Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
neko je "promesao karte-wallete", nije nista "izaslo" na berzu , tako da opusteno :)

Odbili mi izvod iz banke(uz pasos sam ga poslao)....kazu "We are unable to accept credit card statements as they do not meet UK AML standards which we comply with." Pa kako ce biti po uk standardu ako je iz Srbije, sto ga traze onda *****i:banghead:
Poslao sam racun od struje i licnu ali na struji je stari naziv ulice, promenjeno jos od 2009

Odbili mi izvod iz banke(uz pasos sam ga poslao)....kazu "We are unable to accept credit card statements as they do not meet UK AML standards which we comply with." Pa kako ce biti po uk standardu ako je iz Srbije, sto ga traze onda *****i:banghead:
Poslao sam racun od struje i licnu ali na struji je stari naziv ulice, promenjeno jos od 2009

Lepo pasos, racun za mobilni i molim lepo, tako sam ja registrovao nalog na stampu.

Postpaid racun za mobilni, ili samo prepaid kad uplatis na trafici 200 kinti na primer ?

Sta ce sad da se desi kad se nista ne desava? Da li ce da vestacki podizu cenu ili ce da cekaju se preostali prodavci smore od cekanja pa se istresu po ovoj ceni? Samo razmisljam.

Postpaid racun za mobilni, ili samo prepaid kad uplatis na trafici 200 kinti na primer ?

Moze i kaucija od piva samo mora da bude Lasko posto su Slovenci u pitanju

Poslednja izmena:
Sta ce sad da se desi kad se nista ne desava? Da li ce da vestacki podizu cenu ili ce da cekaju se preostali prodavci smore od cekanja pa se istresu po ovoj ceni?

Ce se smore pa ide na 2000$ ;)
Ja neznam gde ti ovakva pitanja padaju na pamet :-devil-:

Sta ce sad da se desi kad se nista ne desava? Da li ce da vestacki podizu cenu ili ce da cekaju se preostali prodavci smore od cekanja pa se istresu po ovoj ceni? Samo razmisljam.

Pa cena je i dalje visoka, pre samo dva meseca smo svi molili boga da bude trecina od ovoga :)

Po meni kriptovalutama najvise fale ATM masine, kad se postave i krenu u operativu mozemo ocekiuvat znacajniji skok...

Jednostavno prosecan kupac nema sanse da juri po okurenju da licno kupi BTC ili da verifikuje zilion retardiranih papira za isti... dok ATM masine uvate zalet tad ocekujem procvat

Poslednja izmena:
A da li je moguce da niko odavde nije pokusao da salje eur/usd direktno na btc-e? Pricam o wire transferu naravno. Niko da podeli iskustvo :)
Zamara me bitstamp i njegove verifikacije...

@zmajns i zeljko
Razmisljam kako ce da reaguje masa, ne vas dvojca koji ste u ovome od pocetka i prosli ste i prethodne skokove i padove. Mislim na gomilu novih rudara i ljudi koji su kupili btc po 1000$ i mislili da ce imati pet puta vise do NG. Mislim na ljude koji su se pokajali izlaze iz igre. Na one koji nisu prodali po 400 pre par dana jer su verovali da ce da se vrati na staro a sad cupkaju nogom ispod stola i cekaju 700$ da kliknu "sell".
Mislim, mora nesto da se desi, previse je mirna cena i premali promet.

Poslednja izmena:
Pa ti nisu ni trebali da ulaze ako ne poznaju kako rade berze, itd... pogotovo visoko rizicnih poduhvata, nema tu matematike, pametovanja, samo vere u BTC i vreme

Oni i trebaju da prodaju za 400$ kako bi se neki kit napunio i sutra odlucio da dize cenu na 2000$ :p

Cvrckanje i onda udarac ;)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1387833473245.jpg
    uploadfromtaptalk1387833473245.jpg
    73.9 KB · Pregleda: 208
@zmajns i zeljko
Razmisljam kako ce da reaguje masa, ne vas dvojca koji ste u ovome od pocetka i prosli ste i prethodne skokove i padove. Mislim na gomilu novih rudara i ljudi koji su kupili btc po 1000$ i mislili da ce imati pet puta vise do NG. Mislim na ljude koji su se pokajali izlaze iz igre. Na one koji nisu prodali po 400 pre par dana jer su verovali da ce da se vrati na staro a sad cupkaju nogom ispod stola i cekaju 700$ da kliknu "sell".
Mislim, mora nesto da se desi, previse je mirna cena i premali promet.

Ljudi slave Bozic, Novu godinu, kupuju poklone, nema tu velikog pomeranja do marta, dok ne prodju svi praznici

Nije poludeo valjda po ovoj ceni da prodaje :p

Po meni kriptovalutama najvise fale ATM masine, kad se postave i krenu u operativu mozemo ocekiuvat znacajniji skok...

Jednostavno prosecan kupac nema sanse da juri po okurenju da licno kupi BTC ili da verifikuje zilion retardiranih papira za isti... dok ATM masine uvate zalet tad ocekujem procvat

Prilicno sam siguran da sam procitao da je postavljen negde jedan ATM sa nekih 2-3k limita dnevno u nekoj test fazi i da planiraju jos 5-6

Prilicno sam siguran da sam procitao da je postavljen negde jedan ATM sa nekih 2-3k limita dnevno u nekoj test fazi i da planiraju jos 5-6

Da ima po koji... to je samo zacetak... svaka drzava treba da ima bar po 2-20 komada, onda mozemo da kazemo da npredujemo, takodje ona najava da ce lanac menjacnica ubaciti BTC je itekako pozitivna, tako da sta god kina seruckala na duzem putu nema potrebe da brinemo

Uskocio u voz, nek mi je bog u pomoc :p.....

kako nije pogrešio, pa jel reče fontas da je sledeći mesec kraj btca :)

kako će on i njegovi ortaci kitovi da pljusnu 400k btca na berzu sledeći mesec i da je ddosuju i da je to ende :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno