moze nesto da se zaradi.

Ako do sada nisi dokupljivao onda si u prednosti i nemas o cemu da razmisljas :)

Sto se tice pada, jutros otvorio oci i cim sam video da je usao do skoro nemoguci buy order, znao sam da se nesto desilo.

Poslednja izmena:
Za koji bi ste se novcic uhvatili koji mislite da ce biti najbrze rastuci kad haos prodje?

Usao mesec dana posle tebe i od jutros mucim muku sta raditi...
Usao na x2 manje od ATH, dokupio na x3 manje od ATH a sada smo vec na x4 od ATH.
Da li biti uporan, dokupljivati i dalje ili se vise fokusirati na dnevnu trgovinu jer definitivno dnevnom i moze nesto da se zaradi.

Ako do sada nisi dokupljivao onda si u prednosti i nemas o cemu da razmisljas :)

Sto se tice pada, jutros otvorio oci i cim sam video da je usao do skoro nemoguci buy order, znao sam da se nesto desilo.
Ma na svu muku sam jos i dokupljivao :)

Za koji bi ste se novcic uhvatili koji mislite da ce biti najbrze rastuci kad haos prodje?

Ja ću od altcoina verovatno Avax i DOT da dokupim.

Mada u ovakvim vremenima ništa nije izvesno, osim da će Bugarin opet da udari. Ja sa druge strane i nisam toliko daleko od granice, razmišljam da odem kod brata u Zemun.

Ne bi trebalo da utice bilo sta na ovaj ciklus koji je vec unapred odredjen. Cim se odnos pozicija izmeni idemo gore, a to je prilicno blizu. Bar je tako bilo

Pošto vidim da još ima dosta optimizma u temi, deder da vas malo popišam, da vam se glave ohlade.

Ja sam mislio nema šanse da će da bude invazije Ukrajine, nije Putin glup, da je hteo to da uradi, uradio bi početkom zime, kad je mogao bolje da ucenjuje Evropu gasom. Al vidiš, on je čekao ovaj momenat da udari, kad su berze nisko i samo treba malim prstom udariti jezičak na vagi. Težak dick move.

Sad, da li će ovo stvarno biti igla koja probuši balon, ja ne mogu da znam. Recimo da su fifti-fifti šanse. U svakom slučaju, nadam se da je pojedince ovo malo otreznilo koliko je kripto rizičan asset i šta će biti s njim kada everything bubble definitivno i pukne. I takođe, koliko je zlato još uvek bitan asset, cena je za samo par sati jutros porasla za preko 100 evra, napravila ATH i potpuno mi izbrisala sve gubitke na kriptu. Nisam ja vama bezveze ponavljao da ga kupujete na vreme, jer ono sad prolazi kroz svoju standardnu unaffordium > unobtainium transformaciju koju su pametni trejderi najavljivali puno unapred.

Nije se desio nijedan dogadjaj jos uvek za koji sam ocekivao da bude okidac pada, a kripto se rasprodaje kao da se internet gasi.
Ranije se pretpostavljalo da bi kripto u ovakvim situacijama trebalo da raste kao digitalno zlato, medjutim...
Cekam da vidim jos reakciju danas i sutra, pa cu od vikenda da kupujem polako na svakih 10% pada.
Primecujem da mnogi kad kupuju ne mogu da izdrze pa sve "spucaju" prerano kupujuci svaki "dip" od 2%.

Od justros su primetni veliki problemi prilikom pristupanja odredjenim sajtovima za koje se zna da ce u kriznim situacijama imati masovnu posetu.
Vec na nekoliko od njih nemam pristup, cekam u redu da me CloudFlare pusti.
Da li je pametno povuci kripto sa menjacnice na hard wallet?
Dzabe mi je da ga imam na ovoj niskoj ceni i jos da stoji na menjacnici koja moze da pukne svakog momenta.

Nije se desio nijedan dogadjaj jos uvek za koji sam ocekivao da bude okidac pada, a kripto se rasprodaje kao da se internet gasi.
Ranije se pretpostavljalo da bi kripto u ovakvim situacijama trebalo da raste kao digitalno zlato, medjutim...
Cekam da vidim jos reakciju danas i sutra, pa cu od vikenda da kupujem polako na svakih 10% pada.
Primecujem da mnogi kad kupuju ne mogu da izdrze pa sve "spucaju" prerano kupujuci svaki "dip" od 2%.
Kripto nije digitalno zlato (niti je ikada bio, niti će ikada biti). Bitcoin je digitalno zlato.

Pošto vidim da još ima dosta optimizma u temi, deder da vas malo popišam, da vam se glave ohlade.

Ja sam mislio nema šanse da će da bude invazije Ukrajine, nije Putin glup, da je hteo to da uradi, uradio bi početkom zime, kad je mogao bolje da ucenjuje Evropu gasom. Al vidiš, on je čekao ovaj momenat da udari, kad su berze nisko i samo treba malim prstom udariti jezičak na vagi. Težak dick move.

Sad, da li će ovo stvarno biti igla koja probuši balon, ja ne mogu da znam. Recimo da su fifti-fifti šanse. U svakom slučaju, nadam se da je pojedince ovo malo otreznilo koliko je kripto rizičan asset i šta će biti s njim kada everything bubble definitivno i pukne. I takođe, koliko je zlato još uvek bitan asset, cena je za samo par sati jutros porasla za preko 100 evra, napravila ATH i potpuno mi izbrisala sve gubitke na kriptu. Nisam ja vama bezveze ponavljao da ga kupujete na vreme, jer ono sad prolazi kroz svoju standardnu unaffordium > unobtainium transformaciju koju su pametni trejderi najavljivali puno unapred.
Koliko si uložio u zlato, jel 15 dolara ?

Silazni trend se zaustavio. Ovako bi najverovatnije izgledalo u ovom trenutku i da nije Ukrajine.

Cena se jako dobro drzi a ovo sa Ukrajnom ce biti brzo gotovo. po svemu sudeci lako moguce da ne potraje ni 7 dana .
Naravno da ce proci, za sve one koji su zaboravili neka provere kako je market reagovao kada je Rusija "prisvojila" Krim. Takve stvari su one time event... Sta sad moze da potopi dodatno berzu i kripto, atoska bomba... pa zbog Ukrajine tesko.
Svaka kriza dodje i prodje tako ce i ova, sto se kripta tice i mene je uhvatio u raskoraku ali Boze moj pa ne moze samo da nam ide na vodenicu nekad mora da se i vrati marketu..
Nismo daleko od dna a mozda je i vec iza nas, sentiment je katastrofa, sve deluje tmurno i mracno, shorteri su se oslobodili tako da bice zanimljivo narednih dana.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno