CaptainCrash
3.5" Floppy
- Učlanjen(a)
- 06.08.2012
- Poena
- 48
tako je, koga je greda opalila ..
šalu na stranu, šta je BEAM?![]()
BEAM Confidential Cryptocurrency and DeFi Platform
BEAM Confidential Cryptocurrency and DeFi Platform

😁
tako je, koga je greda opalila ..
šalu na stranu, šta je BEAM?![]()
Pazi da ne padne i pusenjeKad BEAM opali ...ima da bude LONG kao "tykson" Rona Jeremy-ja narednih couple months 🚀
🛰️💵
🤣
Saj... bez vredjanja 🤬🤬🤬Pazi da ne padne i pusenje![]()
![]()
![]()
Svi su šitovi osim btc-a, a to što si ili još čekaš 10x, svakako ne znači da nije.Ja sam pre šetao od coina do coina, uglavnom all in ali ne u bilo koji(ne u LTC naravno 🤣) nego u one koje ne spadaju pod shit a koji zbog nekih događaja u budućnosti očekuje skok. Tim načinom sam došao do 10x od investicije i sada sam opet all in u jednom ali ne bežim iz njega makar doživeo pucanje balona kako morbius kaže + sam ga sa celim profitom uhvatio na dobroj ceni. I sad čekam 10x od njega, za 6 meseci, godinu ili dve niie bitno. HODL
Koliko mi je zao sto sam prodao Sol na oko 19$... moram da podelim ovde, nosim to u sebi danima 😂
Salu na stranu.. Zaista se sjajno drzi
Nakon glupog trejdovanja i minusa od 2500$ za nekih sahat ipo igranja, riješih se toga tako što sam ostatak ubrizgao u BTT i neka ga, il ce nestat il će otić u vasionu. Inače ne igram na siguricu, većinom all in one, tako da je to još jedan u nizu od gluposti koje sam napravio.
Čuvaj te se.
Ako se popune, dobro je, a ako ne - ponovo dobro, idemo gore.
Pa to ja i kazem. Obzirom da je LTC krenuo gore 2 dana pre pada, posle pada btc-a nije kalirao mnogo. Ima dobru poziciju. 10% je realno nistaVećina jačih altova je dobro prošla. Nije ltc ništa ni bolje ni lošije prošao od ostalihsvi su fasovali po malo, ništa stršno za sad.
Sve do -10% je realno ništa, kad su svi napumpani dobro...
Nema još ni jedna naznaka da smo blizu top-a, kao ni bear-a, bez brigeA ako odemo u bear?![]()
Bolje da ostane jos malo ispod 60k, altovi ima da izdivljaju kao nikad.Pa to ja i kazem. Obzirom da je LTC krenuo gore 2 dana pre pada, posle pada btc-a nije kalirao mnogo. Ima dobru poziciju. 10% je realno nista
Bukvalno se samo ceka BTC da krene da bi svi altovi otisli gore. Ako probije 60K onda ocekujem da pojuri ka 70K i prelivanje iz altova.
U slucaju kokrekcije i pada cene... Bice dobat deo mog portfolia. Budimo realni, malo je verovatno za 50+$Ima u ovoj temi kako sam uzeo SOL na RSI (1h ili 4h ne sećam se) overbought na 9.5$, vrištao je RSI da ide dole cena (i naravno pala cena na ~7$), ali suprotno TA logici uzeo sam za HODL. Samo presečeš i uzmeš sad na 27$. 😂 (šalim se, uvek je bolje uzeti na RSI oversold). Nije nemoguće da ode i na 100$ ako se bull nastavi, projekti se samo umnožavaju. Solana zajednica je odlična, maksimalna zajebancija. 😂 Shitposting all over the place. 😀 Juče neko iz solana zajednice iz zajebancije iscimao neki eFeerium projekat vezano za web domene, kao ovo bi bilo dobro za solanu, i eto ih CEOs oba projekta i pao dogovor. Ludilo mozga šta se dešava trenutno. Sve može, udri po starom sistemu. 🤣😅
A sad jedna ozbiljna TA analiza za iscrtanim linijama:
![]()
🤣🤣🤣
Znam. Prvo altovi moraju da se izdivljaju da bi imalo sta da se preliva posle. Do kraja meseca sigurno 400$, bas se vidi izdaleka. Bice jako lep mesecNema još ni jedna naznaka da smo blizu top-a, kao ni bear-a, bez brige
Post automatically merged:
Bolje da ostane jos malo ispod 60k, altovi ima da izdivljaju kao nikad.
Spremi se za 400$, very very soon 🚀🚀🚀
Sta bi ti smatrao za naznake bear-a?Nema još ni jedna naznaka da smo blizu top-a, kao ni bear-a, bez brige
HODL do sledećeg ciklusa. 😅😂A ako odemo u bear?![]()
~x4 tj. 100$ bi ga doveo na 8-mo mesto market cap-a, po meni realno u nekom trenutku. Ali to će samo vreme da pokaže.U slucaju kokrekcije i pada cene... Bice dobat deo mog portfolia. Budimo realni, malo je verovatno za 50+$
Ocekujem "detaljnu analizu" i neku siru sliku 😁😉HODL do sledećeg ciklusa. 😅😂
~x4 tj. 100$ bi ga doveo na 8-mo mesto market cap-a, po meni realno u nekom trenutku. Ali to će samo vreme da pokaže.
![]()
Diskusija o cenama
Kapetane, ne pratiš fabulu radnje - forum neće više moći preko TT ;) Auuu koje smaranje a jedva sam se navikao zadnjih par meseci 😩 Hvala za info, znaci od sad samo 'vako?forum.benchmark.rs
Baciću pogled malo dublje na BEAM, vidim da je povezan sa MW. Što se tiče BTT-a ima da odvojim neku zaradu samo da kupim kao zahvalnicu za silne godine i download koji mi je omogućila torrent mreža.![]()
auu koliko bi to bilo sad. Ja bezveze bacio 100 dollara u novembru 2020 i dobio 1153 komada koji trenutno vrede 3800usd, zao mi sto nisam usao bar sa 1000usd 😂..... a ja prodao ENJ po nabavnoj ceni avgusta 2019...msm 8490 komada 😩
Pa koji coin danas nije dobio vakcinu od njih ?Dogurao na 1.8 jer su jutuberi dobili vakcinu.
Double top na 4-6 ili 12h, i pad od bar 30-40% u par dana.Sta bi ti smatrao za naznake bear-a?