Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ti bi druze mozda mogao da zagrebes temu zvanu crypto malo vise od ovoga, pa bi gledao Saj-eve komentare iz druge perspektive.

Covek sedi i zagovara da se sedi u mrtvom coinu kojem je glavni dev uradio literal rugpull, samo sto cena nije otisla na 0 jer ima ko zna koliko Saj-eva na svetu, neki manipulisu a neki se samo nadaju. Tako je zagovarao i prosle godine na vrhu od 135 da ce coin na 360. Cela njegova logika se bazira na vec vidjenom, pa to i novajlija moze, da udje na CMC selektuje BTC, selektuje log scale i ulazi/izlazi po ciklusima, samo sto bi novajlija za 7 dana nasao perspektivniji coin. 250% od marta, ko je ovde lud? Pump and dump coin kojem ce naravno doci vreme a tada cu i ja preliti i skoristiti njegovu jedinu svrhu, a do tada.. bilo sta drugo, bukvalno.

Inače svi ostali nisu pump and dump nego su svi bazirani na rezervama u zlatu i platini. [emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Prosla bejase 2019, valjda? Pricamo o junu 2019, kada je gosn. Saj mislio da smo u bullu i najavljivao nerealne lvle za LTC (tipa 240 i 360) kada je coin bio na 135, coin peakovao istog dana na 138 i onda se topio do januara. Ja prodah na vreme (tj. malo/dosta ranije :d) jer sam znao da nije to to (uprkos sumnjivom volumenu), a ortaku kojem sam dao da cita Bench i koji nije usao na vreme pa sam ga savetovao da ni ne ulazi jer ce jos jednom dno dna, je morao da FOMO IN u poslednjem trenutku jer "ode ovo bez nas" :p. 50% sanse da nasumicno ubodes sledeci ciklus, a u prici je koliko godina? Ali koliko vidim neki fake accountovi su zadovoljni njegovim paid shillovanjem i repetitivnim ponavljanjem "ceka da opali" i "spremite se".

Inače svi ostali nisu pump and dump nego su svi bazirani na rezervama u zlatu i platini. [emoji23]

Da li sam rekao da svi ostali nisu pump and dump, ili da je samo ovaj pump and dump? Ne vidim.

A sad pogledaj kontekst i nastavak recenice, pa mi reci posto se slazemo da vecina jeste pump and dump, da li prelivas, ili sedis u coinima kao Saj?

Poslednja izmena:
Ovo zadnje za prelivanje valjda zavisi samo da li trgujes na dnevnom nivou ili si u nekom coinu pa cekas zamisljenu cifru-e da istreses.Ja htedoh da 80% monera pretvorim u 3 x vise ltc-a i zamalo mi izmace:d

Supreme.50 molim te da uzmeš više učešća u ovoj temi o cenama. Sigurno je da više različitih razmišljanja sa kakvim takvim argumentima mogu da doprinesu da i mi obični investitori stvorimo neko mišljenje. Šta misliš o trenutnoj situaciji? Kratkoročno i dugoročno. Hvala.

Stvarno necu da se svadjam i da objasnjavam 100x. Ne spustam se na taj nivo. Nikada nisam rekao da sam neki mag i da nisam pogresio nikada. Trgujem svojim novcem i svojm novcicima, nikoga nisam prevario.
Svaka dala prica je suvisna i necu nikada vise odgovoriti na bilo kakvu prozivku niti ce me 2 coveka "oterati" s foruma kao sto su ostali "oterani".

Ajmo dalje. Imali smo malu korekciju, uskoro ce opet napad na 19K. Nemam nista protiv ni da docekamo Novu na ovom nivou ali ATH ce se sigurno napasti.

Tapatalk from Poco loco

Stvarno necu da se svadjam i da objasnjavam 100x. Ne spustam se na taj nivo. Nikada nisam rekao da sam neki mag i da nisam pogresio nikada. Trgujem svojim novcem i svojm novcicima, nikoga nisam prevario.
Svaka dala prica je suvisna i necu nikada vise odgovoriti na bilo kakvu prozivku niti ce me 2 coveka "oterati" s foruma kao sto su ostali "oterani".

Ajmo dalje. Imali smo malu korekciju, uskoro ce opet napad na 19K. Nemam nista protiv ni da docekamo Novu na ovom nivou ali ATH ce se sigurno napasti.

Tapatalk from Poco loco
Puna podrška,drug,samo pozitivno
+1

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Lepo, samo hodl i bez brige.

Ja ću deo profita prebaciti u adu i dash, jer mislim da mogu lepo da se napumpaju uskoro.
Iz eth-a planiram da izlazim postepeno, ali sigurno ne pre leta - jeseni sledeće godine, otprilike po 10% na svakih 500$ rasta, najverovatnije u usdt, usdc i dai... ali diskutovaćemo ovde kad dođe vreme za to.

Jedini savet za one što nisu ušli na vreme, je da se postave orderi za long na, manji leverage i lagano samo.

Za btc, prvi target za izlaz mi je okvirno između 22 i 24k, gde ću izaći sigurno sa 10%, a za dalje ćemo videti.

Uzdravlje, i srećan trejding

@Morbius
Nije uopste problem sta kod go razmisljao i pisao o ovoj temi ako pricamo o cenama crypta(smatrao on za sebe da je pocetnik ili veteran) , ali ja iz tvojih postova pojma nemam sta ti mislis o ceni , jel mislis da smo presli u bear ili ocekujes korekciju?Iz tvog prethodnog posta vidim da smatras da su ljudi pohlepni , sto i nije neka novost , zar ne?
Ja mislim da je korekcija i da nastavljamo gore.

Kad je masa toliko pohlepna, to ti je znak da je kraj blizu. Što ne znači da treba praviti short, ovo je kao voz, ne smaš da mu staješ na put. Neće biti korekcije i nastavka dalje zato što cena na putu gore nigde nije gradila support. Možeš pogledati kako to izgleda na prethodnim balonima, kada balon pukne cena prvo isproba pređašnji peak ili tako neki nivo gde se na putu gore duže zadržala, ovde toga praktično i nemamo. Druga stvar, kada BTC raste on davi altove, kada onda altovi krenu da rastu, to ti je obično znak da se snaga skoka rasipa. Eto, da ti malo pojednostavim za početnika.

hvala , ne smatram sebe za totalnog pocetnika -pratim od 15te otprilike , racunam na to da je masa pohlepna , ali i dalje ne razumem tvoju strategiju , da li trgujes uopste ovih dana?Ako imas crypta , kada mislis da izadjes u fiat?Od proslog balona na kome sam uzeo lepe pare , miningom se nakupila lepa cifra koja je rasporedjena u eth,btc,xmr,ltc itd.Ja ne smatram da je ovo kraj balona , ne lici mi na to.

1000% u odnosu na ovu cenu ;)
Tapatalk from Poco loco

Uu Saj druze to bi bilo onda 500K evra samo na toj investiciji i plus ostale torbe, jaooo :d
Ako i kada se to desi otvaram posebnu temu za jako zanimljiva pitanja, jer definitivno bi se vratio na balkan iz EU, i onda bi bilo jako zanimljiva situacija oko poreza, kako to sve optimalno prebacit jer sam se za zivota i prenaplatio drzavama...al neka to stoji i ceka svoj red :D

Uzeo čovek čekić i eksere, pa sam sebe zakucava za krst. Nikog ja odavde nisam terao, ponajmanje tebe. Ja znam da ti imaš iskustva, ali si generalno paljevina i kad čitam šta pišeš samo automatski odbijem tri na karte od svega što kažeš, ali imaj u vidu da ovde ima i početnika koji još ne znaju da kontrolišu emocije kad trejduju. Umeri se malo šta pišeš, potovo u bull marketu.

Taman se vratis na Balkan da ti neko skine glavu sa ramena :) bezi bre na Fiji ili tako nesto

Salu na stranu, cenio bih savete za nas pocetnike koji sad ulaze u pricu po malo. Imam nesto malo BTC gde sam usao na oko 14,6K. Shvatio sam da nemam toliko novca, ili ne zelim da rizikujem toliko, sad da kupim ceo pa da cekam cifre za 4-5 god. Citajuci kupio sam DOT i LINK, i razmisljam se dalje u njih da ulazem, ima li to smisla?

Uu Saj druze to bi bilo onda 500K evra samo na toj investiciji i plus ostale torbe, jaooo :d
Ako i kada se to desi otvaram posebnu temu za jako zanimljiva pitanja, jer definitivno bi se vratio na balkan iz EU, i onda bi bilo jako zanimljiva situacija oko poreza, kako to sve optimalno prebacit jer sam se za zivota i prenaplatio drzavama...al neka to stoji i ceka svoj red :D
Ti si bre poludeo potpuno. Ne vracaj se ovamo ni za zivu glavu, balkan ima svoju sopstvenu dijagnozu. Sta ti treba to nerviranje opet, stres... Ja bih otisao negde daleeeeeko i ne bih se vracao vise.

Tapatalk from Poco loco

Molim za misljenje u vezi ETH da li ulaziti sada na 580$ ili ocekujete korekciju u narednim nedeljama? Hvala

Ali eth 2.0 se nece desiti skoro sudeci po kolicini nocvica koja je sad zakljucana a koja tek treba da se zakljuca da bi se lansirao zar ne?

Sent from my phone

Danas je već na 58%

Moram priznati da sam malo iznenadjen ponasanjem btc-a, ocekivao sam sigurnu korekciju i testiranje levela na dole (ili bar jednog) ali izgleda da medvedi bas nemaju snage da ga svuku skoro nimalo.

Svakako da nije nimalo dobro sto ne idemo kako bi trebalo sa gradjenjem supporta ali sta je tu je, da vidimo dokle moze bez neophodnog hladjenja i kakva ce posledica biti...

Da ali koliko sam shvatio 1 igrac(ili nalog) je ogranicen na 32 etha

Sent from my phone

Moram priznati da sam malo iznenadjen ponasanjem btc-a, ocekivao sam sigurnu korekciju i testiranje levela na dole (ili bar jednog) ali izgleda da medvedi bas nemaju snage da ga svuku skoro nimalo.

Svakako da nije nimalo dobro sto ne idemo kako bi trebalo sa gradjenjem supporta ali sta je tu je, da vidimo dokle moze bez neophodnog hladjenja i kakva ce posledica biti...

Sto bi rekli "the trend is your friend until the end". Ne treba se boriti protiv trenda, niti vredi prognozirati trend. Kad si u njemu, u njemu si

ma vitalik ga puni :D dok je Vitalik ziv bice manipulacija sa ETH-om covjek uvije izmisli neku glupost i ljudi se stalno primaju na to, naravno za nas je to odlicno :d

Covek je genije. A svaku glupost koju tako zamisli savrseno tempira da se pumpa do ludila. Svaka cast, zna sta radi.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno