Air Jordan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 30.08.2004
- Poena
- 710
Hehe, na BTC-e ne može da se stavi prodajna cena za LTC veća od 200$. Kako će morati da update-uju sistem jednog dana. 
Ne znam zeljko sta da mislim, da li je ovo kraj kineskih menjacnica ili se radi tranzicija.
zaboravili ste i jednu sitnicu, Kina moze na nivou ISP-interneta da blokira rad BTCa![]()
Potreban mi je kratak savet, sad mi stize sms iz Intese da je devizni priliv stigao, ali kako bi priliv bio proknjizen neophodno je da potpisem izjavu o osnovu priliva sredstava. Sta da pisem??? Inace prvi put leze novac na racun.
Hvala
Nisam razumeo...može samo na svoj račun ili može i na tudji pod uslovom da je taj račun verifikovan (pod tudjim accountom)?Moze samo na racun verifikovanog.
Vec sam sve obisao kao lovaci pasDa napomenem nesto za starije rudare koji kopaju jos od prosle godine.
Obidjite poolove i berze gde ste prevashodno kopali, mozda se negde zaturilo 0.1BTC (koji je vredeo manje od 100 din prosle godine), ili par litecoina.
Sad sam usao na vircurex posle godinu dana i vidim stoji mi 0.3 Bitcoina koje sam prebacio jos kad sam rudario na 50BTC.com. A na MCXNow sam nasao 2,5 litecoina (ni 200 din nije vredelo kada sam ih ostavio).
Eto, lepo dodje. Neki dan je to vredelo 500e, a kada sam rudario - 300 din sve skupa.
Realno, ja bih jako voleo kada bi neko to shvatio onako kako jeste, to je cist suficit u drzavi, unose se devize koje ce ovde biti potrosene i time ce podstaci nasu kljakavu privredu i trgovinu. Nazalost, tesko da cemo naici na nekog ko je dovoljno razuman da na to gleda pravim ocima.
Ali ćemo zato povećati pdv na računare, pod izgovorom novog paketa mera štednje...
Realno, ja bih jako voleo kada bi neko to shvatio onako kako jeste, to je cist suficit u drzavi, unose se devize koje ce ovde biti potrosene i time ce podstaci nasu kljakavu privredu i trgovinu. Nazalost, tesko da cemo naici na nekog ko je dovoljno razuman da na to gleda pravim ocima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari