Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Oni to mogu i sada da urade i verovatno i rade. Poenta je u unosenju deviza i u porezu na isti.

Ti isti ljudi te pare svakako iznose, na ovaj ili onaj nacin. Kada imas milione, sve je jako lako dostupno. Ja ovde ne pricam o milionerima nego o sitnim rudarima.

@Sajber - ja da sam na tvom mestu, ne bi se bas puno gurao da javno pricam o btc ...

Skuplji BTC u kini nego na btc-e. Raketa? :)

Poslednja izmena:
Ti isti ljudi te pare svakako iznose, na ovaj ili onaj nacin. Kada imas milione, sve je jako lako dostupno. Ja ovde ne pricam o milionerima nego o sitnim rudarima.

Pa ti milioneri su u raznim kombinacijama i šemama i naravno ne plaćaju pekaru hleba, a ni popu tamjana, a mi , sitna boranija, na nama se uvek lomi...počevši od raznoraznih kazni, zakona, besmislica raznoraznih, pa čak i na jeb.eni bitkoin. Pa isplatiću ga u mađarskoj, pa ćete mi naduvati jaja sa sve pedevom.

Ne brini, nisam ja. Ne zivim u iluziji da je to izvodljivo. Pokusao sam da lobiram kod jedne banke da oni otvore salter za to, ali je menadzer inteligentan koliko i prosecan komad bukve...

Bukva je plemenito drvo, nemoj tako. Znas li kakav je namestaj od kuvane - parene bukovine...

Vecina bankara su kao ciganski nakovanj ;)

Ne brini, nisam ja. Ne zivim u iluziji da je to izvodljivo. Pokusao sam da lobiram kod jedne banke da oni otvore salter za to, ali je menadzer inteligentan koliko i prosecan komad bukve...

Zmaj druze, ako to stvarno zelis pojuri jos koju banku, ispricaj im pricu objasni da oni imaju ogromnu korist od toga.. Neko sa 2% mozga ce stati i razmisliti.. Boje biti prvi u necemu novom, jos i pozitivan marketing, ima B92 da pise o njemu 30 dana, ko da je nova godina

Usput cestitke svima koji su od rodjaka iz Japana,Slovenije i drugih mesta dobijali pomoc, tetka Mtgox i stric Stamp nesebicno su pomagali sve ove godine a sad ostavite sa strane 20% na ime poreza za svaki slucaj koliko vec u februaru i martu mozete ocekivati pozive na razgovor.

...kad bi ostalo samo na tih 20% bilo bi odlicno... ako se i oni nakace ima da spuste cenu kod nas za jos 50%... bicemo jeftiniji od kineza.

Poslednja izmena:
Moj drug radi za neke amere programiranje i prima od njih pare. Porez koji bi trebao da plati je oko 40% toga što dobije.
Ali mu je jedan poreski inspektor rekao "Nisi lud da to plaćaš!".

Kao pravno lice samostalni preduzetnik ili šta god moraš da plaćaš porez ali je manje.

Nego ako neko želi da prodaje pare ili novčiće neka se javi. Skupio sam neke pare, a mrzi me da se cimam oko rudnika.

Pitanje u vezi Bitstamp-a: u kom formatu upisujete broj svog racuna u polje IBAN / bank account: ? IBANRS1234... ili samo brojeve? Hvala

Sve počev od RSxxxxxxxxxxx.

Ako bi neko kupio manju količinu btc neka mi se javi :)

Niko ne smara ovoliko oko bitkoina kao B92...

Ali je zanimljivo da je svaki tekst lupetanje

Dobro mu je poredjenje :D

"Među prvim vozačima automobila bilo je i pljačkaša banaka. Oni su mogli da umaknu policiji, koja je u tom trenutku još uvek koristila konje. Treba li zbog toga zabraniti automobile", pita se Veston.

Mozda ima smisla ali za sada je to samo jedna od gomile teorija vezanih za Bitcoin sagu.

Koliko je vredela masna crna tecnost indijancima kad su je pronasli? Lupetanje i teorije zavere. Vrednost daje namena i upotreba tj. svrha. Ako BTC zazivi uz manje korekcije, siguran sam da je valuta buducnosti.

btw. kome treba BTC-E USD , nek se javi, ima viska :)

@genijalcina kako ti izgleda, jal cemo gore el cemo dole? :type:...

trololo :D

Zw6TFDG.jpg

Pitanje...ako je nekom nedavno slao tetak Stamp....nesto...posle koliko dana je stiglo uzivo after Finished ?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno