Cika.Gavra
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 11.03.2021
- Poena
- 145
Na sta mislis kada kazes na ovo se cekalo?ako je za brzu zaradu,to znaci ili da si morao ranije prodati(rizik prevelik,ako krene gore),ili da guras svezu lovu za 10ili 20%opet uz prevelik rizik da ce dole,a za hold tek neviđena glupost jer smo imali bar 2 godine mnogo boljih cena i koje tad kupio sad mu zvizde jaja na koju ce stranu,a za trampa i sve druge stvari sto si pomenuo se slazemPustite Trampa i ostale pm....po meni malo 00, u sta god od altova udjete sada, imacete vrv 50÷ kroz btc odnos.
Bavite se svetskom ekonomijom sa sakom evra...zdravom logikom, bez da koristite mozak, cist mec bez dobitka, po meni panikom gubite trenutak. Ovo je ono sto se cekalo, ko prepozna trenutak u plusu je.
.
BTC D....62%...ok moze jos gore cak i apike do 69 ali..
BTC D....62%...ok moze jos gore cak i apike do 69 ali..
Pa korekciju btc ka 91k i pad altova kroz odnos...dakle ako imas btc, ako imas 00, prebaci deo btc u altove...na to mislim. Ako imas usdt kupi altove, isao bih na visoko volatilna sr**a, sve dosje na slicno.Na sta mislis kada kazes na ovo se cekalo?ako je za brzu zaradu,to znaci ili da si morao ranije prodati(rizik prevelik,ako krene gore),ili da guras svezu lovu za 10ili 20%opet uz prevelik rizik da ce dole,a za hold tek neviđena glupost jer smo imali bar 2 godine mnogo boljih cena i koje tad kupio sad mu zvizde jaja na koju ce stranu,a za trampa i sve druge stvari sto si pomenuo se slazem
ne znam da li treba biti baš siguran u Altove sad, posle svog s*anja koje je Trump napravio i prilično uništio veru u iste.Pa korekciju btc ka 91k i pad altova kroz odnos...dakle ako imas btc, ako imas 00, prebaci deo btc u altove...na to mislim. Ako imas usdt kupi altove, isao bih na visoko volatilna sr**a, sve dosje na slicno.
@morbius
Nismo izgubili visegodianju btcd strukturu nikako. Samo smo blizu ili na maksimumu. Korekciju btcd cemo imati uskoro. Da li 15 dana ili 3.meswca koga briga.
Ako ocekujete 500 do 1000% od alt-a kao ranije... *to vas june nece mune *ne znam da li treba biti baš siguran u Altove sad, posle svog s*anja koje je Trump napravio i prilično uništio veru u iste.
Btc sam prodao na 88 i 93 ,takav mi plan i bio,a da ga sad imam niposto u altove ne bi ulazio,i zao mi sto sam podigao i deo za trgovinu i opustio se pa nemam usdt,jer ovde slozicu se sa tobom bio primer da se uzme jedno 10-15%profita na ulozeno(a mozda i vise)Pa korekciju btc ka 91k i pad altova kroz odnos...dakle ako imas btc, ako imas 00, prebaci deo btc u altove...na to mislim. Ako imas usdt kupi altove, isao bih na visoko volatilna sr**a, sve dosje na slicno.
@morbius
Nismo izgubili visegodianju btcd strukturu nikako. Samo smo blizu ili na maksimumu. Korekciju btcd cemo imati uskoro. Da li 15 dana ili 3.meswca koga briga.
očekujem da ne krvare non stop, tako da, čim izađem iz WIF-a jednog lepog dana (na kukovo leto) a imam tonu longa, eto mene nazad u BTC, *****i, i ovako mogu 100x Leverage sa BTC a WIF samo 50x.Ako ocekujete 500 do 1000% od alt-a kao ranije... *to vas june nece mune *
🫡
Sukob interesa kod Trumpa, sve je napravio da kritpo ode way down......pa da pokupuje kolko mu se iste
.
Pa kad krene da kupuje BTC za rezerve ....QQ i LELE, kako ce cena da skoci. Cisto onako iz zezanja da on i njegovi tajfuni zarade lagano jos par triliona necega![]()
Ne znam nekima ce biti dobrodoslo sto postoji kripto , pa da sa fleskom , karticom, predje preko crte do egzoticnih ostvcaNe znam da li je pomenuti nas AV, ali gorke suze se rone zbog zatvaranja USAID (moje sigurno ne). Biće turbulentno i za kripto, no nagledali smo svega i svačega, tako da ne vidim da će nas nešto Bog zna šta iznenaditi, jedino da sve ode na 0.0000001 i da se ispozdravljamo..al valjda neće još.
Ja sam od ovih para vec oprostio, ako se slucajno vrati na nivoe od prosle godine super i prodacu, a ako ne ko ga j...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari