Maliodpalube
Poznat
- Učlanjen(a)
- 02.07.2022
- Poena
- 35
Prvi vesnik hajp sezone - sad su svi kripto filozofi i mudraci. 
Pa problematika prebacivanja vece kolicine kesa u banku jer nemam tetku u Kanadi plus navikao sam da radim sa kriptom i mislim da tu postoji najveca mogucnost zarade. Mozda nije najsigurnija opcija ali kotrljamo se zajedno evo vec skoro 10-ak godina. Ne drzim ja sve u kriptu naravno ali vecina aseta jeste.Znam da je offtopic, ali zašto uopšte više bilo šta držiš u kriptu sa tolikim portfoliom kada ima mnogo sigurnijih aseta za investiranje?
Onda su svi koju su lajkovali taj post fajlovali. 😂La.Prestige je sve objasnio u svom postu u vezi trejdovanja u ovom trenutku:
![]()
Diskusija o cenama kripto valuta (2024)
Doslo vreme i Dzigija da savetujemo sta je najbolje. Srecan vam price discovery.forum.benchmark.rs
Postoji tema o kripto filozofiranju, ajde da se ovde držimo priče o cenama...
Pa prvi ti nam ovde godinama filozofiraš o opštoj propasti, smaku sveta itd., jel ti jedini imaš licencu za smatranja tog tipa?!![]()
Ali kada ce svakako za par meseci da bude 5k i vise. Kako mozes da napises ovo kao da je to izvesno a ne znas sta ce se desiti? Ko kaze da ce biti 5k i vise? To je tvoja zelja i hopium mnogih kao i moj. Ako ce se svakako desiti prodaj sve sto imas, stan, kucu, automobil sve i kupi sada ETH i idi all in. Samo tada mozes da stanes iza svojih reci. Ali to neces uraditi jer ipak nije "kada ce se svakako desiti". Lako je napisati nesto i to je to pa ako prodje, prodje. Ako ne na kraju ces da napises *** nisam bio u pravu kao mnogi.Zasto ne bi uzeo ETH, kad ce svakako za par meseci da bude 5K i vise.
Ni tebeNe slusajte nikog ukljucuje i njega.
Ali ja nikoga i ne savetujem. Ja uglavnom pisem o svojim trejdovima. Ne mogu da savetujem nekoga jer da bih to radio moram da znam nesto i da to bude potkrepljeno cinjenicama a ne mojim zeljama. Prosto je. Mnogo ljudi me je privatno i ovde preko poruka pitalo sta da rade i uvek im kazem da ja to ne smem i ne mogu da im kazem jer ne znam.Ni tebe
Mislim da se ovde podrazumeva da svako odgovara za svoje postupke, da to ne moramo da naglasavamo posle X godina u temi. Svako ima svoju glavu.
To je tvoje misljenje i to je ok. Ni ja tebe ne shvatam ozbiljno jer nemam sta da procitam pametno. Da ne mislis da mislim nesto lose, nas dvojicu zanimaju razlicite stvari, imamo razlicite ciljeve pa zato i nemamo neke dodirne tacke. Ti juris trgovine, ja se vozim kroz ciklus.Treba da preispitas sebe i pricu o FET-u i magicnih 10$. Kada pogledas svoje postove od ranije bukvalno si shilovao FET sa nekom pricom o AI-u i cemu vec da bi na kraju prodao i kupio DOGE. To nije pametno jer si sigurno neke clanove navukao na FET samo hajpujuci neki tamo shitcoin za koji retko ko da je i cuo. Ponese te hajp i pises svasta nesto. Ovde ima ljudi koji su od juce u kriptu i svasta mogu da pomisle. Ja sam formirao svoje misljenje da si ti veciti moonboy i da te ne shvatam ozbiljno. 😀
Ja ne jurim trgovine. Ja sam hodler, trejdujem, stejkujem. All in one. Ti se vozas kroz cikluse ali ne izlazis. I to je ok. Po meni moras izaci na nekoj stanici.To je tvoje misljenje i to je ok. Ni ja tebe ne shvatam ozbiljno jer nemam sta da procitam pametno. Da ne mislis da mislim nesto lose, nas dvojicu zanimaju razlicite stvari, imamo razlicite ciljeve pa zato i nemamo neke dodirne tacke. Ti juris trgovine, ja se vozim kroz ciklus.
Ja se razmisljam i da se vratim u FET sad kad vec pokazuje znake zivota. Ici ce on jos gore.
Mislis da ti sa stvojim trgovinama nisi navukao nekoga da ne trguje kao ti? Ni ti ni ja ne vucemo nikoga za rukav niti imamo ikakve koristi od toga da li ceko uraditi isto sto i mi.
Sto ti smeta prica o AI i o FET-u? Pa svako razmislja svojom glavom. Radis ono sto ti donosi pare i to je ok. I dalje sam misljenja da Ai novcici u ovom ciklusu mogu mnogo. Apsolutno niko ne mora da se slozi samnom.
Браво Џиги 👑Ali ja nikoga i ne savetujem. Ja uglavnom pisem o svojim trejdovima. Ne mogu da savetujem nekoga jer da bih to radio moram da znam nesto i da to bude potkrepljeno cinjenicama a ne mojim zeljama. Prosto je. Mnogo ljudi me je privatno i ovde preko poruka pitalo sta da rade i uvek im kazem da ja to ne smem i ne mogu da im kazem jer ne znam.
Još kad bi ga strela ipratila...bar jos dva dana..Ne pamtim kad je ripple odradio 40% u danu.....pre samo mesec dana bio .51
pogresio je samo jednomKo je pratio njegova upustva, mogao je fino da zaradi. Čitajući godinama šta je pisao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari