Jeste.. Nestao je. Bilo je čak i reagovanja kolega sa foruma. Moguće zbog updatea što ste pravili u to vrene. Ja ću ga obnoviti..Zato što su tako u mogućnosti a i da spreče anarhiju. Šalu na stranu ne vidim da je ovde obrisan neki post u skorije vreme pa ni Trefu koji se žali.
a u cemu se razlikuju od nas ostalih ovde ( hodlera, stakera, minera, tradera ) osim sto koriste druge metode ( sa malo vise rizika ) da ostvare zaradu...Nije mi zao sto su kockari likvidirani, prvo <100k shorteri pa >100k longeri.
U tome sto kad si likvidiran gubis ceo ulozen kapital.a u cemu se razlikuju od nas ostalih ovde ( hodlera, stakera, minera, tradera ) osim sto koriste druge metode ( sa malo vise rizika ) da ostvare zaradu...
Tanko je ovo preko stotke. Ako ne ode za još barem 5-6k ...prva korekcija bi ga mogla vratiti na 95-6k što ne bi valjalo nikako za altcoine a naročito za ETH
Najjača ti je ova: "Ovo je super, sve ide po planu" Koji plan? Za koga ? Meni ne odgovara, a verujem ni tebi ni ovima sto su se složili sa tobom. Ispade mnogo gore nego od onoga čega sam se plašio.Bitno je da je preslo. Korekcija se svakako ocekuje za desetak dana najkasnije. Nije ni realno da pumpaju cenu ne znam koliko pa da obaraju. Najbitnija stvar je da ima snage da se probije psiholoska granica. Cinjenica da nije odmah skliznulo ispod stotke treba da ti bude ohrabrujuca. Ovo je super, sve ide po planu.
ahaU tome sto kad si likvidiran gubis ceo ulozen kapital.
mada i dalje ne vidim u cemu je razlika izgubiti/dobiti npr. 1k eur kroz hodl ili 1k eur kroz long/short. a evo i potvrde sam par postova iznadU tome sto kad si likvidiran gubis ceo ulozen kapital.
Ja sam 3x kretao od nule na zalost. Jednom Vircurex, jednom hakovan... Kasnije se malo zivot zakomplikovao, manjak novca i vadilo se s manjacnice, topio se kapital.
Pa razlika je u realizovanom i nerealizovanom gubitku.mada i dalje ne vidim u cemu je razlika izgubiti/dobiti npr. 1k eur kroz hodl ili 1k eur kroz long/short. a evo i potvrde sam par postova iznad
pa dobro uvek ima budala ali to ne menja sustinu. verujem da ove likvidacije imaju u sebi manje od 1% takvih o kojima ti pricas... Neko je mogao da hodluje BCH kupivsi ga na 3.5k a sada je 7x niza vrednost ili ga je prodao pod 35x manjoj ceni.. znaci kako god okrense svi se trude da zarade neko ovako neko onako , neko manje neko vise uspesno, tako da nema razloga radovanju propasti "longer/shortera" a mi smo kao neka visa klasaPa razlika je u realizovanom i nerealizovanom gubitku.
Ali pre svega u stepenu izlozenosti riziku. Ko rizikuje 1% kapitala na perps, nema problema, ali postoji mnogo kockara koji ceo kapital stave 10-100x i budu likvidirani za 15 minuta, a onda nema nazad.
Update foruma. Nije brisan.Jeste.. Nestao je. Bilo je čak i reagovanja kolega sa foruma. Moguće zbog updatea što ste pravili u to vrene. Ja ću ga obnoviti..
Izvini, nisam te skontao. Koji deo ti ne odgovara?Najjača ti je ova: "Ovo je super, sve ide po planu" Koji plan? Za koga ? Meni ne odgovara, a verujem ni tebi ni ovima sto su se složili sa tobom. Ispade mnogo gore nego od onoga čega sam se plašio.
Pozdrav,
Neka preporuka (iz iskustva) za coin koji je dobar za day trading (with margin leverage), a da nije BTC i ETH?
Hvala
Ako postavljas tako pitanje onda trade with leverage nije za tebe.Pozdrav,
Neka preporuka (iz iskustva) za coin koji je dobar za day trading (with margin leverage), a da nije BTC i ETH?
Hvala
Imam ja jos 1600 FET-a. Imao do nedavno 2500 komada, ali sam zavaljao deo jer me je nerviralo gore-dole. Neka letiIdeemooo FET 😂 Jesam li jedini ja ostao u njemu?
Nisi, imam ja jos nekih 50k 😂Ideemooo FET 😂 Jesam li jedini ja ostao u njemu?
Pa navukao nas SAJ ili ko vec sta da radimo.Nemoj tako da si jedini. Ima FET zapazenu masu pratilaca ovde 😀
Nisi, imam ja jos nekih 50k 😂
Nisi. Ja sam se vratio jos pre par dana. Rekoh lepo, cim je presao 1.7 to je bio signal da utrcim nazad. Tu sam video da ima snage da krene opet gore.Ideemooo FET 😂 Jesam li jedini ja ostao u njemu?
Nista ljudi vracajte sve u BTC saj kupio!Nisi. Ja sam se vratio jos pre par dana. Rekoh lepo, cim je presao 1.7 to je bio signal da utrcim nazad. Tu sam video da ima snage da krene opet gore.
Edit: hahaha sad tek vidim kakvi ste trolovi :d
Vratio sam se aman. Ne pisem ja svaku svoju transakciju, gde sam isao, sta sam radio... Sve je pod kontrolom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari