Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vidim napokon da se i ovaj xrp sh!tcoin budi polako, novi year high, bas me zanima kakvu li ce cenu dostic s obzirom na ono sto jest...

Xrp ima potencijala za pump, secam se u proslom krugu kad mu bese zestok pump je bio 2 mesto po mcapu, prestigao je bio eth, bio je preko 3$ cini mi se, sad je daleko od toga ali nikad se ne zna, vec je solidan volume

Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Da li mislite da je pametnije sedeti u BTC pa preliti u Litecoin (neki alt) nego sedeti u LTC i cekati da krene?

Ja sam kupio malko ltc-a i xrp, eth majnujem tako da laganica [emoji16]

Pa zato sto vidimo sta se desava i svesni smo sta se desava. Ja stvarno zelim da jos neko uzme neke pare, samo zbog toga pisem.
Iznenadjujuce mali procenat ljudi svestan sta se sprema i to je meni jako zabrinjavajuce. Svakog puta 90% ljudi ne doceka ni pola pumpa jer prodaju prerano. Nece ni sada biti nista drugacije ako slusate ljude koji sada vicu naglas da se napravio balon.

Ti si na vrhuncu balona iz 2017. i 2019. vikao da je to tek početak i da će ići još mnogo dalje. Šta ti pomažeš ljudima, da ostanu bez gaća? Ložana si i nemaš nikakve mere.

Ljudi, pametno ovde, uzimajte profit korak po korak. I meni je bilo toplo oko srca kad sam jutros pogledao wallet, ali kako ovo visoko leti, tako isto mora i da nisko padne. Ne mogu da vam kažem na kojoj ceni, ali mogu da vam kažem kada, imamo još maksimalno dve nedelje. Kako je ovo raslo bez ikakvog otpora, tako nemamo ni nikakav support dole sve do 14k kad bude krenulo da pada.

Ali slažem sa većinom, ovo je zaista dokaz da nas čeka novi rast, tamo negde mart, april najverovatnije, ako ne bude nekih neplaniranih događaja.

Budi se polako i bch [emoji16]

Da li mislite da je pametnije sedeti u BTC pa preliti u Litecoin (neki alt) nego sedeti u LTC i cekati da krene?

Savrseni scenario bi bio bas taj, da se sedi u vozu koji ide pa da se predje u drugi kad prvi stane ali mislim da nije niko toliko pametan da ubode donji vrh pa da proda na gornjem i sve tako. Ja sedim na jako dobroj kolicini ETH vec od marta i nisam nikad bolje ubo buy priliku, a mogo sam davno da rasprodam sve kako evo vec ETH raste, ali nista ispod 1000e/ETH.

Evo sve se lepo penje polako, cela berza u zelenom [emoji16]

Pitanje gde izaci sa xrp i ltc?

Ti si na vrhuncu balona iz 2017. i 2019. vikao da je to tek početak i da će ići još mnogo dalje. Šta ti pomažeš ljudima, da ostanu bez gaća? Ložana si i nemaš nikakve mere.

Ljudi, pametno ovde, uzimajte profit korak po korak. I meni je bilo toplo oko srca kad sam jutros pogledao wallet, ali kako ovo visoko leti, tako isto mora i da nisko padne. Ne mogu da vam kažem na kojoj ceni, ali mogu da vam kažem kada, imamo još maksimalno dve nedelje. Kako je ovo raslo bez ikakvog otpora, tako nemamo ni nikakav support dole sve do 14k kad bude krenulo da pada.

Ali slažem sa većinom, ovo je zaista dokaz da nas čeka novi rast, tamo negde mart, april najverovatnije, ako ne bude nekih neplaniranih događaja.

Morbius nisi u pravu. Pratim ovaj forum dosta dugo da bih mogao da zaključim da je Saj mnogo puta bio u pravu i pomogao novim članovima da razumeju istoriju dešavanja kripto cena, a ti ga napadaš nikakvim argumentima i želiš da mu smanjiš ugled. Pametan si čovek i cenim tvoja razmišljanja, ali ne diraj Saj-a, La-a, Simketa, Goldija i ostale dobronamerne i pametne članove ovog foruma. To ničemu ne vodi. Svi mi ovde treba da budemo drugari i kolege i da pomažemo jedni drugima, a ako i kritikujemo nekoga to treba da bude argumentovano.

Ja imam daleko najviše XRP od nekoliko raznih coina, a on je nekada bio 3,5$, tako da ima dosta potencijala. Smatram da on može jako brzo da nagura visoku cenu, ali ne znam zašto je to tako. Znao je brzo i da pada. Takav je. Verovatno zbog banaka i velikih igrača.

Ja se prisećam da je Saj baš krajem te 2017. upozorio da se tradicionalno ljudi istresaju pred katolički božić. Barem sam ja neko njegovo pisanje tako razumeo. Da sam ga poslušao imao bih profit od preko 40k evra. Naravno, Saj nije mogao da garantuje šta će da se desi. I ne znači da je uvek u pravu. Kao što ni bilo ko drugi ne zna ništa sigurno. Svako ovde mora da bude svestan da savete sluša na svoju odgovornost. Ima i onih koji suviše bukvalno kapiraju savete. Sećam se da je La jednom pisao (ilustracija) da se btc uzme na 12 i da će ići do 13,6. Pa mu neki... zamerili kada je btc stao na 13,4 ili tako nešto. Za bukvalistu je procena bila pogrešna, ali za one sa manje hormona i više neurona (rima!) prognoza je bila kao iz kristalne kugle. Što opet ne znači da berza uvek njega prati.

Elem, ne znam čemu prepucavanje kad ništa nije sigurno, posebno kod kripta. Ako sam dobro razumeo, ti si pominjao berzanske indekse kao podlogu za svoja predviđanja, a na kraju i sam konstatovao da se btc (više) ne ponaša prema njima. Pa dobro. Niko normalan ne misli da si bio zlonameran u svojim savetima. Ali nije ni Saj. Moje mišljenje, naravno.

Morbius nisi u pravu. Pratim ovaj forum dosta dugo da bih mogao da zaključim da je Saj mnogo puta bio u pravu i pomogao novim članovima da razumeju istoriju dešavanja kripto cena, a ti ga napadaš nikakvim argumentima i želiš da mu smanjiš ugled. Pametan si čovek i cenim tvoja razmišljanja, ali ne diraj Saj-a, La-a, Simketa, Goldija i ostale dobronamerne i pametne članove ovog foruma. To ničemu ne vodi. Svi mi ovde treba da budemo drugari i kolege i da pomažemo jedni drugima, a ako i kritikujemo nekoga to treba da bude argumentovano.

Ja imam daleko najviše XRP od nekoliko raznih coina, a on je nekada bio 3,5$, tako da ima dosta potencijala. Smatram da on može jako brzo da nagura visoku cenu, ali ne znam zašto je to tako. Znao je brzo i da pada. Takav je. Verovatno zbog banaka i velikih igrača.

Ti bi druze mozda mogao da zagrebes temu zvanu crypto malo vise od ovoga, pa bi gledao Saj-eve komentare iz druge perspektive.

Covek sedi i zagovara da se sedi u mrtvom coinu kojem je glavni dev uradio literal rugpull, samo sto cena nije otisla na 0 jer ima ko zna koliko Saj-eva na svetu, neki manipulisu a neki se samo nadaju. Tako je zagovarao i prosle godine na vrhu od 135 da ce coin na 360. Cela njegova logika se bazira na vec vidjenom, pa to i novajlija moze, da udje na CMC selektuje BTC, selektuje log scale i ulazi/izlazi po ciklusima, samo sto bi novajlija za 7 dana nasao perspektivniji coin. 250% od marta, ko je ovde lud? Pump and dump coin kojem ce naravno doci vreme a tada cu i ja preliti i skoristiti njegovu jedinu svrhu, a do tada.. bilo sta drugo, bukvalno.

• Like
Reagovanja: MPM
Krenuli su altovi, nadam se sledece sedmice da se BTC priblizi ATH-u, optimalno da ostvari novi ATH, mislim da bi onda tek podivljalo sve van kontrole.

Ti bi druze mozda mogao da zagrebes temu zvanu crypto malo vise od ovoga, pa bi gledao Saj-eve komentare iz druge perspektive.

Covek sedi i zagovara da se sedi u mrtvom coinu kojem je glavni dev uradio literal rugpull, samo sto cena nije otisla na 0 jer ima ko zna koliko Saj-eva na svetu, neki manipulisu a neki se samo nadaju. Tako je zagovarao i prosle godine na vrhu od 135 da ce coin na 360. Cela njegova logika se bazira na vec vidjenom, pa to i novajlija moze, da udje na CMC selektuje BTC, selektuje log scale i ulazi/izlazi po ciklusima, samo sto bi novajlija za 7 dana nasao perspektivniji coin. 250% od marta, ko je ovde lud? Pump and dump coin kojem ce naravno doci vreme a tada cu i ja preliti i skoristiti njegovu jedinu svrhu, a do tada.. bilo sta drugo, bukvalno.

Hvala na savetu kolega, ali pravo da ti kažem pola te nisam razumeo. Ako može malo uprošćenije, na koji coin misliš ? Na SCAL ?
Ja smatram SAJ-a za iskrenog, dobronamernog, korisnog, ... To što je optimista, pa svi smo mi optimiste i očekujemo rast, ali on pogađa u velikoj većini slučajeva. Naravno da ponekad i omane, inače bi bio prorok, vidovnjak. Mislim da ima dosta iskustva, kao mnogi drugi, ali sme da iznosi svoja viđenja, dok se neki uzdržavaju, pa kasnije samo prozivaju ostale. Neću više da ga hvalim, biće sumnjivo. :) To je samo moje skromno mišljenje ne velikog stručnjaka za kripto, ali više od decenije trgujem akcijama na Belexu. Kamo sreće da sam još tada znao za BTC i njegov potencijal. Ali nikad nije kasno. Hvala ti u svakom slučaju.

Ako posmatramo vrh 18960 i ovu cenu malocas , vidimo da se radi o korekciji od 7.17% sto je najveca korekcija koju je BTC imao od kada je krenuo rast u ovom zadnjem periodu , Predhodne korekcije su bile oko 5%.
Mediji pisu da su veliki kupci spremno docekali ovu cenu od 17600 usd i da su kupljene velike kolicine i samim tim cena je brzo otisla gore ponovo , da li cemo uskoro videti ponovni napad na 18960 i novi vrh ili ce doci do ponovo vece korekcije ? :)

Te korekcije su jednostavno dio evolucije bull-a, nista vise, nista manje kao i do sad.

Da li neko moze da kaze koji su nivoi otpora za xrp prema 1$(ako uopste stigne tamo)? Hvala.

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

treba svakako sačekati smer BTC-a, hvatao sam short-long-short, kapiram da će sada long, ali znamo da logika i kripto ne idu uvek jedno s drugim pa je trenutno najbolje biti u keš poziciji dok ne uhvatimo smer

Ne napadam ja nikoga i ne pravim lošu atmosferu. Saj i ja smo suprotne ličnosti i imamo potpuno suprotan pristup trejdanju, ja vrlo oprezni, on vrlo hazarderski, tako da je i logično da se ne slažemo. Bude tu i malo prozivki tu i tamo, ali ne mrzimo se svakako.

Problem je što Saj voli da se razgalami kad stvari idu po njegovom, baš kada manje iskusni trejderi ne bi trebalo da slušaju takav preterani optimizam. Pogledaj i sam kako sada priča o 100k i 300k, a ovo se vrlo jasno sprema da ljosne.

fear-and-greed-index.png

@Morbius
Nije uopste problem sta kod go razmisljao i pisao o ovoj temi ako pricamo o cenama crypta(smatrao on za sebe da je pocetnik ili veteran) , ali ja iz tvojih postova pojma nemam sta ti mislis o ceni , jel mislis da smo presli u bear ili ocekujes korekciju?Iz tvog prethodnog posta vidim da smatras da su ljudi pohlepni , sto i nije neka novost , zar ne?
Ja mislim da je korekcija i da nastavljamo gore.

Da li neko moze da kaze koji su nivoi otpora za xrp prema 1$(ako uopste stigne tamo)? Hvala.

Sent from my SM-G985F using Tapatalk
Koliko ja mogu da vidim, osim ovog na 0.50 gde se i zaustavio sada, koliko toliko bitni leveli su 0.557, 0.63, 0.76, 0.82 i 0.90.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

hvala! @teofilex

:whip:

Screenshot 2020-11-22 183127.png

:d

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno