BTC+SOL standardno skace lepo, zaglavio sam se u avaxu-u, cim dodje do cifre koja me vadi iz minusa, prebacujem u eth ili sol.
Dobra fotka
Ostaje da vidimo da li je realan i šta će se sve tu dešavati, neke stvari će već odmah biti jasne u januaru jer je rekao da će prvog dana smeniti Gary Genslera i osloboditi bitcoin legendu Ross Ulbrichta koji čami u zatvoru već 11 godina...
Taj, da su samo narkotici ne bi bio toliki problem, naručivanja ubistava online su ga koštale doživotne robije.To je onaj što je radio sa narkoticima online.
Sta da ti kazem, 26. novembra krece retrogradni MerkurOcekuje li neko dump kada euforija splasne ili samo raketica? Sto se mene tice nisam menjao order koji je postavljen na 2843$. I dalje je ideja da prodam na 2800+.
Pa dobro, skocio je 11% ali svakako zaostaje dosta za btc jos od pre par nedelja.Ja sam danas debelo u plusu sa altovima ali ovaj mrtvi ETH nema sanse da krene crko dabogda haha
Doge čekam na 1$. Pa da vidimo..pukovnik ili pokojnik 😬
Pa i ti si rekao da si shvatio kako ova igra funkcioniše i da si zato u doge-u 🙂Auuu, a ja sam mislio da sam ja optimista na Doge. Sad kad se Debeli Don opet uvali u Belu Kuću, njegova glavna šlihtara Musk više ne mora da se plaši šta piše po Twitteru, pa će opet da pokrene svoje pump'n'dump šeme sa kučićima. ***, u takvom svetu živimo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari