Mislis da je ovaj pad ustvari onaj (25-30k) sto je predidjao La?Lepo je rekao LA prognozu... na zalost molio sam Boga da se sve odrzi do 1-2 marta ali eto, nije se desilo. Lomio sam se da idem ALL IN sell ali sam eto cekao ipak taj sam pocetak za par dana i pogresio, sada bi imao bas lepu svotu coina...
Covek je takodje u decembru rekao "vidimo se uskoro na 50k",to je moglo biti dvosmisleno u smislu tek polovinom godine ali u ovom slucaju "uskoro" je bilo kroz m nepuna 2 meseca...
Sta je tu je, ocekujemk jos neku poruku, savet od njega, bilo bi lepo a do tada cekamo i ocekujem konsolidaciju vremenom, do leta kako je rekao. Nadam se da ce Alts ovog puta pratiti BTC u skoku da ih opet ne osisa i ne resetuje na fabricka sa kraja 2020.
Sad kad se desilo, svi sve znaju i sad kao prate trend i kenjaju u kom smeru ide(msm na neke nabedjene sa YT) a Stacker je rekao za Fibonaci na oko 58-59k jos ranije i da zavisi od toga kako ce reagovati na tojncifri a sledeci lvl je bio msm oko 62-64k...mada i on je misljenja da je double pump ovaj ciklus.
Steta sto Hogara i Simketa a pogotovo LA nema cesce sa ANALIZAMA 😉
Mene je ta analiza odvela na pogrešan put. Pomislio sam da bi 2YMA*5 mogao da padne s obzirom da je pominjao korekciju u martu i vrlo nisko dno te korekcije. Bio sam svestan da je nedelja veče bila idealno mesto za uzimanje profita, ali odabrao sam da idem na daleko manje verovatan scenario proboja. Početnička greška, sad nema druge nego da čekam da me market izvoza gore-dole kao vola. Nikakve ni koristi od cele stvari, nivoi su trenutno previsoki za dokupljivanje. Verovatno bar neće biti ni štete, jer bi cene trebalo da se polako oporave, osim ako krene berza da pada, što doduše može bilo kog momenta da uradi.Lepo je rekao LA prognozu... na zalost molio sam Boga da se sve odrzi do 1-2 marta ali eto, nije se desilo. Lomio sam se da idem ALL IN sell ali sam eto cekao ipak taj sam pocetak za par dana i pogresio, sada bi imao bas lepu svotu coina...
Da, najverovatniji razlog dešavanja u poslednja 2 dana. Elon Musk je najavio tu vest.![]()
Bitfinex, Tether settle with New York's Attorney General for $18.5 million
Crypto firms Bitfinex and Tether have settled with the New York Attorney General's office, ending a legal dispute that began in mid-2019.www.theblockcrypto.com
Tresla se gora, rodio se mis...
Da znam bilo bi dobro.... da ne znam, tacno je! Moze da bude blagi oporavak pa opet pad na njegovu prognozu ili priblizno a mozda je ovo malo trzaj danas a pad se nastavi. Sad ako imas myda ti sve prodaj pa gledaj u pasulj dal ces zakasniti na voz, da li ce jos dole, za koji period... kad do sada nisam nista dirao, bolje da tek sad nista ne cackam 😆Mislis da je ovaj pad ustvari onaj (25-30k) sto je predidjao La?
Pa jel ti 45k deluje kao korekcija od 25-30k ?Mislis da je ovaj pad ustvari onaj (25-30k) sto je predidjao La?
Pa sta da ti objasni te cifre se znaju koliko vec? Nista covek ne objasnjava neko podseca gde su cifre.
Ja sam očekivao da će se BTC smiriti neko vreme i dati priliku altovima da skoče još pa tek nakon toga korekcija, međutim...Najgore je kad se izvozas ko majmun gore dole po treci put za redom😄
Jos sam ovaj put sam prebacio sve sa trezora na binance da budem spreman i opet nista nisam prodao.
Meanwhile Solana leti x2 u BTC😐
2 manje pozicije sa kojima trejdujem u BTC sam zarobio u altovima par dana pred crash....dupli samar
Ako biste zeleli da narucite bull trap vest, da li ovo spada u idealnog kandidata?Da, najverovatniji razlog dešavanja u poslednja 2 dana. Elon Musk je najavio tu vest.
20-25% korekcija na ishod Finnex procesa je vrhunski scenario.
Za palacinke ti trebaju pare,evo ja sam kupio palacinke na 1$, sada su 13$,mada su bile i 20$ pre neki danZa palačinke ti ne trebaju [email protected] samo jaja.
A ne pričaš za princes krofne koje si platio po 35$ a sad su 0.0000067$Za palacinke ti trebaju pare,evo ja sam kupio palacinke na 1$, sada su 13$,mada su bile i 20$ pre neki dan
pa sta da se radi kad volim da jedem slatkoA ne pričaš za princes krofne koje si platio po 35$ a sad su 0.0000067$
Znam isto sam i ja. 😎
razbijenaZa palačinke ti ne trebaju [email protected] samo jaja.
Bolje da se vozimo džaba kao majmuni gore dole, nego da kao majmuni ostanemo bez novčića dok idemo gore dole.Najgore je kad se izvozas ko majmun gore dole po treci put za redom😄
Meanwhile Solana leti x2 u BTC😐
Bravo za post ! 🙏Bolje da se vozimo džaba kao majmuni gore dole, nego da kao majmuni ostanemo bez novčića dok idemo gore dole.Mislim, kao što sam ispao majmun sa LTC:XRP trejdom. Bila je dobra odluka (kratkoročno) što sam sa gubitkom (~30%) izašao iz XRP-a i prešao u SOL (danas sam mogao da se vratim iz SOL-a u LTC i da imam takokreći istu količinu LTC-a sa kojom sam ušao u glupavi XRP trejd. Ipak taj trejd je doneo i dobre strane, malo me je otreznio, nisam više na berzi, šetam, čitam knjige, opušteno i kad ide gore ili dole... i još mnogo drugih pozitivnih stvari.
Just HODL!
Meanwhile Solana ušla u top 20. Za sada odlične pumpamentals ima!![]()