Šta je novo?

Diskusija o cenama kripto valuta (2024)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znam da je offtopic, ali zašto uopšte više bilo šta držiš u kriptu sa tolikim portfoliom kada ima mnogo sigurnijih aseta za investiranje?
Pa problematika prebacivanja vece kolicine kesa u banku jer nemam tetku u Kanadi plus navikao sam da radim sa kriptom i mislim da tu postoji najveca mogucnost zarade. Mozda nije najsigurnija opcija ali kotrljamo se zajedno evo vec skoro 10-ak godina. Ne drzim ja sve u kriptu naravno ali vecina aseta jeste.

tiiih a je pustio XRP na 1.15 , tacno x2 , prvi "kucic" se u vodu bacaju sto bi babe rekle :)

neki savet za moj portfolio?
NEAR i TON mi ucestvuju sa po 10%, da prepakujem u nesto drugo?

neki dan sam i sa SNXom iskocio u + , ostalo sve ++

Ja XRP drzim od 2017. Sklanjao sam sell order na .75 i na 1.985. Ima tako da mi ga zavuce, kao prvi bull run kad je bio.

Ko je pratio njegova upustva, mogao je fino da zaradi. Čitajući godinama šta je pisao.

Kupuje li neko dip ili? Je l' neko nesto prodao uopste? Mislim da uskoro treba da krene prica o kraju godine, porezi u USA i ostalo kada pocnemo da se crvenimo.

Ja razmisljam da li da udjem opet sa onom prodajom na 3720$. Samo razmisljam za sada. Ne bih cuvao samo bih opet prodao ako bi odskocili 150-200$.

Zasto ne bi uzeo ETH, kad ce svakako za par meseci da bude 5K i vise. Cemu strah da izgubis milione u bullu, kad se ocekuje da cena ide sigurno na gore.
Profit ti je zagarantovan. On tek treba da skoci jako, da povuce ostale i napravi pravu alt sezonu. Lagano ces da dupliras te milione sto imas. Zasto si nestrpljiv?

Nije ovo neki bear skok niotkuda, pa da se plasimo.
I naravno da se ne izlazi iz coina, tek smo na pocetku.

Ne izlazi se iz coina osim iz Feta koji "ubi" koliko davi😃, čak i beda Ltc napravi x2 za mesec

Pa prvi ti nam ovde godinama filozofiraš o opštoj propasti, smaku sveta itd., jel ti jedini imaš licencu za smatranja tog tipa?!:rolleyes:

Kulturno sam prestao da pominjem sve nevezano za cenu u ovoj temi. Aj da je smorni deo ciklusa kad nemamo mnogo o čemu da pričamo, al nemoj sad na samom kraju dok je žurka i padaju pare s neba. Najverovatnije je ovo zadnji kripto ciklus, da ga ispratimo s pažnjom. Posle će doći neki drugi tulipani za novu generaciju kockara.

Zasto ne bi uzeo ETH, kad ce svakako za par meseci da bude 5K i vise.
Ali kada ce svakako za par meseci da bude 5k i vise. Kako mozes da napises ovo kao da je to izvesno a ne znas sta ce se desiti? Ko kaze da ce biti 5k i vise? To je tvoja zelja i hopium mnogih kao i moj. Ako ce se svakako desiti prodaj sve sto imas, stan, kucu, automobil sve i kupi sada ETH i idi all in. Samo tada mozes da stanes iza svojih reci. Ali to neces uraditi jer ipak nije "kada ce se svakako desiti". Lako je napisati nesto i to je to pa ako prodje, prodje. Ako ne na kraju ces da napises *** nisam bio u pravu kao mnogi.

Ja sam kupio ovaj dip ali necu ga cuvati jer je to deo za trejd. Prodajem ga prvom prilikom. Ja uglavnom uradim nesto kada to kazem a ne pricam samo price, price radi i time lozim masu jer pojma nemam sta ce se desiti kao ni ti ali pazljivo cu birati reci a to nije "svakako ce se desiti" jer to nije izvesno. Ako jeste znas sta ti je ciniti. Pitanje je samo imas li hrabrosti jer si ti taj ko pominje strah.

Prilozi

• Screenshot_20241202-142043.png
    Screenshot_20241202-142043.png
    82.8 KB · Pregleda: 108
Ni tebe :ROFLMAO:
Mislim da se ovde podrazumeva da svako odgovara za svoje postupke, da to ne moramo da naglasavamo posle X godina u temi. Svako ima svoju glavu.
Ali ja nikoga i ne savetujem. Ja uglavnom pisem o svojim trejdovima. Ne mogu da savetujem nekoga jer da bih to radio moram da znam nesto i da to bude potkrepljeno cinjenicama a ne mojim zeljama. Prosto je. Mnogo ljudi me je privatno i ovde preko poruka pitalo sta da rade i uvek im kazem da ja to ne smem i ne mogu da im kazem jer ne znam.

Pa valjda je svima ovde jasno da niko ne vidi buducnost i da ne moze da prognozira cenu unapred. Gledanje grafikona i slicno je samo analiziranje proslosti, buducnost niko ne zna. To niko ne treba da ocekuje.
S druge strane nema nista loseg u tome da se podele predjasnja iskustva pa i misljenja. Ne treba niko nikoga slepo da slusa, naprotiv, ali ko ume da probere informacije u raznim postovima moze da izvuce neku pouku.

Meni uvek znaci da procitam fundamentalno razlicita misljenja od svog. Uvek su 2 glave pametnije od jedne. Mozda meni nesto nije palo na pamet, mozda sam prevideo nesto, mozda treba sebe da preispitam... Na kraju krajeva odluka je samo moja sta cu da uradim ali volim da cujem vise opcija svakako.

Treba da preispitas sebe i pricu o FET-u i magicnih 10$. Kada pogledas svoje postove od ranije bukvalno si shilovao FET sa nekom pricom o AI-u i cemu vec da bi na kraju prodao i kupio DOGE. To nije pametno jer si sigurno neke clanove navukao na FET samo hajpujuci neki tamo shitcoin za koji retko ko da je i cuo. Ponese te hajp i pises svasta nesto. Ovde ima ljudi koji su od juce u kriptu i svasta mogu da pomisle. Ja sam formirao svoje misljenje da si ti veciti moonboy i da te ne shvatam ozbiljno. 😀

Treba da preispitas sebe i pricu o FET-u i magicnih 10$. Kada pogledas svoje postove od ranije bukvalno si shilovao FET sa nekom pricom o AI-u i cemu vec da bi na kraju prodao i kupio DOGE. To nije pametno jer si sigurno neke clanove navukao na FET samo hajpujuci neki tamo shitcoin za koji retko ko da je i cuo. Ponese te hajp i pises svasta nesto. Ovde ima ljudi koji su od juce u kriptu i svasta mogu da pomisle. Ja sam formirao svoje misljenje da si ti veciti moonboy i da te ne shvatam ozbiljno. 😀
To je tvoje misljenje i to je ok. Ni ja tebe ne shvatam ozbiljno jer nemam sta da procitam pametno. Da ne mislis da mislim nesto lose, nas dvojicu zanimaju razlicite stvari, imamo razlicite ciljeve pa zato i nemamo neke dodirne tacke. Ti juris trgovine, ja se vozim kroz ciklus.
Ja se razmisljam i da se vratim u FET sad kad vec pokazuje znake zivota. Ici ce on jos gore.
Mislis da ti sa stvojim trgovinama nisi navukao nekoga da ne trguje kao ti? Ni ti ni ja ne vucemo nikoga za rukav niti imamo ikakve koristi od toga da li ceko uraditi isto sto i mi.
Sto ti smeta prica o AI i o FET-u? Pa svako razmislja svojom glavom. Radis ono sto ti donosi pare i to je ok. I dalje sam misljenja da Ai novcici u ovom ciklusu mogu mnogo. Apsolutno niko ne mora da se slozi samnom.

To je tvoje misljenje i to je ok. Ni ja tebe ne shvatam ozbiljno jer nemam sta da procitam pametno. Da ne mislis da mislim nesto lose, nas dvojicu zanimaju razlicite stvari, imamo razlicite ciljeve pa zato i nemamo neke dodirne tacke. Ti juris trgovine, ja se vozim kroz ciklus.
Ja se razmisljam i da se vratim u FET sad kad vec pokazuje znake zivota. Ici ce on jos gore.
Mislis da ti sa stvojim trgovinama nisi navukao nekoga da ne trguje kao ti? Ni ti ni ja ne vucemo nikoga za rukav niti imamo ikakve koristi od toga da li ceko uraditi isto sto i mi.
Sto ti smeta prica o AI i o FET-u? Pa svako razmislja svojom glavom. Radis ono sto ti donosi pare i to je ok. I dalje sam misljenja da Ai novcici u ovom ciklusu mogu mnogo. Apsolutno niko ne mora da se slozi samnom.
Ja ne jurim trgovine. Ja sam hodler, trejdujem, stejkujem. All in one. Ti se vozas kroz cikluse ali ne izlazis. I to je ok. Po meni moras izaci na nekoj stanici.

Ako ne kapiras da nije isto kada ja napisem da sam odradio neki trjed i ti da ce nesto da ide na 10$ ( bez pokrica ) i ostale stvari koje hajpujes *** onda. Svako neka izvlaci svoj zakljucak. Ti nekoga prakticno ubedjujes u nesto dok ja to ne radim.

Ko je rekao da mi smeta prica o AI, solarnim panelima i ostale stvari koje pricas? 😂

Moodeng 😁
2024-12-02 16_28_22-MOODENGUSD 0.59745 ▲ +69.8% Unnamed.jpg

Ali ja nikoga i ne savetujem. Ja uglavnom pisem o svojim trejdovima. Ne mogu da savetujem nekoga jer da bih to radio moram da znam nesto i da to bude potkrepljeno cinjenicama a ne mojim zeljama. Prosto je. Mnogo ljudi me je privatno i ovde preko poruka pitalo sta da rade i uvek im kazem da ja to ne smem i ne mogu da im kazem jer ne znam.
Браво Џиги 👑

Kako je krenulo sledeca na redu je Luna da se pumpa :) Tu ima mnogo fanatika i cim/ako krene gore bice hajp. Koliko vidim distribucija se zavrsava ovog meseca.

* distribute 30% of the total amount received before 2022-05-31 08:30 (UTC) (Complete). - from December 2022 onward, a monthly distribution of the remaining 70% over 24 months.

Sto se tice btc-a Sejlor i dalje kupuje, verovatno ima jos 1.5 milijardu. 10. decembra Microsoft akcionari glasaju da li zele da kompanije kupi btc. Polymarker daje zamo 11% sanse.

Moze i to da se proba za potencijalnih 9x. :)
Ako izglasaju ne, a sejlor presusi, mogao bi hajp malo da splasne pa da bude neka korekcija.

Ne pamtim kad je ripple odradio 40% u danu.....pre samo mesec dana bio .51

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno