Pitanje...ako je nekom nedavno slao tetak Stamp....nesto...posle koliko dana je stiglo uzivo after Finished ?
Odbili mi izvod iz banke(uz pasos sam ga poslao)....kazu "We are unable to accept credit card statements as they do not meet UK AML standards which we comply with." Pa kako ce biti po uk standardu ako je iz Srbije, sto ga traze onda *****i:banghead:
Poslao sam racun od struje i licnu ali na struji je stari naziv ulice, promenjeno jos od 2009
Postpaid racun za mobilni, ili samo prepaid kad uplatis na trafici 200 kinti na primer ?
Postpaid racun za mobilni, ili samo prepaid kad uplatis na trafici 200 kinti na primer ?
Sta ce sad da se desi kad se nista ne desava? Da li ce da vestacki podizu cenu ili ce da cekaju se preostali prodavci smore od cekanja pa se istresu po ovoj ceni?
Sta ce sad da se desi kad se nista ne desava? Da li ce da vestacki podizu cenu ili ce da cekaju se preostali prodavci smore od cekanja pa se istresu po ovoj ceni? Samo razmisljam.
:zgran:
Troll level ∞
@zmajns i zeljko
Razmisljam kako ce da reaguje masa, ne vas dvojca koji ste u ovome od pocetka i prosli ste i prethodne skokove i padove. Mislim na gomilu novih rudara i ljudi koji su kupili btc po 1000$ i mislili da ce imati pet puta vise do NG. Mislim na ljude koji su se pokajali izlaze iz igre. Na one koji nisu prodali po 400 pre par dana jer su verovali da ce da se vrati na staro a sad cupkaju nogom ispod stola i cekaju 700$ da kliknu "sell".
Mislim, mora nesto da se desi, previse je mirna cena i premali promet.
priznaj ti si![]()
Nije poludeo valjda po ovoj ceni da prodaje![]()
Pre NG $1000.
Po meni kriptovalutama najvise fale ATM masine, kad se postave i krenu u operativu mozemo ocekiuvat znacajniji skok...
Jednostavno prosecan kupac nema sanse da juri po okurenju da licno kupi BTC ili da verifikuje zilion retardiranih papira za isti... dok ATM masine uvate zalet tad ocekujem procvat
Prilicno sam siguran da sam procitao da je postavljen negde jedan ATM sa nekih 2-3k limita dnevno u nekoj test fazi i da planiraju jos 5-6
kako nije pogrešio, pa jel reče fontas da je sledeći mesec kraj btca![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari