Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
kako će on i njegovi ortaci kitovi da pljusnu 400k btca na berzu sledeći mesec i da je ddosuju i da je to ende :)

Pa i da urade to, ne bi stigli da se istovare do pola, vec bi ugasili valutu. Sa tom drugom polovinom btc-a bi mogli da je pohrane na jednu DD disketu i uskladiste wallet na Amigu 1200.

kako će on i njegovi ortaci kitovi da pljusnu 400k btca na berzu sledeći mesec i da je ddosuju i da je to ende :)

I koji bi bio smisao toga? Da kupe po 20-30$ gomilu? Jedino to, ne znam zašto bi ga "ubili", šta imaju od toga..

For the lulz? :p

Sta mislite o WorldCoinu? negde sam procitao da u Cileu ljudi kupuju zemlju sa WDC. Sajt im je vrhunski odradjen,wallet isto,cini mi se da su ozbiljni.

Dogecoin_Value_Wide.jpg

Prilozi

• Dogecoin_Value_Wide.jpg
    Dogecoin_Value_Wide.jpg
    23.7 KB · Pregleda: 91
Hm, kad bi nekako pregledno moglo da se vidi koji novcici imaju trenutno jako nizak diff u odnosu na dosadasnja kretanja. Nesto kao % of maximum recorded diff.

Pa i da urade to, ne bi stigli da se istovare do pola, vec bi ugasili valutu. Sa tom drugom polovinom btc-a bi mogli da je pohrane na jednu DD disketu i uskladiste wallet na Amigu 1200.

I to onu sto smo beleli dugmice sa kojekakvim kiselinama ;)

najbolje bi bilo da se oni koji veruju u taj asic lepo i otvore za isti, a ne ovamo plashe narod bzvze, a ni sami ne veruju u njega.

Cak i da je sve ovo sto su napisali za scrypt asics-e istina pojavice se tek za godinu dana, tako da ce se sve grafe isplatiti i zaraditi, pa i one koje su jos u fazi planiranja... Nema razloga za strah, ali ne treba ni zabijati glavu u pesak.

...najavili su za danas neku prezentaciju:

Registration will be open on the 25th. And we will be showcasing a prototype demonstration before opening pre-orders.

Poslednja izmena:
Ja ovaj asic ocekujem mnogo ranije nego sto vi mislite da ce izaci.

Radice on mnogo pre nego sto ce "izaci"..

Neko pumpa sve u 16...

sta bi ovo sad LTC 20,5$ :smoke:
odjednom ltc skocio za 3,5 dolara! sta mislite hoce li ovo jos gore?
ja stigao da kupim na 17,4
dali pricekati jos malo ili prodati sad!?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno