Šta je novo?

Diskusija o cenama kripto valuta (2024)

Ne planiram bukvalno nista i taj Tron mi bleji godinama. Cisto me je zanimalo misljenje mase i da namerno to uradim da vidim kako ce proci trejd. Taman cu imati koga da krivim ako bude pogresan. 😀 Ako bih prodao ide cela kolicina ( oko 100k komada ). Nije nesto puno za sume sa kojima ja trejdujem ali moze biti zabavno. 😀
Nije malo novcica, oborices cenu ako sve odjednom prodas.
Necu da napisem nista da ne budem krivac :ROFLMAO:

Edit: Da su moji novcici ja bih istovario polovinu. Jurio bih korekciju pre Nove i tu bih dokupio nazad i istovarao posle oko dolara sve. Ako brzo dodje na dolar onda tu pola, pola ispod 2.
To je naravno pod pretpostavkom da se nastavi bull

Poslednja izmena:
TRX
sudeci po XRP i ADA ovo je bio prvi x2
cekamo sledeci x2 :)
za sada keep the coins:sleep:
......
COMP na 110 ako ga neko ima bice zanimljivo skroz, dinosaurusi se bude

Poslednja izmena:
Nije malo novcica, oborices cenu ako sve odjednom prodas.
Necu da napisem nista da ne budem krivac :ROFLMAO:

Edit: Da su moji novcici ja bih istovario polovinu. Jurio bih korekciju pre Nove i tu bih dokupio nazad i istovarao posle oko dolara sve. Ako brzo dodje na dolar onda tu pola, pola ispod 2.
To je naravno pod pretpostavkom da se nastavi bull
Nema sanse da oborim cenu sa mojom kolicinom. Malo je to novcica. Videcemo. Neka stoje za sada. Ali upravo sam izasao iz ETH-a na 3750$. Ona kolicina kupljena na 3575$. 175$ po coinu tako da je to ok. Do daljenjeg sam u USDT-u. Neplanirano ali povecao sam prodajni average cele kolicine koji je sada negde oko 3700$.

Ja sam prebacio SOL u ETH i ne zadugo ETH trgao na gore.
BCH sam prebacio u DOT , a i on je malo skočio tako da sam se otarasio 2 novčića,
smanjio broj različitih komada koina i sada čekam skokove.
Uloženi stan se ja mislim uduplao na 2 stana otprilike.
Sada cvikam da mi korekcija ne pomrsi račune.
Na loto od nekoliko kombinacija ubodem 1 broj, bacam po nekoliko stotina dinara bez veze.
Kada već nemam sreće u igrama na sreću, bar da nas ovaj bul market obraduje.

Poslednja izmena:
Bio sam zagovornik prebacivanja Sol u Eth... U svetlu ove mini alt sezone Sol pokazuje konsolidaciju prema BTC koja ako se nastavi može realno vrlo lepo gore.. 50+%.

Mislio sam da je overvalued coin ali vazda potentan kao i ova ADA 😎

Bio sam zagovornik prebacivanja Sol u Eth... U svetlu ove mini alt sezone Sol pokazuje konsolidaciju prema BTC koja ako se nastavi može realno vrlo lepo gore.. 50+%.

Mislio sam da je overvalued coin ali vazda potentan kao i ova ADA 😎
Šta je pisac hteo da kaže ?

Ima li jos neko da je u VANRY? Neko ga je pominjao pre par dana. Fino se penje
Ja sam usao na $0.06... dobar sam ali mislim da je $2 neki minimum gde bih prodao... kakva sranja pumpaju bez razloga, ovaj tim na dnevnom nivou izbacuje vesti i unapredjenja, ne mogu da navedem ni jedan slican projekat trenutno... a market cap svega $250 miliona. Da ode na market cap recimo TRX-a to bi bilo $20 po novcicu, DOGE-a $43 po novcicu...

A otkad racunamo polaznu osnovu za x2, x5, x10, je l od minimuma ove godine ili?

prosecna letnja cena na kojoj se radila akumulacija, ovogodisnja naravno

XRP 0.6
ADA 0.3
TRX 0.1
DOGE 0.1

sve je otprilike na x4 pa i TRX za njima

Poslednja izmena:
Tanko je ovo preko stotke. Ako ne ode za još barem 5-6k ...prva korekcija bi ga mogla vratiti na 95-6k što ne bi valjalo nikako za altcoine a naročito za ETH

Bitno je da je preslo. Korekcija se svakako ocekuje za desetak dana najkasnije. Nije ni realno da pumpaju cenu ne znam koliko pa da obaraju. Najbitnija stvar je da ima snage da se probije psiholoska granica. Cinjenica da nije odmah skliznulo ispod stotke treba da ti bude ohrabrujuca. Ovo je super, sve ide po planu.

Ne verujem da ce za praznike btc pasti. Verujem da kada je vec probio 100k da ce tu i ostati i da se nece vratiti ikada ispod. Eto napisao pa sada nek se desi obrnuto :).

Ne verujem da ce za praznike btc pasti. Verujem da kada je vec probio 100k da ce tu i ostati i da se nece vratiti ikada ispod. Eto napisao pa sada nek se desi obrnuto :).
Slobodno sto se mene tice. Napisao sam samo kako je bilo do sada, ne mora uopste da znaci da ce opet isto. Vecina stvari se u ciklusima ponavlja ali ciklus ima neki novi tvist. Nije nemoguce i da se ne desi korekcija, odavno se ovako nisu slagale kockice za BTC. Ja i dalje cenim da ce ga biti, videcemo koliko. Razmislicu jos ovu nedelju da li cu da shortujem malo ili jednostavno necu da diram. U svakom slucaju svaki short posle Nove postaje visoko rizican jer ocekujemo parabolu.

Kad se setim...2017

1733388816116.png

bio odvojio 10k da kupim 8 komada, ali isao mi posao pa me mrzelo da se cimam.
a još ranije. 2011 bio $1. Kažem ortaku hajd da kupimo 100kom za $100 a on kaže ma jok, to je neka prevara.:ROFLMAO:

P.S.
A evo šta je okidač
Bitkoin je dostigao najvišu cenu do sada nekoliko sati nakon što je Tramp rekao da će na čelo Komisije za hartije od vrednosti i berzu (SEC) nominovati bivšeg poverenika SEC Pola Atkinsa, koji je zagovornik kriptovaluta.

Trump nominates cryptocurrency advocate Paul Atkins as SEC chair

Poslednja izmena:
@Ljulje Koliko god da si kupio ne bi sada imao. Istovario bi odavno kao sto smo svi koji smo ga kopali nekada davno. Nismo tada ni migli da naslutimo do kojih ce razmera stici. Ne znam nijednog covekao koji nije prodao kada je sa 10 skocio na 16$. Odmah sam otisao po novu grafu. Posle 3 meseca je bilo 70$.
donbozone je juce rekao da se nocas pise istorija... Svaki dan je deo istorije, budite srecni sto ste deo toga.

Nazad
Vrh Dno